Τρίτη Σήμερα: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τρίτη Σήμερα: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ένας άνθρωπος από το παρελθόν σας εμφανίζεται και σας αναζητά γιατί κάτι θέλει από εσάς. Καθώς σας αρέσει να κλείνετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και να μην κοιτάζετε πίσω, αυτή η επανεμφάνιση σας αναστατώνει και σας αποσυντονίζει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τελικά δεν είναι μόνοι οι άλλοι που αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου. Αλλάζετε και εσείς οι ίδιοι όχι μόνο ως προς τις απόψεις σας, αλλά και όσον αφορά στα θέλω και τις επιδιώξεις σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό. Είναι απλά εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μπορεί να σας πήρε λίγο χρόνο, αλλά τελικά εκτιμήσατε όλα αυτά που τον τελευταίο καιρό θεωρούσατε τόσο δεδομένα που δεν τους δίνατε πια σημασία. Είναι σημαντικό να βάζουμε όλο και υψηλότερους στόχους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες για τα καλά που ήδη έχουμε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιος νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας και εντυπωσιάζεται με το δυναμισμό σας και τον τρόπο που κινείστε στο χώρο. Τον γοητεύετε και σας διεκδικεί. Μη φοβηθείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να αφεθεί και να γίνει πιο ανοιχτός σε μια νέα ερωτική σχέση αν το ένστικτό σας λέει πως… this is the one.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
H προοπτική μιας νέας και πολλά υποσχόμενης επαγγελματικής συνεργασίας σας ενθουσιάζει και σας δίνει ένα νέο κίνητρο που σας κάνει πιο δημιουργικούς. Η αλλαγή στα δεδομένα της δουλειάς σας είναι κάτι που επιθυμείτε πολύ οι περισσότεροι και πρέπει να τη διεκδικήσετε.

Η Διακόσμηση του Ζωδιακού Κύκλου: Ζώδια του Νερού

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είστε ευθείς και τίμιοι και όταν κάποιος σας φερθεί σωστά κερδίζει για πάντα μια θέση στην καρδιά σας. Το γεγονός πως ξέρετε να εκτιμάτε σας ανεβάζει ακόμα περισσότερο στα μάτια των άλλων –και των προϊσταμένων σας που θα σας δώσουν και νέες ευκαιρίες πολύ σύντομα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η οικονομική αστάθεια είναι ένα θέμα που δεν σας έχει αφήσει σε ησυχία τον τελευταίο καιρό, καθώς δεν σας αρέσει η αβεβαιότητα, σας τρομάζει. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να διευθετήσετε υποχρεώσεις και μην ανοίγεστε περισσότερο από ότι νιώθετε πως σας παίρνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σας αρέσει να βάζετε νέους στόχους, γιατί όταν έχετε κίνητρο γίνεστε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί και νιώθετε πως εξελίσσεστε. Είναι, όμως, καλό οι στόχοι σας να είναι ρεαλιστικοί και σχετικά άμεσα πραγματοποιήσιμοι, ώστε να μην απογοητεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Νιώθετε κουρασμένοι, περισσότερο ψυχολογικά παρά σωματικά, καθώς οι διακυμάνσεις της διάθεσής σας είναι συνεχείς και η αβεβαιότητα που νιώθετε σε πολλούς τομείς της ζωής σας, σας αποσυντονίζει. Πάρτε βαθιά ανάσα και μην ξεχνάτε πως όταν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σας μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

Δείτε πώς Διακοσμούν το Σπίτι τους τα Ζώδια της Γης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Τα ψέματα δεν τα αντέχετε. Σιχαίνεστε να γίνεστε αποδέκτης τους, αλλά δεν θέλετε ούτε εσείς να μπείτε στην παγίδα να τα πείτε, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά πως το ένα φέρνει το άλλο και τελικά φτάνετε σε αδιέξοδα. Αν υπάρχει κάτι που δεν θέλετε να μοιραστείτε καλύτερα να μην πείτε τίποτα από το να πείτε άλλα αντί άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Έχετε πάρει απόφαση να βάλετε σε τάξη τα πάντα γιατί όταν όλα τα «κουτάκια» σας είναι σωστά τικαρισμένα νιώθετε πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Κάντε το στο βαθμό που μπορείτε, όμως μην ξεχνάτε πως είναι αδύνατο (ίσως ακόμα και βαρετό) να βάζετε τα πάντα σε «κουτάκια»

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είστε ήσυχοι και χαμηλών τόνων μέχρι να γίνει μια έκρηξη και να κάνετε τη μεγάλη ανατροπή που θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή την εποχή κάτι μέσα σας σιγοβράζει, αλλά πριν ανατινάξετε τα πάντα να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

Πηγή: Faysbook.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

υγεία
Τα Εντυπωσιακά Οφέλη μιας Τακτοποιημένης Ντουλάπας για την Υγεία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

robomart
Ξεχάστε το Amazon Go, με την Robomart θα Έχετε τα Ψώνια… στην Πόρτα σας!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
υγεία
Τα Εντυπωσιακά Οφέλη μιας Τακτοποιημένης Ντουλάπας για την Υγεία

Δείτε πώς επηρεάζει η ακαταστασία την υγεία σας.

Close