Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας για Αυτό το Σαββατοκύριακο

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας για Αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Κριάρι, με την Σελήνη στον Αιγόκερο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και η κοινωνική σου προβολή. Όμως, μέσα σε όλα αυτά εσύ θα βρεις το χώρο και το χρόνο να… στριμώξεις και τα αισθηματικά σου, αφού αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψουν φλερτ, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση! Μια επαγγελματική γνωριμία μπορεί να σε ξεσηκώσει και να εξελιχθεί σε… κάτι παραπάνω, ιδιαίτερα την Κυριακή, με το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά, να μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για… συναισθηματική αποκατάσταση!

Αλλά κι εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η. Μπορεί το ταίρι σου να σου γκρινιάξει λίγο, επειδή δεν θα του δώσεις όσο σημασία θα ήθελε, αλλά αυτή η γκρίνια θα είναι το… αλατοπίπερο, αφού θα ενισχύσει το πάθος και την ένταση αναμεσά σας! Ιδιαίτερα την Κυριακή θα το αποζημιώσεις πλήρως, αφού το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά! Ωστόσο πρόσεξε λίγο το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, που μπορεί να σε κάνει κάπως… απαισιόδοξο, ωθώντας σε σε μια εσωστρέφεια και μια απομόνωση…

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Ταύρε, με την Σελήνη στον Αιγόκερο και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα! Αποφασίζεις επιτέλους να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά! Παράλληλα, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, που αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό. Οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές, όπως και τα φλερτ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να πάρεις την απόφαση να ξεπεράσεις το παρελθόν και να αφεθείς! Είναι σίγουρο πως το διήμερο αυτό θα είναι καυτό για σένα, ωστόσο μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον. Πέρνα καλά, ζήσε τις στιγμές, αλλά μέχρι εκεί!

Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος, αυτό το διήμερο είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου, να την βελτιώσεις και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος με το ταίρι σου, αρκεί να παραμερίσεις μια καχυποψία που μπορεί να νοιώθεις! Αν τα καταφέρεις, η σχέση σου θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο και θα απογειωθεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερο, αγαπημένε μου Δίδυμε, αλλά και το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, θα σου δημιουργήσουν κάποια δύσκολα στη διαχείρισή τους συναισθήματα αυτό το σαββατοκύριακο! Μάλιστα, θα χαρακτηρίζεσαι και από μια υπερβολή, αλλά και μια νευρικότητα. Όλα αυτά μαζί αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος. Καλό θα είναι λοιπόν να αξιοποιήσεις τη λογική σου, αλλά και τη διπλωματία και τη διαλλακτικότητά σου, ώστε να μην προκαλέσεις προβλήματα στις σχέσεις σου κάθε είδους.

Αν μάλιστα είσαι δεσμευμένος/η, ιδιαίτερα το Σάββατο καλό θα είναι να ελέγξεις την καχυποψία σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, για να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ρήξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη βλέπεις με… μισό μάτι τα άτομα που σε πλησιάζουν και σε φλερτάρουν, αν θέλεις να αποκατασταθείς επιτέλους! Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μετατρέψεις την ένταση που νοιώθεις σε… ερωτικό πάθος και να την εκτονώσεις στο κρεββάτι, είτε με το ταίρι σου είτε με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει! Πίστεψέ με, θα περάσεις πολύ καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερο, απέναντί σου δηλαδή, σε δύσκολες όψεις με τον Άρη, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Κρόνο, φέρνει πολύ έντονα συναισθήματα και επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις σου αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε! Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείς τα συναισθήματα σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Η επικοινωνία δεν θα είναι και πολύ εύκολη, μην ξεχνάς και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο την Κυριακή. Από την άλλη, βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το πάθος σου θα είναι έντονο, οπότε αντί να καθίσεις να αναλωθείς σε σκέψεις, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου, καλύτερα να… συγκρουστείς μαζί του στο κρεββάτι, όπου πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις και αντί να φέρεις μια ρήξη, θα μπορέσεις να κάνεις το δεσμό σου ακόμα πιο ισχυρό!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως η Σελήνη από τον Αιγόκερω, εκτός από τις δύσκολες όψεις της σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ενισχύοντας τόσο τη γοητεία σου, που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Αυτό το διήμερο λοιπόν, μην μείνεις μέσα! Πάρε τους φίλους σου και βγες να διασκεδάσεις. Είναι σίγουρο ότι τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν! Άσε στην άκρη τη γνωστή καχυποψία σου και… δεν θα το μετανιώσεις!

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται λίγη προσοχή στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένο μου Λιονταράκι! Η Σελήνη από τον Αιγόκερο μπορεί να σε φορτώσει με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα αναζητούν την επίλυσή τους, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια κούραση, τουλάχιστον για τη μέρα του Σαββάτου. Κι επειδή η κούραση φέρνει κι εκνευρισμό, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, για να ξεσπάσεις πάνω του την ένταση που νοιώθεις!

Ευτυχώς που την Κυριακή τα πράγματα βελτιώνονται κάπως, καθώς ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, οπότε ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό, γενναιόδωρο και… βασιλικό εαυτό σου, αποζημιώνοντας το ταίρι σου στο έπακρο! Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, μάλλον το Σάββατο θα νοιώθεις τέτοια κούραση, που δεν θα έχεις διάθεση ούτε για εξόδους, ούτε για διασκεδάσεις, ούτε για φλερτ! Την Κυριακή όμως όλα αλλάζουν, ανακτάς τη γοητεία και την ακτινοβολία σου και… ορμάς να κατακτήσεις τα πλήθη! Και τα καταφέρνεις μια χαρά, γοητεύεις, γοητεύεσαι και… αποπλανάς όποιο πρόσωπο μπει στο ερωτικό σου… στόχαστρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερο, αγαπημένε μου Παρθένε, είσαι έτοιμος να ζήσεις… μεγάλες συγκινήσεις στον αισθηματικό σου τομέα, ιδιαίτερα την Κυριακή, που και ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα! Η ανάγκη σου για φλερτ και παιχνίδι, μπορεί να ξαφνιάσει ακόμα κι εσένα τον/την ίδιο/α, και μάλιστα δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές, αφού οι πειρασμοί που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι πολλοί!

Κι αυτό είναι μια χαρά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Για σένα το σαββατοκύριακο προβλέπεται άκρως ερωτικό και δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει τόσο, που θα αποφασίσεις να περάσεις μαζί του τις ρομαντικές, δροσερές βραδιές της άνοιξης που μπαίνει σιγά σιγά! Όμως, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να συγκρατηθείς και να μην υποκύψεις στους πειρασμούς! Το ταίρι σου είναι εκεί, δίπλα σου, και τα βλέπει όλα, οπότε αν δεν θέλεις να το χάσεις για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας, καλύτερα να εκτονώσεις την ερωτική σου διάθεση μαζί του και να μην… ξενοκοιτάς! Έτσι, και τέλεια θα περάσεις, και θα αναζωπυρώσεις την αγάπη μεταξύ σας!

Πείτε μας τί ζώδιο είστε να σας πούμε… πώς οδηγείτε!

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, η Σελήνη από τον Αιγόκερο βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος, ενώ και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ενισχύει το συναίσθημα και την ευαισθησία σου. Γίνεσαι λίγο παραπονιάρης/α, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θυμάσαι κάθε περιστατικό που ένοιωσες ότι το ταίρι σου σε αδίκησε και ζητάς εξηγήσεις… αναδρομικά. Όμως, ο ρόλος του θύματος δεν σου πάει καθόλου και το ξέρεις, οπότε αν δεν θέλεις να χαλάσεις το διήμερο άσε το παρελθόν εκεί που είναι και δες το μέλλον, όπως κάνεις πάντα! Πάρε το ταίρι σου, βγείτε να διασκεδάσετε και λύσε κάθε διαφορά και διαφωνία που έχεις μαζί του στο κρεββάτι. Είναι σίγουρο πως θα το απολαύσεις!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μην αφήσεις την ευαισθησία σου να δώσει λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή στα φλερτ που θα σε πολιορκούν, και φυσικά μην απομονώνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! Άλλωστε, το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό την Κυριακή, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την ακαταμάχητη γοητεία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερο και οι όψεις που σχηματίζει με Άρη, Αφροδίτη Ερμή και Κρόνο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να ενισχύσει την ευαισθησία σου. Έτσι, υπάρχουν δυο τόποι να περάσεις το διήμερο: Ή θα αναλωθείς σε εντάσεις και τσακωμούς με το ταίρι σου, προβάλλοντας τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του, ή θα αποφασίσεις να εκτονώσεις τον συναισθηματισμό σου αποφεύγοντας τις σοβαρές συζητήσεις και δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα κάνει το κλίμα μεταξύ σας ιδιαίτερα αισθησιακό και θα βγάλει από τη σκέψη σου κάθε ανασφάλεια για τα αισθήματά του! Στο χέρι σου είναι και φυσικά, η δική μου συμβουλή είναι να ακολουθήσεις το δεύτερο δρόμο!

Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις πως κάτι αντίστοιχο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Μπορείς να κλειστείς μέσα και να… κλαις τη μοίρα σου που δεν έχεις ένα πρόσωπο να σε συντροφεύει τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχεται. Όμως, μπορείς να πάρεις και τα αγαπημένα σου φιλαράκια να βγείτε να διασκεδάσετε, και να αφεθείς στα φλερτ που θα πέφτουν βροχή, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα! Τι θα επιλέξεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερο, αγαπημένε μου Τοξότη, στον 2ο οίκο σου που σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου και δεν επηρεάζει τόσο τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα περάσεις ένα βαρετό και συνηθισμένο σαββατοκύριακο στα αισθηματικά, γιατί την Κυριακή πραγματοποιείται το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό, που ξυπνά τον… επαναστάτη μέσα σου. Όχι βέβαια πως… κοιμόταν και βαθιά, αλλά τώρα θα σε χαρακτηρίζει μια αντισυμβατική διάθεση, που αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου μπορεί να μπερδέψει το ταίρι σου και να το κάνει να νοιώσει ανασφάλεια για τα αισθήματά σου!

Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, αυτή η όψη ναι μεν θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα φέρει γύρω σου φλερτ και νέες γνωριμίες, όμως εσύ μπορεί να κάνεις τη… χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες με την παρορμητική σου στάση! Ευτυχώς που οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να ξαναβρείς το χιούμορ και τον αυθορμητισμό σου, κι αυτό κάνει πολύ καλό στη σχέση σου ανανεώνοντας την, ή φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών αν είσαι αδέσμευτος/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την Σελήνη στο ζώδιό σου χαρακτηρίζεται αυτό το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Αιγόκερε. Λάμπεις και… το ξέρεις, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Τα φλερτ άλλωστε, θα σε πολιορκούν και δεν θα σε αφήνουν σε ησυχία, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα κρατήσει για καιρό! Βεβαίως, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη και την Αφροδίτη το Σάββατο μπορεί να σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, γι’ αυτό φρόντισε να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει στις επιλογές σου.

Όσο για σένα που έχεις ήδη ταίρι, το Σάββατο θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε όποιες διαφορές είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε ακόμα πιο κοντά, εκδηλώνοντας το ρομαντισμό αλλά και το… πάθος σας! Την Κυριακή βεβαίως, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, το σκηνικό αλλάζει κάπως και ενισχύει την καχυποψία σου. Αν θέλεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα του Σαββάτου και να μην χαλάσεις τη μέρα σου (και τη μέρα του/της συντρόφου σου), μην αρχίσεις τις… ανακρίσεις, δε θα σου βγει σε καλό!

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Ανάλογα με το Ζώδιό σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερο και τον 12ο οίκο σου, αγαπημένε μου Υδροχόε, σε βοηθά να τα βρεις κυρίως με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες! Και ως γνωστόν, όταν τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, τα βρίσκουμε και με τους άλλους, έτσι αυτό το σαββατοκύριακο για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα εποικοδομητικό στον τομέα των σχέσεών σου. Μάλιστα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα την Κυριακή ενισχύει και τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζουν στη ζωή σου τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις προθέσεις που έχει η κάθε νέα γνωριμία που κάνεις και μπορείς να κάνεις την πιο σωστή επιλογή ανάμεσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν.

Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε τα απωθημένα και τις διαφωνίες του παρελθόντος, κάνοντας μια νέα αρχή! Άλλωστε την Κυριακή, που ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, είτε έχεις σχέση είτε όχι η μέρα σου προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακή, αλλά με ένα διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο, που θα σε αναζωογονήσει!

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερο, αγαπημένο μου Ψαράκι, αυτό το σαββατοκύριακο έρχεται να ενισχύσει τις φιλικές σου σχέσεις και την… κοινωνική σου δικτύωση. Αυτό το διήμερο λοιπόν, σε αυτόν τον τομέα θα προσπαθήσεις να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, προκειμένου να δεις με ποια άτομα θα προχωρήσεις και ποια θα αφήσεις πίσω! Όμως, επειδή το Σάββατο σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με την Αφροδίτη, καλό θα είναι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η να αφήσεις έξω από αυτή τη διαδικασία το ταίρι σου, γιατί αν το ανακατέψεις μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ σας! Αν το κάνεις αυτό, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια μαζί του, αφού η διάθεση και των δυο σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική και αισθησιακή και μπορείτε να περάσετε πολλές φλογερές στιγμές πάθους!

Πηγή: zwdia24.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στις Καρέκλες Βεράντας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

pancakes
Πώς να Φτιάξετε τα Τέλεια Pancakes με Δύο Μόνο Υλικά!