Τα 3 Απροσδόκητα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε σε ένα Πλυντήριο Πιάτων -Οι Απίθανες Χρήσεις του που δεν είχετε Σκεφτεί Ποτέ

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τα 3 Απροσδόκητα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε σε ένα Πλυντήριο Πιάτων -Οι Απίθανες Χρήσεις του που δεν είχετε Σκεφτεί Ποτέ

Από τότε που ανακαλύφθηκε το πλυντήριο πιάτων, μας έχει λύσει (και σώσει) τα χέρια.

Μια από τις πιο βαρετές και χρονοβόρες σε κάποιες περιπτώσεις δουλειές, όπως το πλύσιμο των πιάτων, έχει γίνει παιχνιδάκι. Βάζουμε τα χρησιμοποιημένα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνά μας και αυτά βγαίνουν πεντακάθαρα και αστραφτερά.

Ωστόσο, ένα πλυντήριο πιάτων θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα από ό,τι πιστεύαμε και γνωρίζαμε έως τώρα. Πλέον, στο Διαδίκτυο μπορείς να βρεις άπειρα τρικ και απίθανες χρήσεις των περισσότερων πραγμάτων.

Αρκεί ένα μυαλό με φαντασία να σκεφτεί κάτι, να το δοκιμάσει και να δει αν λειτουργεί ώστε να το προτείνει στα social media. Αυτό συνέβη και με ένα άρθρο που βρήκαμε στο Apartment Therapy, για μερικά απίστευτα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με ένα πλυντήριο πιάτων.

Ράντισμα

Όταν φτιάχνουμε ένα ταψί με φαγητό ή γλυκό, συνήθως το βουτυρώνουμε, το αλευρώνουμε ή το ραντίζουμε με cooking spray, λάδι κ.α. Τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να κάνουμε τον πάγκο της κουζίνας μας χάλια. Αντ’ αυτού, άνοιξε το πλυντήριο πιάτων και κάνε εκεί αυτή τη δουλειά. Ό,τι πέσει, θα ξεπλυθεί και θα καθαριστεί, μόλις το βάλεις σε λειτουργία.

Πλυμένα πιάτα στο χέρι

Αν έχεις πλύνει μόλις μερικά πιάτα στο χέρι και δεν έχεις πού να τα βάλεις για να στεγνώσουν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πλυντήριο πιάτων. Βάλτα στις σχάρες και άφησέ τα μέχρι να στεγνώσουν. Δεν θα σου πιάνουν και χώρο...

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαρίστε το Σπίτι σας Χωρίς Κόπο: Δείτε πώς θα Μειώσετε την Ακαταστασία

.

Η «καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» λέει η παροιμία! Δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς.

Να τι δεν Πρέπει Ποτέ να Βάλετε στο Πλυντήριο Ρούχων!

.

Δείτε τι δεν πρέπει να μπαίνει με τίποτα στο πλυντήριο ρούχων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κοτόσουπα
Η Κοτόσουπα με τις 40 Σκελίδες Σκόρδου θα Είναι Έτοιμη σε 20 Λεπτά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι Καλύτερες Συμβουλές για να Χάσετε Κιλά
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Close