Φενγκ Σούι: Κάντε Αυτές τις Αλλαγές στο Σπίτι σας για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Κατηγορίες: ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Φενγκ Σούι: Κάντε Αυτές τις Αλλαγές στο Σπίτι σας για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Το Φενγκ Σούι η πανάρχαια Κινέζικη Τέχνη χωροθεσίας και χωροδιάταξης, με ιστορία περίπου 4.000 ετών έχει ως σκοπό την βελτίωση της ροή της ενέργειας του προσωπικού μας χώρου εξυπηρετώντας πάντα τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Ο χώρος που ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας. Μπορεί να επηρεάσει τις ενέργειες και την διάθεση μας και να καθορίσει αν θα παραμείνουμε στάσιμοι ή θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.

Γίνετε πιο Χαρούμενοι με τους πιο Απλούς Τρόπους!

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο οφείλουμε αν θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέτουμε κυρίως με την έλευση της νέας χρονιάς να διαμορφώσουμε τον προσωπικό μας χώρο σύμφωνα με την πανάρχαια αυτή Τέχνη. Αν αποφασίσετε να σχεδιάσετε τον χώρο σας σύμφωνα με τους στόχους και τα όνειρά σας είναι πολύ πιθανό υποσυνείδητα να λάβετε μια αόρατη δύναμη που θα σας δώσει μια χείρα βοηθείας!

Ο προσωπικός μας χώρος είναι ικανός να επηρεάσει την εξέλιξή μας και την πορεία μας.

Ο προσωπικός μας χώρος είναι ικανός να επηρεάσει την εξέλιξή μας και την πορεία μας.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με εσάς και το τι είναι αυτό που θέλετε να βελτιώσετε στη ζωή σας.

Αν με το νέο έτος έχετε ως στόχο να αλλάξετε την ταυτότητά σας από επαγγελματικής κυρίως άποψης στο χέρι σας είναι να προβείτε στις εξής αλλαγές.

Παραθέτουμε μερικά παραδείγματα έτσι ώστε να γίνει περισσότερο αντιληπτό.

Αν έχετε ως στόχο να γίνετε συγγραφέας αλλάξτε τον προσωπικό σας χώρο έτσι ώστε να υποστηρίζει τη νέα σας επιλογή. Μερικά ράφια με αγαπημένα σας βιβλία, ένα καθαρό και περιποιημένο γραφείο με νέα στυλό και χαρτιά θα σας βοηθήσουν να μπείτε σ’ ένα συγγραφικό κλίμα. Τέλος, δε νοείται συγγραφέας χωρίς βιβλίο! Ένα πλασματικό βιβλίο με το όνομά σας στο εξώφυλλο είναι μια καλή αρχή! Σκεφτείτε το!

Αν έχετε την έντονη επιθυμία να απλοποιήσετε τη ζωή σας δεν έχετε παρά να βάλετε τάξη στο χώρο σας. Όσο πιο απλός και καθαρός είναι ο χώρος σας τόσο πιο απλός και ήρεμος θα είναι και ο εσωτερικός σας κόσμος.

15 Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή σας (Άμεσα) Καλύτερη!

Μια απλή καταγραφή των στόχων έστω και επιγραμματική θα μας βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίησή τους.

Μια απλή καταγραφή των στόχων έστω και επιγραμματική θα μας βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίησή τους.

Αν η επαγγελματική σας ταυτότητα είναι στα πρόθυρα της αλλαγής και κλίνει προς τη μουσική οφείλετε να την υποστηρίξετε και διακοσμητικά. Μουσικά όργανα, εξώφυλλα από αγαπημένους σας δίσκους αλλά και μουσικές πινελιές κρίνονται απαραίτητες. Με λίγα λόγια μετατρέψτε το χώρο σας έτσι ώστε κάποιος να νομίζει πως όντως είστε μουσικός.

Φενγκ Σούι: Οι Aλλαγές που Πρέπει να Κάνετε στο Σπίτι σας για να Δείτε Αλλαγή στη Ζυγαριά σας

Εναντιωθείτε στους ανιαρούς χώρους και βάλτε προσωπικότητα και χαρακτήρα πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο χώρος εργασίας σας.

Δείτε μέσα από 8 βήματα τι πρέπει να κάνετε έτσι ώστε να μην εκφεύγετε των στόχων σας.

Προβείτε σε αλλαγές Παρατηρήστε το χώρο σας και κάντε μια καταγραφή σε αυτά που θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να τα βελτιώσετε έτσι ώστε να σας εκφράζουν και να σας προσφέρουν μια ευχάριστη αρμονία.

Η ενέργεια είναι σημαντική σε κάθε χώρο Αυτό που σίγουρα θα σας προσφέρει ενέργεια στο χώρο είναι μερικά φυτά, μερικά φρούτα στο τραπέζι σας ή ακόμα και μερικές φωτογραφίες της οικογένειας ή των φίλων σας στο χώρο που εργάζεστε. Ακόμα σκεφτείτε ποια χρώματα θα μπορούσατε να αλλάξετε στο χώρο έτσι ώστε να σας φέρουν ενέργεια. Τέλος, τι θα λέγατε για μια αλλαγή στο φωτισμό;

thehomeissue_goals4

Μην ξεχνάτε ποτέ να βάζετε στόχους.

Δώστε χαρακτήρα Όλοι μας έχουμε το δικό μας μοναδικό στιλ στον τρόπου που κινούμαστε και συμπεριφερόμαστε. Άραγε ο χώρος μας εκπέμπει το ίδιο; Αυτό που θα πρέπει ο προσωπικός μας χώρος να ακτινοβολεί είναι η αύρα μας. Αν αγαπάτε την απλή διακόσμηση, τα ενδιαφέροντά σας και οι ανησυχίες σας θα πρέπει να μεταφέρονται και στο χώρο σας.

Φενγκ Σούι Tips για να Φέρετε την Παλιά σας Σχέση Πίσω

Απεικονίστε τους στόχου σας Με την είσοδο του Φθινοπώρου όλοι μας λίγο πολύ θέτουμε στόχους τους οποίους και ονειρευόμαστε να επιτύχουμε. Αν θέλετε να κάνετε πράξη τα όνειρά σας δεν έχετε παρά να κάνετε μια καταγραφή των στόχων σας και να είστε προσηλωμένοι σε αυτούς. Οι τρόποι για να μην παρεκκλίνετε αυτών είναι πολλοί και κυρίως οφθαλμοφανείς!
Αν καθημερινά «πέφτετε» πάνω τους σίγουρα θα σας γίνουν έμμονη ιδέα. Δείτε, λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε:

Τοιχοκολλήστε Τύπωσε τους στόχους σε ένα μεγάλο χαρτί και τοιχοκολλήστε τους σε ένα μέρος που το βλέπετε συνεχώς.

Φτιάξτε Κορνίζα Τυπώστε τους στόχους και βάλτε τους σε μια κορνίζα 10 επί 10 εκατοστών. Τοποθετήστε την κορνίζα πάνω στο κομοδίνο ή το γραφείο σας.

Φόντο στην επιφάνεια εργασίας Με την βοήθεια ενός προγράμματος υπολογιστή φτιάξτε μια εικόνα που να αναφέρετε επιγραμματικά τους στόχους σας. Βάλτε την εικόνα σαν φόντο στην επιφάνεια εργασίας.

Στείλτε e-mail στον εαυτό σας Συντάξτε ένα αναλυτικό κείμενο με τους στόχους σας και στείλτε το ως e-mail στον εαυτό σας. Μπορείτε να το διαβάζετε καθημερινά και να το επισημάνετε ως μη αναγνωσμένο έτσι ώστε καθημερινά να «πέφτει» το μάτι σας πάνω του.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

.

Νιώστε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στο σπίτι σας με τη βοήθεια του φενγκ σούι.

5 Φενγκ Σούι Κόλπα που Θα σας Βοηθήσουν να Κάνετε Όνειρα Γλυκά!

.

Σταματήστε το στριφογύρισμα! Από σήμερα, θα (κλείσετε) επιτέλους μάτι χάρη στο Φεγνκ Σούι!

Τα πιο Όμορφα Φθινοπωρινά και Πανεύκολα DIY!

.

Φτιάξτε τα πιο οικονομικά και εύκολα diy που θα κάνουν το σπίτι σας να μυρίσει Φθινόπωρο.

Αυτό το Λάθος Κάνετε και δεν Πετυχαίνετε τους Στόχους της Νέας Χρονιάς

.

Αυτό είναι το λάθος που κάνετε κάθε χρόνο και δεν πετυχαίνετε τους στόχους της νέας χρονιάς.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με το Τελευταίο Μελομακάρονο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέες Τάσεις: Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε στο Μπάνιο σας τη Νέα Χρονιά