Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας για Αυτό το Σαββατοκύριακο

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας για Αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, αγαπημένε μου Κριέ, αυτό το σαββατοκύριακο θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, θα σου κλέψει λίγη από τη γνωστή σου εξωστρέφεια και την παιχνιδιάρικη διάθεση που συνήθως σε χαρακτηρίζει και θα σε κάνει… σπιτόγατο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς και με τη βοήθεια της Αφροδίτης, που συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου, θα βρεις τρόπο να περάσεις… καλά με το ταίρι σου και να αποκαλύψεις όλη τη φαντασία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου, ειδικά την Κυριακή, που η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία από την αρχή θα νοιώσεις μια πρωτόγνωρη οικειότητα. Πρόσεξε όμως, γιατί το Σάββατο, με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, το κλίμα μπορεί να είναι… εκρηκτικό. Καλύτερα να μην ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει και να μην αποκαλύψεις προσωπικά θέματα, που μπορεί να σε εκθέσουν! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, που η ατμόσφαιρα θα αποφορτιστεί κάπως…

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη από τον Καρκίνο, αγαπημένε μου Ταύρε, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον από αισθηματικής απόψεως! Η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα βελτιώσει τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η ή θα φέρει στο δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Ωστόσο, η μέρα του Σαββάτου απαιτεί μια προσοχή, καθώς το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Γι’ αυτό, μην αφήσεις τρίτα άτομα να ανακατευτούν στα προσωπικά σου, γιατί μπορεί να σου πουν πράγματα για το ταίρι σου ή για το άτομο που σε ενδιαφέρει, που απέχουν παρασάγγας από την αλήθεια!

Την Κυριακή βέβαια, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Αν έχεις σχέση, θα βγεις με το ταίρι σου και θα διασκεδάσετε, ενώ θα κλέψετε και τις εντυπώσεις ως ζευγάρι, όπου κι αν βρεθείτε, γεγονός που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και των δυο σας και θα ανανεώσει το πάθος μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που θα σε ενθουσιάσει, ενώ θα πληροί και όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε σχέση!

Πείτε μας τί ζώδιο είστε να σας πούμε… πώς οδηγείτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, αγαπημένε μου Δίδυμε, φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, που ειδικά το Σάββατο, με το τετράγωνό της με τον Ήλιο και την αντίθεση με τον Άρη, θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια. Αυτή η ανασφάλεια δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου και θα σε ωθήσει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να ζητάς συνεχώς επιβεβαίωση για τα αισθήματα του/της συντρόφου σου. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτό μπορεί να κουράσει το ταίρι σου, μιας και δεν το έχεις συνηθίσει και στην πίεση, και τελικά να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιζητάς!

Ευτυχώς αυτό το σκηνικό την Κυριακή βελτιώνεται, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Μην ξεχνάς πως Ήλιος και Αφροδίτη από τον Κριό, σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση, σιγουριά και γοητεία! Έτσι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις μια… άκρως αισθησιακή μέρα με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ξαναβρίσκεις τον… παλιό, καλό εαυτό σου, που μαγεύει και κατακτά όποιο άτομο βάλει στο… μάτι, με την ευφυία του και το σπιρτόζο φλερτ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη από το ζώδιό σου, σε θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, αγαπημένε μου Καρκίνε, αυτό το σαββατοκύριακο θα μπορούσε να αποδειχτεί τέλειο για τα αισθηματικά σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι! Και λέω “θα μπορούσε”, γιατί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει ένα εριστικό κλίμα, που θα φέρει εντάσεις, παρεξηγήσεις, ακόμα και καυγάδες, αν δεν προσέξεις τη συμπεριφορά σου και την επιθυμία σου να γίνεται το δικό σου… Αν όμως ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο, με τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, είναι σίγουρο πως το πάθος θα επικρατήσει και θα σε ανεβάσει στα… ουράνια!

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, χαρίζοντας σου γοητεία, ακτινοβολία, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία! Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα καταφέρεις να εξομαλύνεις τις διαφορές και να λύσεις κάθε παρεξήγηση που μπορεί να είχε προκύψει με το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα, ενώ αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που μπορεί να έχει μέλλον! Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ από την μεριά σου, είναι να επιλέξεις το σωστό άτομο μέσα από τις στρατιές των θαυμαστών/τριών που θα σε πολιορκούν!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, ενδεχομένως να νοιώθεις μια… απροσδιόριστη ανησυχία και ανασφάλεια στα αισθηματικά σου, γεγονός που περιορίζει κάπως τη συνηθισμένη σου εξωστρέφεια και το δυναμισμό σου. Από την άλλη όμως, οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό το Σάββατο, αλλά και τον Ποσειδώνα την Κυριακή, σε βοηθούν να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου, ενισχύουν τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου, ενώ και η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα… καυτό και παθιασμένο διήμερο με το ταίρι σου, αφού και ο Ήλιος από τον Κριό πλέον, θα ενισχύσει την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σου!

Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον θα είσαι κάπως επιρρεπής στις υπερβολές… Η ευαισθησία που σε διακρίνει, σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή, η εσωστρέφειά σου απλώνει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου και αυτός ο συνδυασμός θα τραβά τους θαυμαστές ή τις θαυμάστριες γύρω σου σαν… μαγνήτης! Είναι πολύ πιθανό μάλιστα μια νέα γνωριμία να σου ξυπνήσει έντονο πάθος, αλλά καλό θα είναι να μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί σύντομα μπορεί να… αλλάξεις γνώμη, με τον Ερμή να έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό…

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Ανάλογα με το Ζώδιό σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση αλλά κι ευαισθησία σου χαρίζει αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη από τον Καρκίνο, σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αγαπημένε μου Παρθένε! Παράλληλα, αυτή η Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο τον φιλικό σου κύκλο και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιοι φίλοι σου, με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή την Κυριακή. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις μια ισορροπία και να μην παραμελήσεις το ταίρι σου, καθώς η συμπονετική σου διάθεση θα σε ωθήσει να ασχοληθείς ίσως περισσότερο από ό,τι πρέπει με τα θέματα άλλων! Αν το καταφέρεις, να ξέρεις ότι μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο, παθιασμένο και φλογερό διήμερο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως μέσα από τον φιλικό σου κύκλο τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει! Ωστόσο, επειδή ο Ερμής έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό, καλό θα είναι να μη βιαστείς να ανοιχτείς και να μη μιλήσεις για πολύ προσωπικά σου θέματα, αλλά να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν αυτό το πρόσωπο αξίζει την εμπιστοσύνη σου!

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, εσένα φαίνεται ότι σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο. Παράλληλα, ίσως να προκύψουν και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που σχετίζονται άμεσα με τη δουλειά σου και όλα αυτά μαζί, μπορεί να φέρουν αντιδράσεις από τη μεριά του/της συντρόφου σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, που είτε θα παραπονεθεί για το λιγοστό χρόνο που του/της αφιερώνεις, είτε θα νοιώσει ως… γλάστρα, καθώς θα τον/την αναγκάσεις με τον τρόπο σου να σε συνοδέψει στην υποχρέωση που προαναφέραμε! Κι επειδή το Σάββατο ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη ξεσηκώνοντας τα νεύρα και των δυο σας, καλό θα είναι να προσέξεις τη στάση σου!

Ευτυχώς όμως, ο Ήλιος έχει ήδη περάσει στον Κριό (όπου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη μέχρι το τέλος του μήνα) και σου χαρίζει δυναμισμό, ενώ ενισχύει και την επικοινωνιακή σου δεινότητα, με αποτέλεσμα να καταφέρνεις να πείσεις το ταίρι σου να κάνει στο τέλος αυτό που θέλεις εσύ! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η αυτό το διήμερο θα συνδυάσεις το… τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τα φλερτ στο χώρο της δουλειάς δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένας νέος, μεγάλος έρωτας να ξεκινήσει τώρα! Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξεις λίγο, καθώς αν… ξεμυαλιστείς υπερβολικά, μπορεί να εκτεθείς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και… αισθησιακό σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ, με την Σελήνη στον Καρκίνο, σε θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, το ίδιο και η γοητεία σου κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν! Μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα λοιπόν, και δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις και το πρόσωπο, που θα γίνει το άλλο σου μισό! Ωστόσο, ειδικά το Σάββατο λίγη προσοχή χρειάζεται, αφού με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την αντίθεσή της με τον Άρη μπορεί να ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει σε ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες…

Προσοχή όμως πρέπει να δείξεις κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, αφού η κοινωνικότητά σου θα σε ωθήσει να πάρεις το ταίρι σου και να βγείτε να διασκεδάσετε με κοινούς φίλους ή συγγενείς! Η γοητεία σου δεν κρύβεται και με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση μπορεί να αρχίσεις να… κοιτάζεις δεξιά κι αριστερά, ξεσηκώνοντας τη ζήλεια του/της συντρόφου σου! Αν όμως θέλεις να αποφύγεις την… κρεβατομουρμούρα όταν θα επιστρέψετε στο σπίτι, καλύτερα να… συγκρατηθείς και να χαλιναγωγηθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, και μάλιστα να σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω το Σάββατο, μάλλον κάνεις ένα διάλειμμα από τη γνωστή σου εξωστρέφεια και τον δυναμισμό που συνήθως σε διακρίνει, και γίνεσαι πιο… συναισθηματικός/ή, αποκαλύπτοντας την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, αυτό το διήμερο δε θέλεις εξόδους, διασκεδάσεις και φασαρίες, αλλά θα στραφείς στο ταίρι σου, εκδηλώνοντας τα αισθήματά σου για εκείνο. Έτσι, θα περάσεις ένα ρομαντικό, αλλά κι αισθησιακό και παθιασμένο σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αρκεί να του αφήσεις και το περιθώριο να… αναπνεύσει και να μην το “πνίξεις” με την αγάπη σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία θα νοιώσεις από την πρώτη στιγμή μια οικειότητα. Μπορεί να αισθανθείς ότι βρήκες την “αδελφή ψυχή”, το άλλο σου μισό, όμως μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά, γιατί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα την Κυριακή μπορεί να σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο/η ή ακόμα και να σε παραπλανήσει. Άλλωστε, μην ξεχνάς και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, που δεν ευνοεί και πολύ τα νέα ξεκινήματα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό το Σάββατο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα οι… αισθηματικές! Αυτό το πλανητικό σκηνικό δείχνει ιδανικό για να περάσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, που θα κάνει το πάθος μεταξύ σας να φουντώσει ξανά. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει ένα εμπόλεμο κλίμα στη σχέση σου, που μάλιστα θα είναι και χωρίς λόγο, ενώ και οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, με τον Ερμή να έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του… Αυτό πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σου τάζει… λαγούς με πετραχήλια για να σε κατακτήσει!

Την Κυριακή βεβαίως, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα! Αν είσαι δεσμευμένος/η, το ταίρι σου θα καταφέρει να σε κάνει να νοιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος/η με τη σχέση που έχετε καταφέρει να χτίσετε, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να συναντήσεις τώρα το άτομο, που θα έχει όλα τα φόντα για να γίνει το μελλοντικό σου ταίρι, γι’ αυτό μην αρνηθείς καμιά πρόσκληση για μια έξοδο με φίλους! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, με την Σελήνη στον Καρκίνο ενδεχομένως να μην σου μείνει καθόλου χρόνος για διασκέδαση και ξεκούραση, αφού θα σε απασχολήσουν οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό φυσικά, θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, αφού το ταίρι σου με το δίκιο του θα αρχίσει τα παράπονα και τις γκρίνιες! Ευτυχώς που ο Ήλιος έχει ξεκινήσει την πορεία του στον Κριό, όπου ήδη βρίσκεται και η Αφροδίτη, και σου χαρίζει δυναμισμό, ευελιξία, αλλά και… πειθώ! Έτσι, θα μπορέσεις να κατευνάσεις τα πνεύματα, αλλά και να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος/η καλό θα είναι το Σάββατο τουλάχιστον, με ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Κριό και τον Άρη από τον Αιγόκερω, να μην μπλέξεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου, γιατί πρώτον μπορεί να εκτεθείς και δεύτερον μπορεί να κάνεις λάθη ή να μην μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Την Κυριακή βέβαια, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, η λαμπερή προσωπικότητά σου θα κάνει το… θαύμα της και δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα άτομο, που θα μπει στη ζωή σου με σκοπό να… μείνει!

ΙΧΘΥΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό το Σάββατο και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, αγαπημένε μου Ιχθύ, αυτό το σαββατοκύριακο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς στη γοητεία και στον μαγνητισμό σου! Ένα άκρως αισθησιακό διήμερο προβλέπεται για σένα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, των δεσμευμένων Ιχθύων, επιθυμία σου θα είναι να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να ξανανάψεις τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας! Και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις, με τον ερωτισμό σου να βρίσκεται στα ύψη!

Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, δεν θα… βαρεθείς καθόλου αυτό το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη σου χαρίσει φαντασία, διαίσθηση και ακτινοβολία, έτσι θα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βρεθεί στο… ερωτικό σου στόχαστρο. Έτσι κι αλλιώς οι θαυμαστές/τριες θα κάνουν… ουρά πίσω σου και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις από την μεριά σου, είναι να… διαλέξεις! Και μάλιστα, δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, με την οποία θα σε δένουν πολλά περισσότερα από το απλό πάθος…

Πηγή: zwdia24.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Πρέπει να Επικεντρωθείτε στη Δουλειά σας και να μην Ασχοληθείτε με Τίποτα Άλλο

.

Δώστε βάση στη δουλειά σας και αφήστε στην άκρη όλα τα άλλα που σας απασχολούν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παρασκευή 23 Μαρτίου: Τα Ζώδια που Χρειάζονται Επειγόντως Λίγη Ανανέωση Είναι...

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ξεπεράστε Εύκολα τον Χωρισμό (στο Σπίτι) Κάνοντας ΑΥΤΑ