Τετάρτη 7 Μαρτίου: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τετάρτη 7 Μαρτίου: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Οι πρακτικές συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν να διοχετεύσετε ενέργεια σε κερδοφόρες οικονομικές αναζητήσεις.Αν υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση στην εργασία σας έχετε τη δυνατότητα να τη γυρίσετε υπέρ σας και μόλις συμβεί αυτό θα αισθανθείτε ανακουφισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια απροσδόκητη απόφαση σχετικά με την οικογένεια σας. Ο τρόπος με τον οποίο δείχνετε αγάπη σε όσους ενδιαφέρεστε δεν μπορεί να εκτιμηθεί ιδιαίτερα σήμερα. Πείτε όλα τα ωραία που έχετε μέσα σας και όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Τα επιπλέον χρέη καθιστούν τη ζωή λίγο δύσκολη για εσάς, ώστε να πρέπει να εργαστείτε ακόμα περισσότερο για να ξεπεράσετε τις ανησυχίες και να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να αντιμετωπίσετε την δύσκολη αυτή κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Ακόμα κι αν βρίσκεστε στη μέση των αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να δείξετε τον υψηλότερο βαθμό διπλωματίας και σεβασμού και να μην εμπλακείτε σε τσακωμούς και διαφωνίες. Η κοινή λογική και η ευγένεια θα είναι ο σωτήρας σας σήμερα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Βασικά ζητήματα είναι τώρα το σπίτι, η προσωπική ζωή και οι στενές σχέσεις. Μπορείτε να αντλήσετε δύναμη και ικανοποίηση από την οικογένεια τώρα, αλλά αν όλα δεν είναι καλά σε αυτόν τον τομέα, θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας και στην απόδοσή σας στη δουλειά.

Πείτε μας τί ζώδιο είστε να σας πούμε… πώς οδηγείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Κάποιος που σας θαυμάζει και σας θέλει ερωτικά μπορεί να σας προσεγγίσει με το πρόσχημα να σας ζητήσει κάποιες συμβουλές. Πιθανότατα θα αισθανθείτε ότι υπάρχει ένα τελικό κίνητρο, αλλά παρόλα αυτά θα νιώσετε κολακευμένοι.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Σήμερα θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλεία σας και όλα όσα σας απασχολούν και να βγάλετε ένα πρόγραμμα ρουτίνας άσκησης ή βελτίωσης της υγείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Ένας νέος κύκλος αρχίζει και η επιτυχία θα έρθει με εντελώς νέους τρόπους από ό, τι αρχικά την περιμένατε. Είστε ευερέθιστοι, ανήσυχοι και έτοιμοι για αλλαγή. Μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα σε νέους ανθρώπους και νέες δραστηριότητες τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Πρέπει να αρχίσετε να προωθείτε τον εαυτό σας και αυτό δεν αφορά μόνο στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν καταλυτικά την καριέρα σας τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Σήμερα δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε πολλά για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων και παρόλο που μπορεί να υποτιμήσατε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας θα δείτε πως τα καταφέρνετε πολύ καλά.

Πείτε μας τι Ζώδιο Είστε να σας Πούμε πού Πρέπει να Πάτε Διακοπές Φέτος! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Είστε λίγο απασχολημένοι αυτή τη στιγμή για να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη, γιατί τελευταία νιώθατε σαν ένα φύλλο που το πήγαινε όπου ήθελε ο άνεμος. Μόλις το καταφέρετε αυτό θα αποκτήσετε ξανά την κοινωνικότητά σας και την καλή σας διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ περισσότερο χρόνο σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, εάν θέλετε να γίνετε καλύτεροι σε αυτήν. Βρείτε μόνο ποια είναι και κάντε το.

Καλημέρα!

Πηγή: Faysbook.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ύπνο
Αυτή Είναι Σύμφωνα με την Επιστήμη η πιο Κοινή Λέξη που Λένε οι Άνθρωποι στον Ύπνο τους!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πέμπτη 8 Μαρτίου: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας