Ποιος είναι ο πιο Τυχερός Μήνας του Ζωδίου σου για το 2019;

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ποιος είναι ο πιο Τυχερός Μήνας του Ζωδίου σου για το 2019;

Για κάποιους όλη η χρονιά θα είναι όμορφη, όμως υπάρχει ένας μήνας όπου το κάθε ζώδιο θα έχει επιτυχία σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής του. Μάθε πότε και πού ευνοείται το δικό σου στο μέγιστο!

Κριός Ο χρόνος δε θα ξεκινήσει τόσο όμορφα για σένα καθώς θα υπάρχουν αρκετά προβλήματα, αλλά θα λάμψεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου την άνοιξη. Τον Απρίλιο, θα αισθανθείς ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο και να επιτύχεις οτιδήποτε σκέφτεσαι.

τυχερός μήνας

Τον Απρίλιο, θα αισθανθείς ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο και να επιτύχεις οτιδήποτε σκέφτεσαι.

Ταύρος Ο τυχερός μήνας σου θα είναι ο Ιούνιος γιατί τότε πολλά από τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Μετά από έναν μάλλον δύσκολο χειμώνα και μια άνοιξη γεμάτη προκλήσεις, στις αρχές του καλοκαιριού, θα είστε σε θέση να διώξεις όλους τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σου και να προχωρήσετε, χωρίς τίποτα να σε κρατάει πίσω.

Θέλετε να Δείτε αν η Σχέση σας θα κρατήσει; Μάθετε με ποια Ζώδια Ταιριάζετε Πραγματικά!

Δίδυμοι Αν νομίζεις ότι η γκαντεμιά σου στα ερωτικά θα συνεχιστεί και το 2019, κάνεις λάθος. Ο πιο ευτυχισμένος μήνας σου θα είναι ο Αύγουστος και στις διακοπές σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις το ταίρι σου.

Καρκίνος Ο πιο ευτυχισμένος μήνας σου θα είναι ο Ιούλιος, ο μήνας των γενεθλίων σου. Ναι έχεις μια έκλειψη, αλλά αυτή είναι που θα σε σπρώξει σε αλλαγές. Θα συνειδητοποιήσεις ότι έδωσες πολλά σε ανθρώπους που σε εκμεταλλεύτηκαν και σε τότε παλιές φιλίες θα τελειώσουν, όπως και έρωτες και πολύ γρήγορα θα δημιουργηθούν καινούργια.

Λέων Λέων, ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Ιανουάριος, όπου θα νιώσεις την ενέργεια να ξεχειλίζει μέσα σου και την ανάγκη να μεγαλουργήσεις. Θα δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και μάντεψε! Θα έχουν μεγάλη επιτυχία για την οποία θα αισθάνεσαι υπερήφανος.

Τα Ζώδια και ο Πλούτος: Ποια Ζώδια Ευνοούνται από τους Πλανήτες για να Γίνουν Πλούσια

Παρθένος Ο τυχερός μήνας σου θα είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, ο Σεπτέμβριος. Δεν θα αποκτήσεις όλα όσα ήθελες στην αρχή του έτους, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Όμως θα δεις φως στο τούνελ, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεις αυτό το πρόσωπο που περίμενες μια ζωή. Αυτό το συναίσθημα θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και χαρά.

τυχερός μήνας

Ο τυχερός μήνας σου θα είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, ο Σεπτέμβριος.

Ζυγός Ζυγέ, τα θετικά συναισθήματα θα σε κατακλύσουν τον Φεβρουάριο, ωστόσο, δεν θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου, απλά, θα σε φλερτάρουν πολλοί και πολλές και κάποια στιγμή θα αρχίσεις να το απολαμβάνεις. Θα εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου και στα επαγγελματικά σου, θα θέλεις να περνάς καλά, αλλά η αγάπη θα έρθει όταν δεν την περιμένεις. Πού ξέρεις; Το τέλος της χρονιάς ίσως σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις!

Αυτά τα Ζώδια Γίνονται οι Καλύτεροι Φίλοι!

Σκορπιός Σκορπιέ, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος του 2019 για να πάρεις ό,τι σου αξίζει δεδομένου ότι ο πιο τυχερός μήνας σου είναι ο Δεκέμβριος. Τότε να αναμένεις μεγάλες αλλαγές, καθώς θα καταλάβεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σου και ποιοι σε έχουν κοντά τους για να επωφελούνται. Θα αποκτήσεις γαλήνη μέσα σου και η Πρωτοχρονιά του 2020 θα σε βρει χαρούμενο και δικαιωμένο για όλες τις αποφάσεις που πήρες.

Τοξότης Δεν θα χρειαστεί να περιμένεις για πολύ καιρό. Η τύχη είναι με το μέρος σου όλο το χρόνο λόγω Δία, εν τούτοις στις αρχές Μαρτίου θα έρθουν πολλά από αυτά που περιμένεις. Όσον αφορά στον έρωτα όμως, ωραία πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν στο τέλος του χειμώνα και θα διαρκέσουν όλο το 2020.

ΑΥΤΑ Είναι τα 6 Ζώδια που δεν Αντέχουν να μην Έχουν Σχέση

Αιγόκερως Ο πιο τυχερός μήνας σου θα είναι ο Οκτώβριος. Τα καλά δε θα συμβούν στις αρχές του 2019, επειδή τότε θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου, αλλά, αργότερα, τα πάντα θα είναι όπως τα έχεις ονειρευτεί. Θα επικεντρωθείς περισσότερο στο να βρεις την πραγματική αγάπη και όταν πια αρχίσεις να κουράζεσαι, τότε θα εμφανιστεί ο άνθρωπός σου. Και ξέρεις ποιο είναι το περίεργο; Ότι ήταν μπροστά στα μάτια σου όλον αυτόν τον καιρό!

Υδροχόος Τα περισσότερα από τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα τον Νοέμβριο και όταν θα δεις όλα αυτά τα όμορφα πράγματα να συμβαίνουν, θα ξεχάσεις το πόσο πολύ περίμενες. Θα κάνεις καινούργιους φίλους, θα έχεις έμπνευση κι ίσως ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που φυσικά δε θα το μετανιώσεις, αφού θα στεφθεί με επιτυχία.

τυχερός μήνας

Τα περισσότερα από τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα τον Νοέμβριο.

Ιχθύες Ο Μάιος είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα αισθανθείς ωραία γιατί θα δεις ότι η ζωή σου έχει αποκτήσει ένα νόημα και ότι η όποια ταλαιπωρία που ενδεχομένως να πέρασες να άξιζε τον κόπο. Όλα, από τον ερωτικό μέχρι τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις θα πάνε περίφημα και θα απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά θέματα στο www.astrology.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σούπα μπρόκολο βελουτέ
Σούπα Μπρόκολο Βελουτέ από τον Άκη Πετρετζίκη!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Πρώην Έπαυλη του Michael Jackson Πουλήθηκε για 32 Εκατομ. Δολάρια