Δευτέρα Σήμερα: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Δευτέρα Σήμερα: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Κριός♈
Γενικά
Οι περισσότερες από τις υποθέσεις σου, Κριέ, μπαίνουν τώρα σε καλό δρόμο. Το άγχος σου όμως σε οδηγεί σε κάποιες παρορμητικές κινήσεις, που νομοτελειακά φέρνουν λανθασμένες επιλογές. Μη βιάζεσαι και μην αφήσεις σήμερα τις ανασφάλειές σου να σε οδηγήσουν σε απρόσεκτες ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο, Κριέ, για να συμπαρασταθείς στο ταίρι σου και να το στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν

Ταύρος♉
Γενικά
Οι ταλαιπωρίες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα, Ταύρε μου, σιγά- σιγά απομακρύνονται και η κατάσταση βελτιώνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τη ραγδαία βελτίωση της διάθεσής σου. Εκμεταλλεύσου σήμερα την εύνοια των πλανητών, για να πετύχεις την εδραίωση των επιλογών σου σε πιο σταθερή βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, Ταύρε μου, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε, από το πολύ άγχος που θα έχεις, να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ειδικά σε θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

Δείτε πώς Διακοσμούν το Σπίτι τους τα Ζώδια της Γης

Δίδυμοι♊
Γενικά
Το νευρικό σου σύστημα, Δίδυμέ μου, δε βρίσκεται στην καλύτερη του φάση και η πίεση που δέχεσαι από απροσδόκητους παράγοντες, φέρνει τα πράγματα στα άκρα. Τα σχέδιά σου καθυστερούν και χρειάζεσαι ψυχραιμία. Η δεξιοτεχνία όμως, με την οποία χειρίζεσαι τις καταστάσεις, θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις, Δίδυμε, μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, είσαι σε θέση να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Οι αδέσμευτοι είστε σε πολύ ευνοϊκή περίοδο, για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, θα έχεις έντονο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ θα θέλεις να κάνεις και αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί σήμερα να προκύψουν, καλό είναι, να δείξεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

Καρκίνος♋
Γενικά
Οι δυσκολίες που πέρασες τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε μου, σιγά - σιγά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν νέα ξεκινήματα, σε πιο σταθερές βάσεις. Αυτά θα σου φέρουν στο μέλλον ισορροπία και ικανοποίηση. Η αισιοδοξία επανέρχεται στη ζωή σου και η θετική σου διάθεση βοηθάει στην προώθηση των προσωπικών σου υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, Καρκίνε μου. Καλό είναι, για να ισορροπήσεις μερικά θέματα να συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα δεις, ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, Καρκίνε, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις πάντως να τα ξεπεράσεις όλα, με πολλή ευκολία. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι θέματα που καθυστερούν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν επαρκείς λύσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Λέων♌
Γενικά
Η εύνοια των άστρων, Λέων, είναι εμφανής πλέον στη ζωή σου και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μην αφήσεις αναξιοποίητη ούτε μία προοπτική. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είναι τώρα οι πιο ευνοούμενοι και η ανταμοιβή τους θα είναι πολύ μεγάλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα, Λέων, τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο κι ο Άρης από τον Τοξότη θα σου δώσει θετικές επιρροές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, τα πράγματα είναι πολύ καλά, Λέων. Μπορείς να πετύχεις συνεργασίες ή να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Η Διακόσμηση του Ζωδιακού Κύκλου: Ζώδια του Νερού

Παρθένος♍
Γενικά
Οι εντάσεις του παρελθόντος, Παρθένε, σου έφεραν ανασφάλεια και ψυχική κούραση. Τώρα όμως, όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Οι τόνοι καταλαγιάζουν και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Άτομα που σε στηρίζουν, αποδεικνύουν την αφοσίωσή τους και δέχεσαι ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ανεβάζει τη γοητεία σου, ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Παρθένε, σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις σήμερα άσκοπα έξοδα και μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Ζυγός♎
Γενικά
Η τάση σου κάποιες φορές, Ζυγέ, να μη σκέφτεσαι σε ένα απολύτως ρεαλιστικό πλαίσιο, δε σε βοηθάει να αξιοποιήσεις τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σου. Κι όμως, η κατάσταση βελτιώνεται και οι εξελίξεις σου φέρνουν ικανοποίηση και σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, απόφυγε να προσπαθήσεις «να περάσει το δικό σου» στη σχέση σου, από πείσμα και μόνο, διαφορετικά σε προειδοποιώ, πως θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, και μετά από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι, να μην πάρεις αμέσως αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις σήμερα καινούργια οικονομικά μέτωπα.

Σκορπιός♏
Γενικά
Η τάση σου, Σκορπιέ μου, να βγάζεις κάποιες φορές πρόωρα συμπεράσματα, σε οδηγεί και σε λάθος εκτίμηση των συνθηκών. Μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και άφησε το χρόνο να κυλήσει, μέχρι να αποκτήσεις τις απαραίτητες πληροφορίες, που θα σου επιτρέψουν πιο σωστές εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες, ώστε να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι, Σκορπιέ, να προετοιμαστείς για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και σήμερα απόφυγε τα έξοδα.

Τοξότης♐
Γενικά
Η αρνητική ψυχολογία του παρελθόντος, Τοξότη, και η τάση σου για απαισιόδοξες σκέψεις, υποχωρεί τώρα και τα ερωτηματικά που σε προβληματίζουν, βρίσκουν απαντήσεις που σε καθησυχάζουν. Μην ξεχνάς, ότι πολλά από τα προβλήματά σου προήλθαν από λάθος εκτιμήσεις και παραλείψεις. Τώρα, μπορούν όλα να διορθωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Αν δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα, πολλές καταστάσεις θα καλυτερεύσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, κάνε τις κινήσεις σου, ώστε να έρθει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, Τοξότη, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από αναξιόπιστα άτομα, διότι θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, πες όχι σε αγορές που μπορεί να προκύψουν, για να μην μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

Η Διακόσμηση του Ζωδιακού Κύκλου: Ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως♑
Γενικά
Κάποια απερισκεψία του παρελθόντος, Αιγόκερέ μου, έβαλε σε κίνδυνο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τα κεκτημένα σου απειλήθηκαν. Δείξε τώρα ψυχραιμία και προσοχή στην οργάνωση των συναισθημάτων σου, για να βάλεις την τάξη που απαιτείται για την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές των πλανητών, Αιγόκερέ μου, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, ασχολήσου στα επαγγελματικά σου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις την αρωγή των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να τη σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για περιττά έξοδα και για άσκοπες αγορές.

Υδροχόος♒
Γενικά
Πρέπει να μάθεις, Υδροχόε να χαίρεσαι, με πιο απλά πράγματα που δεν κοστίζουν τόσο. Για να περάσεις όμορφα, δε χρειάζονται κινήσεις, όπως του παρελθόντος, που σε έφεραν σε σχεδόν αδιέξοδες καταστάσεις. Χαλάρωσε, λοιπόν, και προσαρμόσου όσο καλύτερα μπορείς στη νέα πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, που δεν τα περίμενες, και θα χαρείς εσύ, αλλά περισσότερο το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, η περίοδος είναι πολύ καλή, για να προχωρήσεις σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου όμως, θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

Ιχθύες♓
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, Ιχθύ, και σου χαρίζει ικανοποιήσεις σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η διαχείριση της ευκολίας που τώρα απολαμβάνεις, χρειάζεται να γίνει με σύνεση και ψυχραιμία, για να φέρει ακόμα μεγαλύτερα οφέλη. Δώσε χρόνο στην επεξεργασία των νέων δεδομένων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, αφού από τις δραστηριότητες που έχεις, δε μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες (τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου) για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις για κάτι που αφορά τη δουλειά σου, Ιχθύ μου, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μη βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα, μα αντίθετα, εξέτασε πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες που έχεις.

Πηγή: οroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ρούχα
11 Πανέξυπνα Κόλπα για να Κάνετε τα Ρούχα σας να Διαρκούν Περισσότερο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Να τι Μπορείτε να Φτιάξετε με το Χταπόδι που Περίσσεψε