Η Serena Williams Απολαμβάνει την Οικογενειακή Ζωή στο Σπίτι της στη Florida
Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΣΗΜΑ ΣΠΙΤΙΑΗ Serena Williams δεν χρειάζεστε συστάσεις. Για όσους παρακολουθούν τον χώρο του αθλητισμού ή απολαμβάνουν να παρακολουθούν αγώνες τένις, τότε σίγουρα γνωρίζουν την διάσημη αθλήτρια που έφτασε στο Νο1 του κόσμου 8 φορές μέσα στα 15 τελευταία χρόνια.
Αυτή Είναι η Πολυτελής Βίλα της Αθηνάς Ωνάση!
Η Serena υπήρξε No1 για 319 εβδομάδες πράγμα που την κατατάσσει τρίτη στη λίστα με τις μεγαλύτερες τενίστριες του κόσμου, πίσω από την Graf και την Martina Navratilova. Αρκετοί είναι μάλιστα αυτοί που βρίσκονται στον χώρο του αθλητισμού και υποστηρίζουν πως είναι η σπουδαιότερη γυναίκα παίκτρια τένις όλων των εποχών.
Μπήκαμε στο Πραγματικό Σπίτι της Carrie Bradshaw!
Τελευταία, ωστόσο, αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα Grand Slams και να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. Πρόσφατα, μάλιστα, μαζί με τον σύζυγό της Alexis Ohanian έφεραν στον κόσμο και το νεογέννητο κοριτσάκι τους. Οι δυο τους μένουν σε ένα πανέμορφο σπίτι στη Φλόριντα που το αγόρασαν έναντι του ποσού των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων το 2015. Η οικία, που βρίσκεται στο Palm Beach Gardens, έχει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, είναι τοποθετημένη σε μία καταπράσινη έκταση 5 στρεμμάτων περιτριγυρισμένη από φοίνικες, ενώ στους εξωτερικούς χώρους έχει 1 πισίνα και ένα spa.
Η ίδια και η μεγαλύτερη αδελφή της, Venus Williams (που ανακηρύχτηκε 3 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια) είναι ιδιοκτήτριες μίας ακόμα οικίας στο Palm Beach Gardens στην οποία έκαναν και μια προσθήκη 370 τ.μ. λίγα χρόνια μετά την αγορά του. Αλλά οι ιδιοκτησίες δεν σταματούν εκεί: η Serena απέκτησε ένα ακόμα σπίτι τον περασμένο Οκτώβριο στο Beverly Hills που της στοίχισε 6.7 εκατομμύρια δολάρια και το αγόρασε αφού πούλησε την έπαυλη που είχε στο Bel Air έναντι του ποσού των 12 εκατομμυρίων δολαρίων
Μια Fashion Blogger μας Ξεναγεί στο Βρεφικό Δωμάτιο της Κόρης της!
Η Serena Williams έχει δηλώσει πως η ίδια και ο σύζυγός της σκέφτονται να μετακομίσουν στο San Francisco – όχι σύντομα ωστόσο. «Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει κάτι πολύ ελκυστικό στην ιδέα να μετακομίσω στον San Francisco και να είμαι απλώς… μαμά» λέει στο Vogue. «Όχι ακόμα όμως. Θέλω σίγουρα κι άλλα Grand Slams».