Αυτά Είναι τα 3 Ζώδια που Έχουν την Περισσότερη Κακή Ενέργεια

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτά Είναι τα 3 Ζώδια που Έχουν την Περισσότερη Κακή Ενέργεια

Οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι το παν. Αλλά συχνά παίζουν μεγάλο ρόλο στο πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Αν φανούμε αρνητικοί μπορεί να έχει να κάνει με παρεξηγήσεις ή έλλειψη επικοινωνίας, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια ζώδια που τείνουν να δείχνουν έναν πιο σκληρό εαυτό στους άλλους - κι αν έχετε απορία πώς σας βλέπουν οι άλλοι, η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει.

Θέλετε να Δείτε αν η Σχέση σας θα κρατήσει; Μάθετε με ποια Ζώδια Ταιριάζετε Πραγματικά!

Κανένα ζώδιο δεν είναι "καλύτερο" απ' τα άλλα, απλά κάθε ένα έχει διαφορετική προσωπικότητα. Κανένα ζώδιο δεν είναι "κακό" απλά μερικά είναι πιο προστατευτικά και πιο δύσκολο να τα γνωρίσεις, λόγω του σκληρού παρουσιαστικού τους. Μόλις γνωρίσει κανείς κάθε ένα από αυτά τα ζώδια, θα ανακαλύψει την καλοσύνη και τη γλυκύτητά τους, κάτω από τη μάσκα που δείχνουν στον κόσμο.

Δείτε τα ζώδια που βγάζουν περισσότερη κακή ενέργεια στους άλλους:

Σκορπιός Οι Σκορπιοί πάντα σκανάρουν τον κόσμο γύρω τους και χρησιμοποιούν συνεχώς τις αισθήσεις τους, μπορεί να μην μοιάζουν ακριβώς προσιτοί. Βασίζονται στη διαίσθησή τους και είναι πολύ επιφυλακτικοί. Αν νιώσουν πως κάτι δεν πάει καλά, βγάζουν το κεντρί τους για προστασία και κρύβονται. Αν γίνουν πιο ευάλωτοι, θα μπορέσουν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι πιο ανοιχτοί στις επικοινωνίες τους.

Τοξότης Οι Τοξότες κάνουν έντονη πρώτη εντύπωση. Για κάποιους αυτή η σθεναρότητα ίσως να φαίνεται κακία. Είναι αρκετά απότομοι και μιλούν πριν σκεφτούν - πράγμα που τους βάζει συνεχώς σε μπελάδες. Θα πρέπει να κάνουν μία παύση πριν γράψουν ή μιλήσουν και να σκεφτούν πρώτα, έτσι ώστε τα βέλη τους να μην πληγώσουν τους άλλους.

Τα Ζώδια και ο Πλούτος: Ποια Ζώδια Ευνοούνται από τους Πλανήτες για να Γίνουν Πλούσια

Αιγόκερως Οι Αιγόκεροι είναι άγρυπνοι φρουροί. Μπορεί αυτό να τους προστατεύει σε μερικές καταστάσεις, αλλά τους κάνει να δείχνουν και πιο απότομοι. Είναι σκληροί με την κριτική τους μερικές φορές, μόνο και μόνο επειδή βλέπουν τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως "θα έπρεπε" να είναι. Μερικές φορές θα πρέπει απλά να κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και απλά να διασκεδάσουν λίγο. Δε χρειάζεται να βρίσκονται συνέχεια σε εγρήγορση - χαλαρώστε και έτσι θα χαλαρώσουν και οι υπόλοιποι μαζι σας.

Πηγή: jenny.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 5 ζώδια που θα Επηρεάσει Περισσότερο η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου

.

Αν είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας την "βαριά" ενέργεια του 2018, η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να κάνετε αλλαγές.

Δείτε πώς Διακοσμούν το Σπίτι τους τα Ζώδια της Γης

.

Στο τρίτο μέρος του ζωδιακού μας αφιερώματος βλέπουμε πώς διακοσμούν το σπίτι τους οι Ταύροι, οι Παρθένοι κι οι Αιγόκεροι.

Πώς Αντιδρά Κάθε Ζώδιο στο Άγχος;

.

Άγχος για τις σπουδές, άγχος για τη δουλειά, άγχος για την καθημερινότητα, άγχος για τη σχέση σου. Τελικά γιατί αγχώνονται τα ζώδια;

Ποια Ζώδια θα Βγάλουν Περισσότερα Χρήματα το 2019

.

Υπάρχουν μερικά ζώδια που φέτος θα είναι λίγο πιο τυχερά από άλλα.

Aυτοί οι 6 Ζωδιακοί Συνδυασμοί θα Γίνουν τα πιο Πετυχημένα Ζευγάρια του 2019

.

Υπάρχουν 6 ζωδιακοί συνδυασμοί που θα ευνοηθούν από τους πλανήτες ώστε να δημιουργήσουν υπέροχες σχέσεις.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

αλμυρά
Αλμυρά Pet Treats από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Πίνετε Κάθε Μέρα Κουρκουμά
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
αλμυρά
Αλμυρά Pet Treats από τον Άκη Πετρετζίκη

Αλμυρά που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα!

Close