Απόρριψη: Ξεπεράστε τους Φόβους σας και Αντιμετωπίστε την!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Απόρριψη: Ξεπεράστε τους Φόβους σας και Αντιμετωπίστε την!

Όλοι έχουμε βιώσει την απόρριψη σε κάποιο σημείο. Και το συναίσθημα που βιώνουμε όταν μας απορρίπτουν μπορεί να μας βλάψει βαθιά. Η αίσθηση ότι ανήκουμε σε μια κοινότητα είναι ένα από τα θεμελιώδη συστατικά για την επιβίωσή μας. Εξάλλου σαν όντα δεν είχαμε ποτέ σκοπό να ζούμε μεμονωμένα.

Άρα πώς θα χειριστείτε μια απόρριψη που δεν την περιμένατε; Παρακάτω θα δείτε μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε συναισθηματικά και να διαχειριστείτε όσο πιο καλά μπορείτε το γεγονός ότι σας απορρίψανε.

7 Τρόποι για να Φτιάξετε την Ψυχολογία σας Κάθε Πρωί (τα Αποτελέσματα θα Είναι Θεαματικά)

Για να ξεπεράσετε το άσκημο συναίσθημα της απόρριψης πρέπει να το αποδεχτείτε. Αναγνωρίστε τον συναισθηματικό που πόνο που νιώθετε και προσπαθήστε να μάθετε από αυτή την άσκημη εμπειρία, έτσι ώστε την επόμενη φορά να είστε προετοιμασμένοι. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και με τον καιρό οι πληγές θα υποχωρήσουν.

απόρριψη

Για να ξεπεράσετε το άσκημο συναίσθημα της απόρριψης πρέπει να το αποδεχτείτε.

Επιλέξτε να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει και σας γεμίζει ενέργεια, για να ξεχάστε τα άσκημη συναισθήματα της απόρριψη. Οι φυσικές δραστηριότητες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή. Ξεκινήστε το περπάτημα μαζί με παρέα ή και μόνοι, αρχίστε ένα χόμπι ή πηγαίνετε γυμναστήριο.

Πώς η Αλλαγή της Ώρας Επηρεάζει την Υγεία και την Ψυχολογία σας

Όλοι έχουμε ένα διαφορετικό όριο των αριθμών της απόρριψη που μπορούμε να χειριστούμε. Εάν νιώθετε πως έχετε φτάσει στο βαθμό της απελπισίας, τότε ίσως είναι καλύτερα να ξεκουραστείτε για λίγο, να αφήσετε το μυαλό σας να χαλαρώσει από τις σκέψεις. Στρέψτε την προσοχή σας για λίγος χρονικό διάστημα στις δραστηριότητες και τις ευκαιρίες, οι οποίες δεν σας θέτουν σε κίνδυνο απόρριψης. Το μυαλό σας θα ξεκουραστεί και θα είναι έτοιμο να δεχτεί νέες προκλήσεις.

απόρριψη

Σκεφτείτε ότι μια απόρριψη θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία για θετική αλλαγή ή ανάπτυξη.

Σκεφτείτε ότι μια απόρριψη θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία για θετική αλλαγή ή ανάπτυξη. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια κατευθυντήρια τροχιά για να σας οδηγήσει σε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε και τότε είναι που θα βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Όταν ο Steve Jobs απορρίφθηκε και απολύθηκε από τη δική του εταιρεία το 1985, συνέχισε με την Pixar Animation Studios η οποία σήμερα είναι το πιο επιτυχημένο στούντιο κινούμενων σχεδίων. Η απόρριψη μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια αποκάλυψη νέων δυνατοτήτων.

Η Ψυχολογία πίσω από την Ακαταστασία: Τι Σημαίνει το ότι Είστε Ακατάστατοι;

Τέλος μια δόση αισιοδοξίας είναι απαραίτητη. Είναι σημαντικό να μπορείτε να αποτιμήσετε την αρνητική κατάσταση, να υπολογίσετε τους μελλοντικούς χειρισμούς και φυσικά να πιστέψετε πως θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά θέματα στο www.jenny.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Αντιμετωπίσετε την Κακή Διάθεση σε 15′

.

Σε 15 λεπτά μπορείτε να απαλλαγείτε από την κακή σας διάθεση.

5 τρόποι για να διαχειριστείτε την αρνητική κριτική

.

Αντιμετωπίστε την αρνητική κριτική με 5 τρόπους.

Δείτε τι θα Έκαναν Μεγάλες Γυναίκες αν Γύρναγαν τον Χρόνο Πίσω

.

Οι απαντήσεις τους είναι δυνατές και δείχνουν όλα όσα είναι τα σημαντικά και τα πολύτιμα στη ζωή.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

απώλεια βάρους
Αυτό Είναι το Μυστικό για την Απώλεια Βάρους – Δεν Είναι η Δίαιτα ή η Επίμονη Άσκηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σούπα μπρόκολο βελουτέ
Σούπα Μπρόκολο Βελουτέ από τον Άκη Πετρετζίκη!