Έχω Κολλήσει στα Κιλά! Τι να Κάνετε όταν Κολλήσει το Νούμερο της Ζυγαριάς

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Έχω Κολλήσει στα Κιλά! Τι να Κάνετε όταν Κολλήσει το Νούμερο της Ζυγαριάς

Μερικές φορές, παρά τις προσπάθειές σου, το νούμερο της ζυγαριάς απλά παραμένει στάσιμο. Τότε είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι οι σωστές επιστημονικές στρατηγικές για να το δεις πάλι να κινείται (προς τα κάτω)!

Συνεργάστηκε η Αναστασία Δ. Κόκκαλη, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, BSc (Hons), SRD, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων και του British Dietetic Association (kokkali.blogspot.gr).

Aν συνεχίζεις να γυμνάζεσαι και να τρως σωστά, αλλά πλέον δεν αλλάζει τίποτε σε ό,τι αφορά τα κιλά σου και στο νούμερο της ζυγαριάς, κατ’ αρχάς, μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη που έχει μια τέτοια απογοητευτική εμπειρία.

"Έχω κολλήσει στα κιλά"

Συμβαίνει με τις περισσότερες δίαιτες και στους περισσότερους ανθρώπους που θέλουν σημαντική απώλεια κιλών. Έρχεται η στιγμή που το βάρος σου παραμένει αμετάβλητο παρά την προσπάθεια! Τα κολλήματα αυτά είναι τόσο αποκαρδιωτικά, που πολλές φορές μας οδηγούν να διακόψουμε τη δίαιτα, αφού νιώθουμε πως καταβάλλουμε πολλή προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να το αλλάξεις!

Γιατί "πεισμώνει" το νούμερο της ζυγαριάς;

Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτα απ’ όλα, αφού χάσεις κάποια κιλά, το σώμα σου λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για να κάνει οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των προπονήσεών σου, που σημαίνει πως καις λιγότερες θερμίδες. Ταυτόχρονα, ο οργανισμός σου είναι βιολογικά προγραμματισμένος να επιστρέψει πίσω στο προηγούμενο, μεγαλύτερο βάρος σου – ένας μηχανισμός επιβίωσης που βοηθά να αποτραπεί η λιμοκτονία και ο οποίος έχει παραμείνει από τους προϊστορικούς χρόνους, όταν η τροφή ήταν σπάνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε Όλη την Αλήθεια για την Κυτταρίτιδα Σύμφωνα με Όσα Αναφέρουν οι Ειδικοί

.

Όλα όσα γνωρίζετε για την κυτταρίτιδα μπορεί να είναι λάθος: καταρρίψτε τους πιο συνηθισμένους μύθους που αφορούν στο μεγαλύτερο εχθρό της σιλουέτας σας.

Πώς θα Αποτοξινώσετε το Σώμα σας Μέσα σε 24 Ώρες!

.

Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποτοξινώσετε το σώμα σας μέσα σε μια μέρα.

Τρώτε Μόνο Αυτό και θα Εξαφανίσετε την Κυτταρίτιδα!

.

Αυτή είναι η τροφή που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης Δοκιμάζει Απίστευτα Gadgets για το Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τυρόπιτα με Σόδα Τσαλακωτή Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου