Παρασκευή Σήμερα: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Παρασκευή Σήμερα: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για το πώς αντιδράτε σήμερα, καθώς τα συναισθήματα σας είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά θα έχουν αντίκτυπο στην υγεία και την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχοι επειδή είστε ο εαυτός σας. Αυτό ίσως να μην αρέσει στους γύρω σας αλλά εσείς να μην δεχτείτε να αλλάξετε για τίποτα και για κανέναν. Οι άλλοι πρέπει να σας δεχτούν όπως είστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Η σκέψη σας είναι εποικοδομητική όπως φαίνεται από την επιρροή του Κρόνου, αλλά πρέπει επίσης να μεταφέρετε κάπως αυτές τις σκέψεις σε πρακτική δράση. Σηκώστε τα μανίκια και στρωθείτε στη δουλειά λοιπόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Χρειάζεστε ανθρώπους γύρω σας που μπορούν να τονώσουν το μυαλό σας και να σας δώσουν την αίσθηση και τη σιγουριά πως ό,τι κι αν κάνετε θα πάει καλά. Κάποιες φορές όλοι μας χρειαζόμαστε μια ενθάρρυνση για να προχωρήσουμε.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Οι νέες επαφές που γίνονται τώρα θα ενθαρρύνουν και θα ενισχύσουν την εργασία σας. Μείνετε μακριά από εντάσεις και τσακωμούς και αφοσιωθείτε στα projects που σας έχουν αναθέσει τα αφεντικά σας.

Η Διακόσμηση του Ζωδιακού Κύκλου: Ζώδια του Αέρα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 -22/9)

Σήμερα, θα μπορούσε να υπάρξει ένας εκνευρισμός όσον αφορά στα οικονομικά σας, αλλά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στα έξοδα που κάνετε. Προσέξτε να μην κάνετε άσκοπες αγορές ή επενδύσεις γατί θα βγείτε εκτός προυπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Μια ωρίμανση των ιδανικών και πνευματικών σας αξιών συμβαίνει τώρα. Αυτή η διαδικασία είναι τόσο σταδιακή και φυσική που δύσκολα θα την παρατηρήσετε, αλλά είναι σημαντική για να κάνετε ένα βήμα που θα σας πάει πιο μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Προσπαθείτε να βελτιώσετε σημαντικά την εργασία και την καριέρα σας αυτό το διάστημα. Ίσως να αναζητήσετε νέα απασχόληση που θα σας αποφέρει περισσότερα έσοδα, ή ακόμα και να συζητήσετε αύξηση του μισθού σας.

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Ανάλογα με το Ζώδιό σας

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Κάνετε ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά, αλλά μπορεί να βαρεθείτε τόσο πολύ που θα πάρετε μια απόφαση για κάτι που στη συνέχεια θα το μετανιώσετε. Μην επιτρέπετε σε άλλους στο χώρο εργασίας σας να σας αποσπούν την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Κάποιες υποσχέσεις μπορεί να μην τηρούνται. Χρειάζεστε κάποια χαλάρωση στο πολυάσχολο πρόγραμμα σας. Ένας φίλος είναι έτοιμος να σας βοηθήσει σε κάτι που θα χρειαστείτε την βοήθεια του, αλλά πίσω από αυτή την κίνησή του κρύβεται συμφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Τελευταία έχετε χάσει τη χαρά και τον αυθορμητισμό σας και σκέφτεστε καλά πριν κάνετε κάτι. Αυτό βέβαια το έχουν καταλάβει οι γύρω σας με αποτέλεσμα κάποιες φορές να σας θεωρούν ψεύτικους. Αφήστε στην άκρη τις δεύτερες σκέψεις και κάντε αυτό που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Μια παρεξήγηση μπορεί να προκύψει απλώς και μόνο επειδή δεν ζητήσατε κάποιον να επαναλάβει αυτό που σας είπε. Ηρεμήστε! Δεν χρειάζεται να νιώθετε ντροπή επειδή δεν καταλάβατε κάτι. Ρωτήστε ξανά.

Πηγή: Faysbook.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σκόρδο
Ένα Είναι το Κόλπο για να μην Μυρίζετε Ποτέ Σκόρδο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

λεμόνια
Πώς να Διατηρήσετε τα Λεμόνια σας Φρέσκα για Περισσότερο από 3 Μήνες!