Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας για Αυτό το Σαββατοκύριακο

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας για Αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι μάλλον δύσκολο στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένε μου Κριέ. Το Σάββατο, η Σελήνη από τον Καρκίνο εξακολουθεί να σε κρατά σε μια ψυχολογική αναστάτωση, ενώ κάποια απωθημένα του παρελθόντος συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσεις να τα συζητήσεις με το ταίρι σου, όμως θα το κάνεις με τόσο λανθασμένο τρόπο, που πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέψεις την συζήτηση σε καυγά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς κάποια πολύ προσωπικά σου θέματα σε μια νέα γνωριμία, μην το κάνεις όμως, γιατί μπορεί να πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει…

Αλλά και η Κυριακή χρειάζεται προσοχή, καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, όχι μόνο θα θολώσει την ορθότητα της κρίσης σου, αλλά θα σε κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικό από το ταίρι σου ή από κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει… Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Φυσικά, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις… Ευτυχώς που το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, για να… βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξαναφέρει την αρμονία στις σχέσεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Το σαββατοκύριακό σου ξεκινά με μια ευνοϊκότατη Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αγαπημένε μου Ταύρε! Αξιοποίησε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό του Σαββάτου για να βγεις με το ταίρι σου μια βόλτα, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Επίσης, ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας, γεγονός που θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά… Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος βγες με φίλους, γιατί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να ξεπηδήσει ένα φλερτ, που θα σε ενθουσιάσει!

Ό,τι και να κάνεις πάντως, ευχαριστήσου την ημέρα του Σαββάτου αλλά και την Κυριακή μέχρι το βραδάκι με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη, γιατί μετά η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τα πράγματα αλλάζουν! Θέματα του σπιτιού θα σε απασχολήσουν, ενώ ένα κλίμα ασάφειας θα επικρατεί στα προσωπικά σου, που χρειάζεται προσοχή. Το βράδυ της Κυριακής είναι παραπλανητικό, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν, όπως και τα μεγάλα λόγια από… επίδοξους εραστές ή ερωμένες, που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα! Το νου σου λοιπόν, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο ενδεχομένως να μην είναι και η καλύτερη μέρα για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Δίδυμε, αφού μάλλον θα σε απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα, με την Σελήνη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Κρόνο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως χάσεις ένα μέρος της γνωστής σου αυτοπεποίθησης. Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και κατά το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής, το βράδυ όμως, που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα ξαναπαίρνεις τα πάνω σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και βγαίνεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις!

Και αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι αδέσμευτος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πάνε κι έρχονται! Μην ξεχνάς όμως πως η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να είναι παραπλανητική, κράτα… μικρό καλάθι γιατί κάποιο άτομο μπορεί να σου τάξει… λαγούς με πετραχήλια για να σε κατακτήσει! Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που ήδη έχεις σχέση, καλύτερα να μείνεις μακριά από τους πειρασμούς που θα σε πολιορκούν, γιατί το ταίρι σου δεν θα αργήσει να μυριστεί τις… ατασθαλίες σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα είναι και το καλύτερο της ζωής σου στον αισθηματικό τομέα, αγαπημένε μου Καρκίνε… Παρόλο που μέχρι το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, με τις δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει με τον Ερμή, τον Κρόνο, τον Άρη και τον Πλούτωνα η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ο τρόπος που θα πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει μάλλον θα είναι θορυβώδης και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς…

Το βράδυ της Κυριακής που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις μια ανασφάλεια, που θα πηγάζει από τον οικονομικό σου τομέα, αλλά δεν θα αργήσει να επεκταθεί και στον αισθηματικό… Παράλληλα, με τον Πλούτωνα να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος πρέπει να βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, γιατί μπορεί να αποδειχτεί… άνθρακας ο θησαυρός!

ΛΕΩΝ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, δεν ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για σένα. Το Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Καρκίνο και σου δημιουργεί ένα ανεξήγητο άγχος, αλλά και ανασφάλεια για την πορεία σου γενικότερα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου τις ανησυχίες σου, γιατί μόνο εκείνο θα καταφέρει με τον τρόπο του να σε καθησυχάσει και να σε χαλαρώσει. Αν όμως είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να μεγεθύνει την ανασφάλειά σου. Αφέσου στα φλερτ και… όπου βγάλουν!

Και μπορεί το βραδάκι της Κυριακής η Σελήνη να περνάει στο ζώδιό σου ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου, ταυτόχρονα όμως ενισχύει και τον εγωκεντρισμό σου, ενώ μπορεί να θολώσει και την κρίση σου. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες με το ταίρι σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλύτερα να εκτονώσεις την ενέργειά σου στο… κρεββάτι, όπου μπορείς να… μεγαλουργήσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία και να μη δώσεις υποσχέσεις, για τις οποίες αύριο μπορεί να μετανιώσεις…

Η Διακόσμηση του Ζωδιακού Κύκλου: Ζώδια του Νερού

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το δικό σου σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, ξεκινά με μια Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Το Σάββατο λοιπόν, για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αλλά και εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέμματα θαυμασμού θα σε ακολουθούν! Αλλά και την Κυριακή μέχρι το βράδυ τουλάχιστον, μπορείς να περάσεις εξίσου καλά!

Απόλαυσε λοιπόν την εύνοια του πλανητικού σκηνικού όσο μπορείς, γιατί το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα ενισχύοντας τις ανασφάλειές σου, ενώ και κάποια δύσκολα στον χειρισμό τους συναισθήματα θα σε ταλαιπωρήσουν… Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η καχυποψία που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου μπορεί και να μην είναι εντελώς αβάσιμη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία που σου τάζει… λαγούς με πετραχήλια! Άλλωστε, μην ξεχνάς πως και ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα…

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, μάλλον θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, αν είσαι αδέσμευτος/η, θα βρεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου, όπου οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, τότε καλό θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, αλλά και για να ξεκουραστείς, ώστε να αποφύγεις τις γκρίνιες και τα προβλήματα.

Το βράδυ της Κυριακής, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα, ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να σε προβληματίσει… Αν είσαι δεσμευμένος/η, μην μεταφέρεις στη σχέση σου αυτά τα προβλήματα, αλλά και ούτε και να αφήσεις τους φίλους σου να… χώσουν τη μύτη τους στο δεσμό σου με αδιακρισία. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο με την μεσολάβηση ενός φίλου, κάτι σαν… προξενιό ας πούμε. Όμως μη βιαστείς να ξεκινήσεις μια σχέση τώρα, καθώς το πλανητικό σκηνικό μπορεί να είναι παραπλανητικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι κάπως… περίεργο για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ. Το Σάββατο προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου, αφού με την Σελήνη στον Καρκίνο και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα το πάθος θα κυριαρχεί στα αισθηματικά σου και αν ήδη έχεις μια σχέση, θα ζήσεις υπέροχες, αισθησιακές και φλογερές στιγμές με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, με την γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να φλερτάρεις και να δεις το αισθηματικό σου μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Αλλά και την Κυριακή θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις τέλεια στα αισθηματικά σου, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, που το σκηνικό αλλάζει. Η Σελήνη περνά στον Λέοντα και αρχίζουν να σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, που πιέζουν για επίλυση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από αυτά, αλλιώς το άγχος που έχεις θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, προκαλώντας εντάσεις και διενέξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να αποφύγεις τα φλερτ με τα άτομα που συνεργάζεσαι, γιατί θα… εκτεθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σαββατοκύριακό σου ξεκινά με μια Σελήνη στον Καρκίνο, αγαπημένε μου Τοξότη, που μπορεί το Σάββατο να σου προκαλεί μια ανεξήγητη αναστάτωση, όμως ταυτόχρονα ανεβάζει τον αισθησιασμό και ξεσηκώνει το πάθος σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Αν τα καταφέρεις, είναι σίγουρο πως θα περάσεις μια φλογερή βραδιά πάθους με το ταίρι σου, που θα τη θυμάστε και οι δυο για καιρό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, εσύ βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Μια γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να σου χαρίσει… ανομολόγητες, παθιασμένες στιγμές, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή…

Όμως και η Κυριακή σε ευνοεί στον αισθηματικό σου τομέα, αφού το βράδυ η Σελήνη περνά στον Λέοντα και η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι ελεύθερος/η, για να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις καλά, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που έχεις σχέση, ίσως να νοιώσεις την ανάγκη να δεις τους φίλους σου μόνος/η, όμως μην πεις κάποιο ψέμα στο ταίρι σου για να το καταφέρεις, γιατί σύντομα θα αποκαλυφθεί…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, χρειάζεται λίγη προσοχή από την μεριά σου στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο βέβαια, με την Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα νοιώθεις το πάθος σου να ξεχειλίζει, και αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις φλογερές στιγμές με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, ενώ κι εσύ θα νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται αυτή τη μέρα να συναντήσεις ένα άτομο, που όχι μόνο θα σε ξεσηκώσει, αλλά θα πληροί και τις προϋποθέσεις να γίνει το… άλλο σου μισό!

Την Κυριακή όμως, με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, αλλά και με την μετακίνησή της στον Λέοντα, θα ενισχυθεί η ανασφάλειά σου, ενώ και η διαίσθησή σου μπορεί να σου στέλνει λανθασμένα μηνύματα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις στα αισθηματικά σου. Καλύτερα λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου ή από μια νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς μπορεί να πεις πράγματα, που θα τα μετανιώσεις…

Η Διακόσμηση του Ζωδιακού Κύκλου: Ζώδια του Αέρα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυστυχώς δε θα είναι και το πιο… ρομαντικό σαββατοκύριακο της ζωής σου αυτό, αγαπημένε μου Υδροχόε… Το Σάββατο, με την Σελήνη στον Καρκίνο θα σε απασχολούν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που θα σε κουράσουν και θα σε αγχώσουν, ενώ πιθανόν να μη σου αφήσουν καθόλου χρόνο για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή… Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να ζητήσεις από το ταίρι σου να σε βοηθήσει με κάποιες δουλειές, έτσι ώστε να μην αισθανθεί κι εκείνο ότι το παραμελείς και το βγάζεις από τη ζωή σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μάλλον το σαββατόβραδο θα νοιώθεις τέτοια κούραση, που… πού όρεξη για φλερτ!

Την Κυριακή, με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, δημιουργείται ένα παραπλανητικό σκηνικό στον αισθηματικό σου τομέα. Μην ξεχνάς πως κι ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του κι όλα αυτά μαζί μπορεί να θολώσουν την κρίση σου και να σε οδηγήσουν σε εντάσεις με το ταίρι σου ή σε μια εντελώς λανθασμένη επιλογή, αν είσαι αδέσμευτος/η. Ευτυχώς που το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, επαναφέροντας άμεσα την αισιοδοξία και την ισορροπία στις σχέσεις σου!

ΙΧΘΥΣ

Το σαββατοκύριακό σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Ιχθύ, αφού το Σάββατο η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ανεβάζοντας στα ύψη την αισιοδοξία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου! Το πάθος θα κυριαρχεί στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, γεγονός που θα κάνει το δεσμό σας ακόμα πιο ισχυρό! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα απολαύσεις τα φλερτ, ενώ μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νοιώσεις έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Την Κυριακή βεβαίως, με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και τον Πλούτωνα, αλλά και με την μετακίνησή της στον Λέοντα το βράδυ, φεύγεις από το… ευχάριστο διάλειμμα του Σαββάτου και αρχίζουν να σε απασχολούν και πάλι τα επαγγελματικά σου ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, φρόντισε να μην τσακωθείς με το ταίρι σου, αν αυτό θέλει να πάτε μια βόλτα, ενώ εσύ θέλεις να ασχοληθείς με… κάποιες δουλειές του σπιτιού για παράδειγμα. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μην παρασυρθείς από μια νέα γνωριμία και αφήσεις τις υποχρεώσεις σου σε εκκρεμότητα, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια εδώ!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Με Αυτήν την Αποτοξίνωση θα Χάσετε Πολλά Κιλά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Ονειρεμένο Διαμέρισμα της Keira Knightley που Πουλήθηκε για 6 εκ. Δολάρια