Πεντακάθαρο Μπάνιο Χωρίς Πολύ Κόπο -Με Αυτές τις 5 Κινήσεις

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Πεντακάθαρο Μπάνιο Χωρίς Πολύ Κόπο -Με Αυτές τις 5 Κινήσεις

Σε μια πιεστική καθημερινότητα, γεμάτη υποχρεώσεις, που απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς μας, το τελευταίο που θέλουμε είναι να αφιερώνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας σε δραστηριότητες που μας κουράζουν.

Για πολλούς, η καθαριότητα του σπιτιού είναι μια αγγαρεία, μια καταναγκαστική διαδικασία: πολλά tasks γίνονται βιαστικά και βαριεστημένα. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σύστημα. Έτσι, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι πρόσκαιρο.

Το μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού, το μπάνιο, είναι αυτό που προσφέρει τις πολυτιμότερες υπηρεσίες για την εξασφάλιση της προσωπικής μας υγιεινής. Αν, όμως, δεν είναι απόλυτα καθαρό, δεν μπορεί να μας δώσει κάτι που το ίδιο δεν έχει.

DIY Καθαριστικό για Νιπτήρες και Πάγκους που Αστράφτουν από Καθαριότητα

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσετε αποτελεσματικά το μπάνιο σας, με αποτέλεσμα διαρκείας. Στο Αpartment Therapy διαβάσαμε τις λεπτομέρειες που εγγυώνται σίγουρη επιτυχία –χωρίς σπατάλη χρόνου και ενέργειας.

Ξεκινήστε το καθάρισμα του μπάνιου αφού πρώτα το έχετε αδειάσει:Πολλές φορές, λόγω βιασύνης, δεν απελεθερώνουμε τις επιφάνειες του μπάνιου από αντικείμενα (κυρίως, το πάτωμα και τα ράφια) πριν τις καθαρίσουμε. Ετσι, είναι λογικό να μην καθαρίζονται σωστά πολλά σημεία του. Αδειάστε το μπάνιο πριν το καθαρίσετε και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περισσότερο.

7 Σημεία στο Σπίτι που Ακόμα και οι πιο Μανιακοί με την Καθαριότητα Ξεχνάνε να Καθαρίσουν

Μην παραλείπετε την απολύμανση του τηλεφώνου του ντους: Βάλτε σε ένα πλαστικό σακουλάκι ξύδι και νερό και περάστε το γύρω από το τηλέφωνο του ντους. Στερεώστε το με ένα λαστιχάκι και αφήστε το τηλέφωνο να απολυμανθεί για τουλάχιστον μια ώρα.

Το πιγκάλ θα πρέπει να είναι στεγνό πριν τοποθετηθεί ξανά στη θέση του: Οταν δεν καθαρίζεται καλά, τα βακτήρια αλωνίζουν σε λεκάνη και πάτωμα. Φροντίστε να είναι στεγνό όταν τοποθετηθεί ξανά στην θέση του. Το βρεγμένο πιγκάλ ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων.

Πρώτα ξεσκόνισμα, μετά καθάρισμα: Αν δεν καθαρίζετε τις επιφάνειες με αυτή τη σειρά, τότε η σκόνη απλά θα ανακατεύεται με το καθαριστικό και θα μετακινείται από το ένα σημείο στο άλλο. Αφαιρέστε με ένα καθαρό, νωπό πανί την σκόνη από τις επιφάνειες του μπάνιου και στη συνέχεια, καθαρίστε τες με απορρυπαντικό.

Χωρίς χνούδι: Το πανί με το οποίο καθαρίζετε τον καθρέπτη του μπάνιου έχει σημασία. Αν αφήνει χνούδι, τότε το αποτέλεσμα δεν θα διαρκέσει πολύ. Σκουπίστε την επιφάνεια του καθρέφτη με ένα πανί μικροϊνών ή ακόμα και με εφημερίδα (καθαρίζουν χωρίς να αφήνουν χνούδι).

Πηγή: bovary.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθαρίστε το Σπίτι σας σε Μισή Ώρα Ακριβώς (VIDEO)

.

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος και έξυπνος τρόπος να τακτοποιήσετε το σπίτι σας σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Καθαρίστε Ολόκληρο το Μπάνιο με ΑΥΤΟ το Πανάκι σε 15 Λεπτά

.

Καθαρίστε όλο το μπάνιο σας αποτελεσματικά με αυτό το προιόν!

Αυτά Είναι τα 5 Πράγματα που δεν Πρέπει να Αγγίζει η Ηλεκτρική Σκούπα σας!

.

Αυτές είναι οι απαγορευμένες ζώνες στις οποίες η ηλεκτρική σκούπα σας «τρώει» πόρτα.

Δε θα Πιστεύετε τι Μπορείτε να Κάνετε με την Ηλεκτρική σας Σκούπα!

.

Tips για να αξιοποιήσετε με μοναδικό τρόπο την ηλεκτρική σας σκούπα σε διάφορα σημεία του σπιτιού.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Απόλυτο Ριζότο Μιλανέζε, Όπως το Φτιάχνουν οι Ιταλοί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φασόλια Γίγαντες στο Φούρνο με Μπέικον και Γλυκόξινη Σάλτσα