Μύθοι και Αλήθειες για το Νερό που θα Θέλατε να Γνωρίζετε

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Μύθοι και Αλήθειες για το Νερό που θα Θέλατε να Γνωρίζετε

Είναι ένα αγαθό που θεωρούμε πως υπάρχει σε αφθονία. Υπάρχουν φορές που το καταναλώνουμε εντελώς μηχανικά και άλλες που απολαμβάνουμε τη δροσιά του, την αναζωογόνηση και την ανακούφιση που μας παρέχει από το βασανιστικό αίσθημα της δίψας.

7 Πράγματα που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε Πρωί-Πρωί!

Αν σκεφτείς πως ένας άνθρωπος μπορεί να αντέξει έως και 90 ημέρες χωρίς φαγητό, αλλά μόλις πέντε χωρίς να πιει νερό, γίνεται ξεκάθαρο για ποιο λόγο συνηθίζουμε να αποκαλούμε το νερό πηγή ζωής. Ναι, το νερό είναι ένα συστατικό ζωτικής σημασίας για τη σωστή και ισορροπημένη λειτουργία του οργανισμού μας. Είναι αυτό που ρυθμίζει το σώμα μας, ώστε να είναι στη φυσιολογική του θερμοκρασία, που κυκλοφορεί στο εσωτερικό του όλα τα θρεπτικά συστατικά, προστατεύει και ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου και βοηθάει στο να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικά η διαδικασία της πέψης. Είναι σχεδόν απίστευτο πως αρκεί να γυρίσεις το μοχλό στη βρύση του σπιτιού σου, για να προσφέρεις στον εαυτό σου κάτι τόσο πολύτιμο!

μέρα

Ωστόσο, όσο αναπόφευκτα καθημερινή και αν είναι η επαφή μας με το νερό, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε για αυτό ή τα γνωρίζουμε λάθος. Στο κείμενο που ακολουθεί θα καταρρίψουμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς μύθους που επικρατούν γύρω από το νερό και τις ιδιότητές του, ενώ συγχρόνως θα επιβεβαιώσουμε τις αλήθειες που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζουμε.

Ξεκινάτε τη Μέρα Λάθος: Δείτε Ποια Είναι τα πιο Σημαντικά Λάθη που Κάνετε Πρωί Πρωί

Το νερό αδυνατίζει! Αυτή η φημολογία σχεδόν… ισχύει! Μία σχεδόν ανεπαίσθητη και προσωρινή αφυδάτωση, είναι αρκετή για να απορρυθμίσει το μεταβολισμό μας προς το… χειρότερο. Για να είμαστε ακριβείς, το νερό δεν αδυνατίζει ακριβώς, αλλά είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας, αν θέλουμε να χάσουμε βάρος. Σκέψου απλά πόσες θερμίδες (και χρήματα) θα είχες καταφέρει να γλιτώσεις αν αντικαθιστούσες όλα τα αναψυκτικά που καταναλώνεις σε καθημερινή βάση, με ένα ποτήρι νερό βρύσης!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο queen.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τόσα Χρόνια Σουρώνετε Λάθος τα Μακαρόνια σας! Είναι Απίστευτο

.

Έτσι πρέπει να σουρώνετε τα μακαρόνια σας από εδώ και πέρα.

Πως να Αντικαταστήσετε τα Υλικά που σας Λείπουν στις Συνταγές

.

Δείτε πως θα αντικαταστήσετε τα πιο συνήθη συστατικά, με ό,τι βρίσκεται ήδη στην κουζίνα σας.

Καύσωνας: Σε ποια Περίπτωση Επιβάλλεται να Πίνετε Πολύ Περισσότερο Νερό

.

Μάθετε σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πανεύκολο Πολύσπορο Ψωμί από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κούρεμα
6 Celebrities που θα σας Πείσουν πως Αυτό Είναι το Κούρεμα του 2019!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Πανεύκολο Πολύσπορο Ψωμί από τον Άκη Πετρετζίκη

Φτιάξτε το δικό σας εύκολο και υγιεινό πολύσπορο ψωμί

Close