3 Ιδιοφυή Μαγειρικά Μυστικά που μας Εκμυστηρεύεται μια Ιταλίδα Γιαγιά!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

3 Ιδιοφυή Μαγειρικά Μυστικά που μας Εκμυστηρεύεται μια Ιταλίδα Γιαγιά!

Όπως οι περισσότερες Ιταλίδες έτσι και η Laura Vitale έμαθε πολλά από την Ιταλίδα γιαγιά της. Η Laura μεγάλωσε περνώντας αρκετό χρόνο στην κουζίνα της μέχρι που απέκτησε το δικό της κανάλι στο youtube «Laura in the Kitchen» όπου έχει πάνω από 2 εκατομμύρια subsrcibers.

Τα μαγειρικά μυστικά που της έμαθε η γιαγιά της, λοιπόν, είναι τα εξής:

1. Αγοράστε ένα φτηνό και ένα ακριβό ελαιόλαδο Αν χρησιμοποιείτε πολύ το ελαιόλαδο στη μαγειρική σας τότε δεν έχετε παρά να αγοράζετε ένα φτηνό και ένα ακριβό μπουκάλι. “Αυτό είναι κάτι που έκανα σε ολόκληρη τη ζωή μου γιατί το έκανε η μαμά και η γιαγιά μου. Όταν έχεις δύο διαφορετικής ποιότητας ελαιόλαδα μπορείς να χρησιμοποιείς το πιο ακριβό σε συνταγές που δεν θέλουν μαγείρεμα και θέλεις να νιώθεις τη φρέσκια γεύση του ελαιόλαδου”, λέει η ίδια. Φυλάτε το πιο οικονομικό ελαιόλαδο για μαγειρευτά φαγητά όπου έτσι κι αλλιώς η γεύση του ελαιόλαδου δεν φαίνεται.

11 Απίστευτες Χρήσεις της Μαγειρικής Σόδας που δεν Ξέρατε

μαγειρικά μυστικά

Ένα καλής ποιότητας ελαιόλαδο είναι απαραίτητο για συνταγές που δεν θέλουν μαγείρεμα.

2. Φυλάτε στην κατάψυξη τριμμένη παρμεζάνα Ξέρετε πώς κάνουν οι Ιταλοί για την παρμεζάνα. Τη λατρεύουν και την βάζουν σε πολλές από τις συνταγές τους. Έτσι μας προτείνουν να μην ξεμένουμε ποτέ από αυτήν και να την φυλάμε στην κατάψυξη για παν ενδεχόμενο. Η Ιταλίδα γιαγιά της Laura προτείνει να την βάζετε ακόμα και στις σούπες σας την ώρα που τις μαγειρεύετε καθώς αυτή είναι που θα κάνει τις σούπες σας να μοσχοβολάνε.

Η Συνταγή που θα Κάνει Λαμπίκο το Πυρέξ με Ελάχιστο Κόπο!

3. Φερθείτε στον χρόνο σαν να είναι συστατικό Το καλύτερο μαγειρικό tip της Laura που της έμαθε η γιαγιά της είναι να καταλαβαίνει πως ο χρόνος είναι εξίσου σημαντικός με οποιοδήποτε άλλο υλικό. «Μην βιάζεστε να μαγειρεύετε κάτι. Δώστε του τον χρόνο που χρειάζεται. Όταν μαγειρεύετε για κάποιον κάντε το με την καρδιά σας. Η γιαγιά μου λέει πως τις μισές φορές που μαγειρεύει δεν θέλει καν να φάει η ίδια. Το κάνει για τους ανθρώπους που αγαπάει γιατί την κάνει να αισθάνεται καλά».

μαγειρικά μυστικά

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχετε υπομονή στην κουζίνα σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Μυστικά που Κανένας Σεφ δεν Θέλει να Γνωρίζετε

.

Κανένας από τους σεφ δε θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά του στο ευρύ κοινό και έτσι δημιουργείται ένας μύθος γύρω και από αυτό το επάγγελμα.

«Πόσες φορές μπορώ να τηγανίζω με το ίδιο λάδι;»

.

Τόσες φορές μπορείτε να τηγανίζετε με το ίδιο λάδι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

12 Τροφές που Μπορείτε να Τρωτε Ελεύθερα και να μην Παίρνετε Βάρος!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Κορυφαίες Συμβουλές για μια Οικολογική Ανανέωση της Διακόσμησης του Σπιτιού σας
More in LIVING +, PLUS +
12 Τροφές που Μπορείτε να Τρωτε Ελεύθερα και να μην Παίρνετε Βάρος!

Φάτε ελεύθερα αυτές τις τροφές χωρίς να παίρνετε βάρος.

Close