Τι Θέλουν να Πουν οι Ρυτίδες που Έχεις στο Μέτωπο, στα Μάτια και Γύρω από το Στόμα

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τι Θέλουν να Πουν οι Ρυτίδες που Έχεις στο Μέτωπο, στα Μάτια και Γύρω από το Στόμα

Μπορεί στους άνδρες να βλέπουμε τις ρυτίδες ως σημάδι εμπειρίας, ωριμότητας και γοητείας, αλλά όταν πρόκειται για τις γυναίκες τότε τα πράγματα αλλάζουν. Οι γυναίκες πολύ δύσκολα συμφιλιώνονται με τις ρυτίδες. Αν τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, τότε σίγουρα οι ρυτίδες είναι ο εχθρός της.

Πράγματι, στην ευαίσθητη και λεπτεπίλεπτη περιοχή γύρω από τα μάτια,αποτυπώνονται τόσο οι χαρές, όσο και οι λύπες μας, καθώς και η καθημερινή φθορά από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Οι εκφράσεις του προσώπου μας αφήνουν επίσης τα σημάδια τους στο πρόσωπό μας και στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Οι λεγόμενες ρυτίδες έκφρασης.

Ζεστό ή Κρύο Μπάνιο; Τι Είναι το Σωστό για το Δέρμα μου;

Καθιστική ζωή, αυπνία, υπερβολική έκθεση στον ήλιο, κάπνισμα, στρες, ασθένεια, ξαφνική απώλεια βάρους και κακές διατροφικές συνήθειες μπορούν να ευνοήσουν την εμφάνισή τους. Ρύτιδες στο μέτωπο, στα μάτια και γύρω από το στόμα. Πρέπει να ξέρεις, όμως, ότι οι ρυτίδες «λένε» πολλά και την υγεία σου.

ρυτίδες

Οι ρυτίδες στο μέτωπο μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα του πεπτικού συστήματος και καρδιοπάθειας.

Ρυτίδες στο μέτωπο

Οι ρυτίδες στο μέτωπο μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα του πεπτικού συστήματος και καρδιοπάθειας. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα άτομα με πιο πολλές και βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο ενδεχομένως να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακή νόσο. Μάλιστα, λένε ότι η αξιολόγηση των ρυτίδων αυτών θα μπορούσε να είναι ένας εύκολος και ανέξοδος τρόπος εντοπισμού των ανθρώπων που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου. Επίσης ρυτίδες που σχηματίζονται στο μέτωπο αποτελούν πρώιμη ένδειξη για την αθηροσκλήρωση, δηλαδή τη σκλήρυνση των αρτηριών λόγω της συσσώρευσης λιπαρών και άλλων ουσιών στο εσωτερικό τοίχωμά τους.

ρυτίδες

Οσοι έχουν πολλές ρυτίδες στο πρόσωπό τους, περισσότερες απ’ ό,τι συνηθίζεται για την ηλικία τους, τείνουν να ακολουθούν έναν όχι και τόσο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ξεχάστε το Botox! Αυτά τα 5 Χτενίσματα θα Αφαιρέσουν 10 Χρόνια από το Πρόσωπό σας!

Ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Οσοι έχουν πολλές ρυτίδες στο πρόσωπό τους, περισσότερες απ’ ό,τι συνηθίζεται για την ηλικία τους, τείνουν να ακολουθούν έναν όχι και τόσο υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό σημαίνει ότι τρώνε ανθυγιεινά, δεν γυμνάζονται συχνά και εκτίθενται πολύ στον ήλιο. Τέτοιου είδους συνήθειες συνδέονται και με σοβαρές παθήσεις όπως η καρδιοπάθεια, ο διαβήτης τύπου 2 και ο καρκίνος. Επιπλέον οι ρυτίδες είναι ένα σημάδι για αυξημένο κίνδυνο οστεοπόρωσης. Οι πολύ βαθιές ρυτίδες είναι δείγμα χαμηλής οστικής πυκνότητας. Οσο για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, αν κοιμάστε σωστά τότε μπορεί να είναι σημάδι δυσανεξίας σε κάποια τροφή.

ρυτίδες

Ερευνες έχουν διαπιστώσει ότι γυναίκες που έχουν ρυτίδες γύρω από το στόμα έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο υπέρτασης.

Αυτό το Trick του Ενός Λεπτού θα Κάνει το Πρόσωπό σας να Δείξει Νεότερο Αμέσως!

Ρυτίδες γύρω από το στόμα

Ερευνες έχουν διαπιστώσει ότι γυναίκες που έχουν ρυτίδες γύρω από το στόμα έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο υπέρτασης. Μελέτη σε δείγμα γυναικών υπέδειξε ότι όσες είχαν λιγότερη χαλάρωση στην επιδερμίδα του προσώπου τους και ιδίως γύρω από το στόμα είχαν και χαμηλότερη αρτηριακή πίεση.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά θέματα στο www.bovary.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Φυσικοί Τρόποι για να Καταπολεμήσετε τις Ρυτίδες του Προσώπου

.

Κι όμως γίνεται και σας δείχνουμε 4 διαφορετικούς τρόπους!

Πείτε Αντίο στο Γκριζάρισμα των Μαλλιών με...Πατάτες

.

Κι όμως, μερικές πατάτες μπορούν να ανανεώσουν σημαντικά την εμφάνισή σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μπέικον
Το Απίστευτο Κόλπο που Κάνει το Μπέικον Σούπερ Τραγανό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

απώλεια βάρους
Αυτό Είναι το Μυστικό για την Απώλεια Βάρους – Δεν Είναι η Δίαιτα ή η Επίμονη Άσκηση
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
μπέικον
Το Απίστευτο Κόλπο που Κάνει το Μπέικον Σούπερ Τραγανό!

Φτιάξτε και απολαύσετε το πιο τραγανό μπέικον!

Close