Σταματήστε να Ροχαλίζετε μια και Καλή με Αυτό το «Κόλπο»!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Σταματήστε να Ροχαλίζετε μια και Καλή με Αυτό το «Κόλπο»!

Το ροχαλητό είναι ένας πολύ ενοχλητικός ήχος που συνήθως κάνουν άτομα που δεν αναπνέουν καλά από τη μύτη. Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα ή ανήκετε σε αυτήν την άτυχη μερίδα πληθυσμού που δεν ροχαλίζει αλλά έχει συντρόφους που ροχαλίζουν; Τότε η Nora είναι η απάντηση στις προσευχές σας!

Ποια είναι η Nora Η Nora είναι μια συσκευή που βοηθάει πολύ ανθρώπους που ροχαλίζουν. Το ροχαλητό προκαλείται επειδή ξαπλώνοντας φράζουν ακόμα περισσότερο οι αδένες που συνδέονται με την αναπνοή και έτσι προκαλείται αυτός ο ενοχλητικός ήχος. Η Nora αποτελείται από ένα λεπτό μαξιλαράκι που τοποθετείται κάτω από το μαξιλάρι σας και από μια μικρή ασύρματη «πέτρα» που έχει το σχήμα ποντικιού υπολογιστή.

Απίστευτη Καινοτομία: Αυτή είναι η Πρώτη Συσκευή Διπλώματος Ρούχων (video)

Πώς λειτουργεί η Nora Όταν η συσκευή καταλάβει ότι πάτε να ροχαλίσετε αμέσως ενεργοποιείται και το μαξιλαράκι κάτω από το μαξιλάρι σας φουσκώνει ελαφρώς. Εσείς δεν καταλαβαίνετε τίποτα απολύτως αλλά εξαιτίας του κουνήματος του κεφαλιού, το ροχαλητό σταματάει πριν καν ξεκινήσει.

Η Nora θα σας βοηθήσει να κόψετε το ροχαλητό σας!

Η Nora θα σας βοηθήσει να κόψετε το ροχαλητό σας!

Η Nora εντοπίζει μέσα σε δευτερόλεπτα τον ήχο που κάνετε όταν πάτε να ροχαλίσετε και αμέσως ενεργοποιείται η συσκευή με αποτέλεσμα να σταματάει γρήγορα το ροχαλητό πριν προλάβει να ξυπνήσει τον συντρόφό σας. Η Nora χαλαρώνει τον λαιμό σας και τους μυς της γλώσσας και σταματάει το ροχαλητό.

Αυτή Είναι η Ζυγαριά του Μέλλοντος που σας Λέει Πόσο Υγιεινό είναι το Φαγητό σας

thehomeissue_nora01

Η τιμή της είναι στα 162 ευρώ.

Η συσκευή συνοδεύεται από μια εφαρμογή που δεν είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει, αλλά αν θέλετε μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και αυτή. Με αυτή την εφαρμογή ηχογραφείτε το ροχαλητό σας και έτσι μπορείτε να ακούσετε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση πριν τη χρήση της Nora αλλά και πόσο θα βελτιωθεί το ροχαλητό σας μετά τη χρήση της. Επίσης η εφαρμογή μπορεί να κάνει επιπλέον αναλύσεις του ροχαλητού σας και να σας ενημερώσει αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ώστε να επισκεφθείτε άμεσα έναν γιατρό.

Το πιο Απίθανο Gadget για Άνδρες: Παγάκια που δεν Νερώνουν το Ποτό ή τον Καφέ σας

H Nora κοστίζει 162 ευρώ και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Δείτε εδώ το βίντεο σχετικά με το πώς ακριβώς λειτουργεί.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φορτίστε το Κινητό σας Χωρίς Φορτιστή με την Τέλεια Λύση της IKEA!

.

Η IKEA κάνει την κίνηση ματ στην σκακιέρα της τεχνολογίας δημιουργώντας έπιπλα και αντικείμενα που φορτίζουν το κινητό σας χωρίς καλώδια.

Με Αυτά τα Πιρούνια Ό,τι Τρώτε θα Είναι Πεντανόστιμο!

.

Αυτά είναι τα πιρούνια που θα σας κάνουν να αρχίσετε να τρώτε περισσότερα λαχανικά.

Το Ελληνικό Ξακουστό Gadget που δεν Υπάρχει πια: Τι Ήταν η Κλανιόλα

.

Θα εντυπωσιαστείτε μόλις μάθετε τι έκαναν οι ευγενείς τον περασμένο αιώνα για να απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές από το σπίτι.

Πράγματα που δεν Χρειάζεστε αλλά Σίγουρα θα Θέλατε να Έχετε

.

Το ξέρουμε, είναι περιττά. Αλλά αν μας δινόταν μία ευκαιρία θα τα βάζαμε στο σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Μπαταρία που θα σας Γλιτώσει από τον Λογαριασμό του Ρεύματος!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σίγουρα δεν Ξέρατε Αυτή την Πληροφορία για το Βρόμικο Σαπούνι