Ο Λόγος για τον Οποίο οι γάτες Λατρεύουν να Παίζουν με το Λέιζερ και ο Κίνδυνος που Εγκυμονεί

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Ο Λόγος για τον Οποίο οι γάτες Λατρεύουν να Παίζουν με το Λέιζερ και ο Κίνδυνος που Εγκυμονεί

Η περιέργεια σκότωσε την γάτα, λέει ο σοφός λαός. Όσοι έχουν γάτες, έχουν παρατηρήσει πόσο περίεργα πλάσματα είναι. Μόλις δουν κάτι, τρέχουν να το πιάσουν και να το επεξεργαστούν. Ένα από αυτά είναι και το λέιζερ. Μόλις δουν μια δέσμη λέιζερ, τρελαίνονται! Γιατί όμως; Τι ιδιαίτερο έχει το λέιζερ για τις γάτες;

7 Μυστικά για να Διατηρήσετε ένα Σπίτι με Κατοικίδιο Καθαρό!

Η απάντηση είναι απλή. Σύμφωνα με το Purewow, η κινούμενη κόκκινη κουκκίδα ενεργοποιεί το ένστικτο της γάτας για κυνήγι και επιβίωση. Το αιλουροειδές αντιλαμβάνεται το κόκκινο φως ως λεία που μπορεί να πιάσει και να φάει. Έτσι, δεν παίζει στην πραγματικότητα αλλά προσπαθεί να πιάσει και να καταστρέψει!

γάτες

Ακόμη, οι γάτες έχουν περισσότερα φωτοκύτταρα από τους ανθρώπους, που σημαίνει ότι έχουν καλύτερη περιφερειακή όραση και βλέπουν καλύτερα σε χαμηλότερο φως ενώ ανιχνεύουν την κίνηση. Γι’ αυτό τον λόγο, το λέιζερ είναι το τέλειο ερέθισμα για το ένστικτο μιας γάτας και τα μάτια της.

Έχετε Κατοικίδιο; 9 Tips Καθαριότητας που θα σας Αλλάξουν τη Ζωή

Βέβαια, το γεγονός ότι πρόκειται για κάτι παραπλανητικό, προκαλεί σύγχυση στις γάτες, σύμφωνα με την ειδικό Marilyn Krieger. Στο τέλος του παιχνιδιού, δεν επιβραβεύονται. Μια λύση είναι να βάλεις παιχνίδια ή κεράσματα κοντά στο λέιζερ όταν παίζεις με την γάτα σου ώστε να την επιβραβεύσεις όταν πιάσει το φως.

Πηγή: bovary.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι άλλο Ανακάλυψε ο Νεύτωνας πέρα από το Νόμο της Βαρύτητας; Δεν πάει ο Νους σας!

.

Ο Νεύτωνας θεωρείται ο "πατέρας της φυσικής" αλλά είναι και εφευρέτης μίας πολύ διαδεδομένης... τρύπας, επειδή τον ενοχλούσαν οι γάτες του!

Ασφαλές παιχνίδι για παιδιά: Όλα όσα πρέπει να προσέxετε

.

Δείτε τι πρέπει να προσέχετε σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια των παιδιών σας.

5 Συμβουλές για Σπίτι Με Γάτα, αλλά Χωρίς Ζημιά!

.

Μάθετε πώς θα περιορίσετε τις κακές συνήθειες της γάτας σας έξυπνα και πρακτικά χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο… το σπίτι σας!

Καλωσορίστε τη γάτα σας στο σπίτι…

.

…και φροντίστε να δημιουργήσετε μια ομαλή συνθήκη συγκάτοικησης τόσο για εσάς όσο και για εκείνη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

τοστ
Τοστ με Αβοκάντο, Τυρί και Ζαμπόν από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Χρήσεις για το Απορρυπαντικό Πιάτων που δεν Έχετε Ξανακούσει