Πώς δεν θα Χάσετε το Ενδιαφέρον σας για τη Δουλειά

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Πώς δεν θα Χάσετε το Ενδιαφέρον σας για τη Δουλειά

Είναι σύνηθες οι άνθρωποι που εργάζονται πολύ καιρό σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο να χάσουν το ενδιαφέρον τους και τη διάθεσή τους για δουλειά. Κι όσο πιο πολύ αφεθούν στη δίνη της καθημερινότητας τόσο πιο δύσκολο μπορούν να σταματήσουν να στροβιλίζονται ανώφελα. 

Πώς λοιπόν μπορείτε να επιβιώσετε στον εργασιακό σας χώρο και να μειώσετε τον κίνδυνο να βρεθείτε στην παραπάνω δύσκολη θέση; 

Αρχικά, προσδιορίστε τις προσωπικές σας αξίες. Οι αξίες είναι αυτές που σας προσφέρουν την μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση. Η ευχαρίστηση που φέρνουν είναι βαθιά, αφού έρχονται φυσικά και επομένως δεν δημιουργούν καμία εσωτερική σύγκρουση.

Εντάξει, Όλοι τα Ίδια Κάνουμε Μετά τη Δουλειά!

Η εσωτερική σύγκρουση θα δημιουργηθεί μπροστά σε κάποια κρίση και σε μία αλλαγή. Τότε είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και να δείτε για ποιο λόγο «υποτιμάτε» κάποια αξία σας, είναι σημαντικό εκείνη τη στιγμή να κάνετε «έκπτωση» σε μία αξία που έχει μεγάλη σημασία για εσάς ή όχι; Αν δεν έχετε ενημερότητα της κατάστασης και τι επιλέγετε να κρατήσετε εκείνη τη στιγμή και τι όχι, αυτό θα σας οδηγήσει σε μια εσωτερική αποδιοργάνωση.

Στη συνέχεια, προσπαθήστε να επιλέγετε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Έτσι, μπορεί να συζητάτε πράγματα που σας απασχολούν και να παίρνετε νέες ιδέες.

Επίσης, μη φοβάστε να ρωτάτε γιατί. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να αμφισβητεί και να αναρωτιέται. Καθώς μεγαλώνουμε και «ωριμάζουμε», πολλοί από μας πασχίζουμε να καταπνίξουμε ή να αρνηθούμε την φυσική μας περιέργεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστεία Έρευνα: Δείτε τις 9 Χειρότερες Δικαιολογίες που έχουν πει Εργαζόμενοι για να μην Πάνε στο Γραφείο

.

Aυτές είναι οι χειρότερες δικαιολογίες που έχουν πει εργαζόμενοι για να μην πάνε στο γραφείο.

9 Σημάδια που Δείχνουν ότι Πρέπει να Γίνετε Διακοσμητής

.

Παρόλο που αν θέλετε να γίνετε διακοσμήτρια (interior designer) θα πρέπει να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα ή να πάτε σε κάποια σχετική σχολή, κάποιοι από εσάς είστε πάρα πολύ καλοί στη διακόσμηση. Δείτε ποια είναι τα σημάδια που σας δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξετε επάγγελμα και να γίνετε διακοσμητής.

10 Επαγγέλματα που Κανένας Άντρας δεν θα Μπορέσει να Κάνει Καλύτερα από μια Γυναίκα

.

Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα που κανένας άντρας δε θα μπορέσει να κάνει καλύτερα από μια γυναίκα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Τρόποι για να Φτιάξετε ένα Υγιές Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Light Μπροκολόπιτα Χωρίς Φύλλο
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
5 Τρόποι για να Φτιάξετε ένα Υγιές Σπίτι

Αυτά πρέπει να διαθέτει ο χώρος που ζείτε για να είναι υγιής για εσάς και ένα μέρος όπου θα απολαμβάνετε...

Close