7:00 το πρωί: Με το που ξύπνησα ήπια ένα μεγάλο ποτήρι νερό και στη συνέχεια έφαγα ένα μικρό σνακ με υδατάνθρακες και πρωτεΐνη, όπως μισή μπανάνα και μερικά αμύγδαλα, για να αποκτήσω ενέργεια και να ενισχύσω το μεταβολισμό μου. Και τότε πήγα στο γυμναστήριο για να κάνω μια ώρα προπόνηση. Η πρωινή άσκηση εκτός ότι με ξυπνάει, κρατάει σε εγρήγορση το μεταβολισμό μου καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε ακόμα:

8:00 το πρωί: Αφού έκανα ντους, έφαγα ένα καλό πρωινό που περιελάμβανε πρωτεΐνες, καλά λιπαρά και τουλάχιστον 10  γραμμάρια φυτικές ίνες, οι οποίες με κράτησαν χορτάτη για αρκετές ώρες.

9:00 το πρωί: Έφυγα για τη δουλειά, αλλά δεν ξέχασα να πάρω μαζί μου ένα μεγάλο μπουκάλι νερό, ώστε να κρατάω τον οργανισμό μου ενυδατωμένο.  Όταν πίνουμε νερό μέσα στην ημέρα εκτός ότι νιώθουμε ευεξία, αποτρέπουμε και το συναίσθημα της πείνας, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε να τρώμε λιγότερο.

11:00 το πρωί: Έκανα  ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά και έφαγα ένα σνακ πλούσιο σε φυτικές ίνες που δεν ξεπέρναγε τις 100 θερμίδες. Συγκεκριμένα προτίμησα ένα φρούτο και μια χούφτα ξηρούς καρπούς ανάλατους.

Δείτε το άρθρο στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Βρείτε εδώ περισσότερα θέματα για ομορφιά, μόδα, διατροφή και well being.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.