Οι Μεγαλύτεροι Μύθοι Απώλειας Βάρους που Ακούτε Ακόμα το 2020

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Οι Μεγαλύτεροι Μύθοι Απώλειας Βάρους που Ακούτε Ακόμα το 2020

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη όταν ακούτε ή διαβάζετε διάφορα πράγματα τα οποία στην πραγματικότητα δεν ισχύουν. 

Είτε ψάχνετε μια πληροφορία στο διαδικτύου, είτε μιλάτε με φίλους, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε το γεγονός από τη φαντασία, ειδικά επειδή η απώλεια βάρους εξαρτάται τόσο από τις ατομικές ανάγκες και τους στόχους. Γι αυτό λοιπόν παρακάτω θα σας αποκαλύψουμε τους κυριότερους μύθους απώλειας βάρους που ακούτε μέχρι και σήμερα.
Μύθος # 1: Η κατανάλωση λίπους σας προσθέτει λίπος. 

Το λίπος έχει περισσότερες θερμίδες ανά γραμμάριο από ό,τι οι υδατάνθρακες και οι πρωτεΐνες, και αυτό μπορεί να είναι ο λόγος από τον οποίο προέρχεται αυτός ο μύθος. Αλλά όταν καταναλώνετε υγιή λιπαρά  στο πλαίσιο ενός ισορροπημένου γεύματος ή σνακ που είναι κατάλληλο για τις θερμιδικές σας ανάγκες, μπορεί στην πραγματικότητα να προωθήσει την απώλεια βάρους και τη συντήρηση βάρους.

Μύθος # 2: Οι υδατάνθρακες δεν είναι υγιεινοί.

Ακριβώς όπως το λίπος, οι υδατάνθρακες αποτελούν σημαντικό μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Με μέτρο, παρέχουν στο σώμα την κύρια πηγή ενέργειας και ρυθμίζουν την πεπτική οδό..
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι υδατανθράκων: απλοί και σύνθετοι. Οι απλοί υδατάνθρακες περιλαμβάνουν τα επεξεργασμένα τρόφιμα και μπορούν να αυξήσουν το σάκχαρο του αίματός σας και να οδηγήσουν σε αύξηση βάρους. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες, από την άλλη πλευρά, βρίσκονται σε θρεπτικές τροφές όπως ψωμί ολικής αλέσεως, φασόλια, όσπρια, βρώμη και ορισμένα λαχανικά και μπορούν να βοηθήσουν στην ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας ...

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20ετης Έρευνα του Harvard Αποκαλύπτει: Αυτές Είναι οι 5 Τροφές για Τέλειο Σώμα!

.

Απίστευτη έρευνα σας λέει τι πρέπει να τρώτε για να έχετε ένα τέλειο και υγιές σώμα.

Έρευνα: Ποιες Τροφές Αδυνατίζουν Μετά τα 40

.

Ο μεταβολισμός και ο ρυθμός που καίμε θερμίδες με την πάροδο των χρόνων πέφτει, με αποτέλεσμα να παίρνουμε κιλά και να τα χάνουμε πιο δύσκολα μετά τα 40. Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αμερική, υπάρχουν κάποιες κατηγορίες τροφών τα οποία ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και μας βοηθούν να χάσουμε πιο εύκολα τα λεγόμενα κιλά της […]

Απαγόρευση Τέλος: Σε αυτούς τους Πειρασμούς ΜΠΟΡΕΙΤΕ να Ενδώσετε

.

Αυτοί είναι οι διατροφικοί πειρασμοί στους οποίους μπορείτε να ενδώσετε!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

πράγματα
11 Πράγματα που Καθαρίζετε πιο Συχνά απ’ όσο Χρειάζεται

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Απίστευτα Απλά Κόλπα για να Είστε ο Τέλειος Σύζυγος
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
πράγματα
11 Πράγματα που Καθαρίζετε πιο Συχνά απ’ όσο Χρειάζεται

Αυτά είναι τα 11 πράγματα που οι περισσότεροι καθαρίζουν πολύ... συχνά.

Close