10 Πολύ Παράξενα Πράγματα που Πρέπει να Βάλετε Κατευθείαν στο Ψυγείο σας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

10 Πολύ Παράξενα Πράγματα που Πρέπει να Βάλετε Κατευθείαν στο Ψυγείο σας!

Πέρα από τα πολύ κλασικά πράγματα που βάζετε στο ψυγείο σας υπάρχουν και μερικά ακόμα -λιγότερο κλασικά- που χρειάζονται τη δροσιά του. Δείτε ποια είνα αυτά. 

Κρέμα ματιών Η χαμηλή θερμοκρασία που υπάρχει μέσα στο ψυγείο θα κάνει τα μάτια σας να ξεπρηστούν πολύ πιο γρήγορα αν η κρέμα ματιών βρίσκεται στο ψυγείο.

Eyeliner Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το eyeliner που χρησιμοποιείτε καθημερινά πρέπει να βρίσκεται στο ψυγείο σας έτσι ώστε να είναι σκληρό όσο πρέπει και πιο εύκολο στο άπλωμα.

5 Tips για να Έχετε Πάντα το Καλύτερα Οργανωμένο Ψυγείο

ψυγείο

Αρχίστε να φυλάτε τα καλλυντικά σας στο ψυγείο.

Βερνίκια Νυχιών Βάζοντας τα βερνίκια νυχιών σας στο ψυγείο θα τα βοηθήσετε να διατηρηθούν για πολύ περισσότερο καιρό. Από την άλλη κάτι τέτοιο θα κάνει πιο δύσκολο το άπλωμά τους στα νύχια τους. Επομένως, εφαρμόστε το συγκεκριμένο tip σε βερνίκια που δεν χρησιμοποιείτε συχνά.

Οργανικά και φυσικά καλλυντικά Αν έχετε κάποιο σπιτικό καλλυντικό που δεν έχει συντηρητικά καλό είναι να το αποθηκεύετε στο ψυγείο για να διατηρηθεί για πολύ περισσότερο.

Καλσόν Λένε πως όταν βάζετε τα καλσόν σας στο ψυγείο σκληραίνει το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα και έτσι δεν χαλάνε εύκολα. Δεν χρειάζεται να βάζετε τα καλσόν σας συνεχώς στο ψυγείο. Κάντε το μόνο μια φορά στην αρχή της χειμερινής σεζόν.

«Πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ τον χώρο πάνω από το ψυγείο μου;»

Τζιν Τα καλά τζιν παραμένουν «καλά» αν δεν τα πλένετε ποτέ. Όταν αρχίζετε να νιώθετε ένα τζιν σας οτι χρειάζεται πλύσιμο, βάλτε το σε μια πλαστική σακούλα και αποθηκεύστε το στην κατάψυξη για μια νύχτα. Την επόμενη μέρα το τζιν σας θα είναι και πάλι έτοιμο για φόρεμα.

ψυγείο

Μέχρι και το τζιν σας μπορείτε να βάζετε στο ψυγείο για να το διατηρείτε "φρέσκο".

Κάτι που κολλάει Αν σας έχει κολλήσει τσίχλα ή σας έχει πέσει κερί  σε κάποιο ρούχο δεν έχετε παρά να το βάλετε σε μια πλαστική σακούλα και στην κατάψυξη για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα η τσίχλα ή το κερί θα βγουν στο λεπτό.

Μην Βάλετε Ποτέ στο Ψυγείο Αυτά τα Τρόφιμα

Έναν σφραγισμένο φάκελο Θέλετε να ανοίξετε ένα σφραγισμένο φάκελο χωρίς να τον σκίσετε; Βάλτε τον φάκελό σας σε μια πλαστική σακούλα και βάλτε την σακούλα στην κατάψυξη για 1-2 ώρες. Μόλις τον βγάλετε από την κατάψυξη θα μπορείτε να τον ανοίξετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λουλούδια Θέλετε να διατηρήσετε φρέσκα τα λουλούδια σας για περισσότερο; Κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο βάζετέ τα μέσα στο ψυγείο όπως ακριβώς κάνουν και οι ανθοπώλεις.

Την μαξιλαροθήκη σας Βγάλτε το μαξιλάρι μέσα από την μαξιλαροθήκη και βάλτε την σε μια πλαστική σακούλα. Έπειτα τοποθετήστε την μέσα στο ψυγείο και αφήστε την για 1-2 ώρες πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. Αυτό το κόλπο είναι ιδανικό για τις πολύ ζεστές καλοκαιρινές μέρες που δεν μπορείτε από τη ζέστη ούτε να κοιμηθείτε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τι Καίει Πάρα Πολύ Ρεύμα Μέσα στο Σπίτι σας

.

Αυτές είναι οι 5 ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πάρα πολύ ρεύμα.

Μην Βάλετε Ποτέ στο Ψυγείο Αυτά τα Τρόφιμα

.

Το ψυγείο καλύτερα να μένει άδειο παρά να περιέχει αυτές τις 8 τροφές. Δείτε γιατί!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα Όσα Κάνουν τα Ξενοδοχεία για να Διατηρούν Πεντακάθαρα τα Λευκά Μπάνια τους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε το Σπίτι σας να Θυμίζει Κυριακή Κάθε Μέρα της Εβδομάδας