10 Έργα Τέχνης που θα σας Κάνουν να Πεινάσετε

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

10 Έργα Τέχνης που θα σας Κάνουν να Πεινάσετε

Αυτά τα έργα τέχνης φτιάχτηκαν με έμπνευση το φαγητό. Οι καλλιτέχνες που θα δείτε σκέφτηκαν εναλλακτικούς τρόπους για να δείξουν το ταλέντο τους στη φωτογραφία και στο σχεδιασμό λαχταριστών projects.

«Processed Views» των Barbara Ciurej και Lindsay Lochman Πρόκειται για ένα project που θέλει να παρουσιάσει την καταναλωτική μανία, την πρόοδο αλλά και την αλλαγή που συμβαίνει στη φύση. Μπορεί όντως το concept του συγκεκριμένου έργου να είναι αυτό αλλά εμείς σε πρώτη όψη βλέπουμε απλά ένα τοπίο που φαίνεται να είναι «βουτηγμένο» σε γάλα με δημητριακά.

Η καταναλωτική μανία σε όλο το μεγαλείο της

Η καταναλωτική μανία σε όλο το μεγαλείο της.

«Ceramics» της Anna Barlow Μπορεί αυτό το έργο να δείχνει πεντανόστιμο αλλά αν πάτε να το φάτε θα σπάσετε τα δόντια σας. Μα είναι τόσο αληθοφανές.. Έτσι κάπως θα έδειχνε πάντως, μια μάχη ανάμεσα σε χωνάκια παγωτών.

thehomeissue_erga02

Παγωτό που σπάει δόντια.

«Meals Interrupted» των Davide Luciano και Claudia Ficca Τα έργα εδώ θέλουν να δείξουν την απογοήτευση που έρχεται απροσδόκητα σε μία μάζωξη για φαγητό. Το νόημα του έργου είναι έντονα αποτυπωμένο πάνω στην εικόνα και είναι κάτι που άλλωστε, σε πολύ μικρότερο βαθμό, έχει συμβεί σε όλους μας.

Η απογοήτευση που ακολουθεί τα μαζικά γεύματα

Η απογοήτευση που ακολουθεί τα μαζικά γεύματα.

«Meals Interrupted»

«Meals Interrupted».

«Fingerprints» του Kevin Van Aelst Ο γνωστός καλλιτέχνης Kevin Van Aelst έχει μία μανία με τα αποτυπώματα τα οποία δημιουργεί από διάφορα υλικά όπως αλάτι, τυρί ή γαριδάκια. Από πού να πηγάζει άραγε αυτή η μανία του;

Αποτυπώματα φτιαγμένα από φαγητό

Αποτυπώματα φτιαγμένα από φαγητό.

«A Tribute to Budgie» των Anna Keville Joyce και Agustín Nieto Με υλικά από την κουζίνα αυτοί οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν διάφορα πτηνά τα οποία φωτογραφίζουν σε διάφορες πόζες. Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει μερικά εκπληκτικά έργα που δύσκολα όμως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για τη διακόσμηση του σπιτιού του.

Πτηνά φτιαγμένα από υλικά της κουζίνας

Πτηνά φτιαγμένα από υλικά της κουζίνας

«Big Appetites» του Christopher Boffoli Πρόκειται για ένα από τα πιο λαχταριστά έργα τέχνης. Ο Boffoli επέλεξε να φτιάξει μακαρόν πάνω στα οποία τοποθέτησε μικροσκοπικούς μάγειρες. Αυτή είναι μια κλασική τεχνική του καλλιτέχνη που σε πολλά έργα του τοποθετεί μικροσκοπικά ανθρωπάκια περιτριγυρισμένα από γιγαντιαία φαγητά.

Πεντανόστιμα μακαρόν που δεν τρώγονται μεν αλλά βλλέπονται ευχάριστα δε

Πεντανόστιμα μακαρόν που δεν τρώγονται μεν αλλά βλέπονται ευχάριστα δε.

«The Comfort Food Series» των Jessica Dance και David Sykes Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά αυτά τα έργα τέχνης είναι εξ'ολοκλήρου φτιαγμένα από μαλλί.

Αυτό το έργο τέχνης είναι φτιαγμένο από μαλλί

Αυτό το έργο τέχνης είναι φτιαγμένο από μαλλί.

thehomeissue_erga07b

«The Comfort Food Series».

«Candybar Carpet» του We Make Carpets Η εταιρεία We Make Carpets ξέρει να δημιουργεί φανταστικά χαλιά από σοκολάτα, μακαρόνια ή κυπελάκια καφέ. Πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό το έργο; Και σκεφτείτε πόσες ώρες δουλειάς χρειάστηκε.

Χαλί από σοκολάτα

Χαλί από σοκολάτα.

Χαλί από μακαρόνια

Χαλί από μακαρόνια.

Χαλί από κυπελάκια καφέ

Χαλί από κυπελάκια καφέ.

«The Coming Storm» του Will Cotton Το συγκεκριμένο έργο είναι φτιαγμένο από βαμβάκι αλλά μας παραπέμπει σε λαχταριστό και πεντανόστιμο μαλλί της γριάς. Άμα είσαι άνθρωπος της τέχνης και έχεις την καλλιτεχνία στο αίμα σου τότε δημιουργείς υπέροχα πράγματα ακόμα και από τα πιο απλά υλικά.

Μαλλί της γριάς φτιαγμένο από βαμβάκι

Μαλλί της γριάς φτιαγμένο από βαμβάκι.

«Insult Cakes» - «Let Them Eat Cake» των Stephanie Gonot και Max Siedentopf Τα Insult Cakes είναι δημιουργήματα δύο υπέροχων καλλιτεχνών. Αυτά τα cake είναι έργα τέχνης που έχουν γραμμένα πάνω τους άσχημα μηνύματα. Πρέπει να αντιπαθείτε πολύ κάποιον για να του στείλετε τούρτα που δεν τρώγεται (αυτό είναι πραγματικό μαρτύριο) με υβριστικά λεκτικά γραμμένα πάνω τους.

«Insult Cakes»

«Insult Cakes».

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Πράγματα που δεν Κάνετε (Ενώ θα Έπρεπε) Όταν Καθαρίζετε το Σπίτι σας

.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε όταν καθαρίζετε το σπίτι σας.

5 Τύποι Υδατάνθρακα που Πρέπει να Τρώτε Κάθε Μέρα!

.

Αυτοί είναι οι 5 καλοί υδατάνθρακες που πρέπει να τρώτε.

Θέλετε να Σταματήσετε να Τσιμπολογάτε; Να τι Πρέπει να Κάνετε! 

.

Αυτό είναι το μυστικό για να σταματήσετε να τσιμπολογάτε.

5 Τρόποι για να Κάνετε Απίστευτη Οικονομία στο Φαγητό!

.

Να τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε χρήματα από το φαγητό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρήματα
Βάλτε Χρήματα στην Άκρη Κάνοντας Αυτές τις Μικρές Αλλαγές στη Ζωή σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Βάλετε Χρήματα στην Άκρη Ακόμα και στις Διακοπές