Τα 5 Ζώδια που Νιώθουν Καλύτερα Όταν είναι Single, Παρά Όταν είναι σε Σχέση

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τα 5 Ζώδια που Νιώθουν Καλύτερα Όταν είναι Single, Παρά Όταν είναι σε Σχέση

Υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους.

Είναι αυτοί που δεν φοβούνται την μοναξιά και θέλουν να έχουν περισσότερο προσωπικό χρόνο στις σχέσεις τους από τους υπόλοιπους. Μάλιστα, πολλές φορές η ανάγκη τους να είναι μόνοι είναι τόσο μεγάλη που στο τέλος καταλήγουν να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα single, γιατί έτσι νιώθουν περισσότερο ευτυχισμένοι.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 5 ζώδια που ο προσωπικός τους χρόνος είναι πάντα μεγάλη προτεραιότητα. Το ότι θέλουν να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι, απλά θέλουν να κάνουν πράγματα που είναι μόνο για εκείνους. Χρειάζονται λίγο χρόνο χωριστά από τον σύντροφό τους, ώστε να αποφύγουν να εξαντληθούν συναισθηματικά.

Η απόσταση μερικές φορές μπορεί να δράσει ευεργετικά και να ανανεώσει τη σχέση. Ο προσωπικός χώρος και χρόνος είναι αυτός που μας βοηθάει να ανασυγκροτηθούμε και να έρθουμε σε επαφή με το τι μας απασχολεί σε ατομικό επίπεδο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε χώρο και για τις ανάγκες του συντρόφου μας.

Δίδυμος

Δεν αντέχει τη ρουτίνα σε μια σχέση και όσα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά σε αυτή. Εχει ανάγκη να περνά χρόνο με τον εαυτό του και βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Δεν είναι εύκολο να έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, γιατί κάθε μέρα για εκείνον είναι διαφορετική. Ο Δίδυμος θέλει ελευθερία, του αρέσουν τα δύσκολα και όταν τα παίρνει όλα στο πιάτο και πιέζεται συναισθηματικά, τότε αρχίζει να βαριέται.

Τοξότης

Ενας Τοξότης δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό του τα συναισθήματά του, πολύ απλά γιατί φοβάται τις σχέσεις αλλά και τις δεσμεύσεις. Είναι ένα ζώδιο που πραγματικά απολαμβάνει το να είναι μόνος του και δεν πρέπει με τίποτα να τον πιέσεις, γιατί θα αντιδράσει. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη. Είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο, ενθουσιώδες και πολύ αισιόδοξο που αγαπάει την ελευθερία, την περιπέτεια και την αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Πρέπει να Επικεντρωθείτε στη Δουλειά σας και να μην Ασχοληθείτε με Τίποτα Άλλο

.

Δώστε βάση στη δουλειά σας και αφήστε στην άκρη όλα τα άλλα που σας απασχολούν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Φτιάξετε το Αγαπημένο Ρόφημα της Μέγκαν Μαρκλ -Υγιεινό, Θρεπτικό και Σούπερ Γευστικό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Είστε Λάτρεις του Καφέ; Τότε Αυτά τα 12 Αντικείμενα θα σας Ενθουσιάσουν!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Έτσι θα Φτιάξετε το Αγαπημένο Ρόφημα της Μέγκαν Μαρκλ -Υγιεινό, Θρεπτικό και Σούπερ Γευστικό

Αντικαταστήστε ακόμα και ένα ολόκληρο γεύμα με αυτό το χορταστικό smoothie που λατρεύει η Megan Markle.

Close