Δευτέρα 9 Ιουλίου: Δείτε πώς θα Είναι το Καλοκαίρι για Κάθε Ζώδιο

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δευτέρα 9 Ιουλίου: Δείτε πώς θα Είναι το Καλοκαίρι για Κάθε Ζώδιο

Κριός

Με τον κυβερνήτη σου τον Άρη για το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο και τον Αιγόκερω και τον Κρόνο επίσης στον Αιγόκερω να σε κοιτά βλοσυρά σαν να σου λέει «μαζέψου», κινείται αυτό το καλοκαίρι. Αυτό το «μαζέψου» πάντως είναι καρμικά το κυρίαρχο θέμα για εσένα και θα το επιβεβαιώσουν συχνά πυκνά και μια πλειάδα Ανάδρομων Πλανητών και τρεις σημαντικές Εκλείψεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφήσεις οριστικά πίσω σου παιχνίδια κυριαρχίας και ρόλων που το μόνο που εξυπηρετούν είναι την αλαζονεία σου, την περηφάνια σου και την φαντασίωσή σου να είσαι ο πρώτος παντού. Εξοντώνοντας ό,τι απειλεί τα πρωτεία σου, ανακυκλώνοντας αρνητικούς καρμικούς φαύλους κύκλους που το μόνο που σου προσφέρουν στο τέλος είναι την κατάρρευσή σου σαν άνθρωπος. Αποχαιρέτα σε κάθε τομέα της ζωής σου τις απαιτήσεις σου να είσαι Θεός και αρκέσου στο άνθρωπος για όσο κατοικείς σε τούτη εδώ τη γη, παραιτούμενος από ό,τι σε «βγάζει» εκτός ανθρώπινων ορίων. Αναζητώντας το μέτρο και ελευθερώνοντας επιτέλους αυτόν τον άνθρωπο που είσαι από τη μοναξιά, την αγωνία και την απαίτηση σε καθημερινή βάση να υποχρεούται να υλοποιεί το «παντοδύναμος». Συνειδητοποιώντας πως θα πάρεις πολλά περισσότερα από τη ζωή και τους γύρω σου σε κάθε τομέα σαν άνθρωπος με ανάγκες, όρια και αντοχές. Αποχαιρετώντας οριστικά και με ευθύνη ό,τι παθολογικό σε τοποθετεί στην ερημιά μιας ψεύτικης κορυφής και μετέπειτα σε γκρεμίζει στο βάραθρο και τούμπαλιν.

Ταύρος

Ομολογουμένως αυτό το καλοκαίρι είσαι από αυτούς που είναι στο επίκεντρο των Αστρολογικών εξελίξεων με μια πλειάδα Πλανητών αλλά και Αστρολογικών γεγονότων να επηρεάζουν έντονα το ζώδιό σου. Ένα βαθιά καρμικό καλοκαίρι με Εκλείψεις, ανάδρομους Πλανήτες, τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Άρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία αλλά και το Δία απέναντί σου να σου ζητούν βαθιές καρμικές αλλαγές, ώστε να ανακαλύψεις επιτέλους την ουσιαστική πηγή και θέση  αυτού που λες συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Συνειδητοποιώντας πως κάνοντας διαρκώς αυτοκαταστροφικές επιλογές αλλά και σενάρια και φαντασίες τρόμου όπως και παραμένοντας σε καταστάσεις απειλής και απομύζησης, εσύ ο ίδιος δεν αφήνεις κανένα περιθώριο άνεσης και ασφάλειας όπως και αν μεταφράζεται αυτό. Είτε σε σχέσεις, είτε σε αισθήσεις, είτε σε συναισθήματα, είτε σε υλικό, πλούτο, είτε σε επαγγελματικό, σταθερότητα και ασφάλεια. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσεις οριστικά παιχνίδια ρόλων, επιβολής, κυριαρχίας, υποτίμησης, αλλά και περιβάλλοντα που τα ανακυκλώνουν αναλαμβάνοντας την ευθύνη να πας σε περιβάλλοντα που προάγουν την άνεση και την ασφάλειά σου ό,τι κι αν χρειαστεί να αλλάξεις, ό,τι κι αν χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου. Καρμικές προκλήσεις άλλωστε διαρκώς σου φανερώνουν εμπόδια ώστε να συνειδητοποιήσεις πως μάταια διαρρέεις να ανοίξεις «κλειστούς» δρόμους, επιλέγοντας να κινηθείς σε νέους ανοιχτούς δρόμους, που ενδεχομένως να σου είναι εντελώς άγνωστοι. Αυτό είναι που καρμικά χρειάζεται να αναπτύξεις, ώστε η ζωή σου να έχει μια συνεχόμενη ροή, άνεση και νόημα ύπαρξης. Να αφήνεις πίσω σου το παλιό που δεν έχει κάτι να σου δώσει και να εμπιστεύεσαι το νέο που εγγυάται την πραγματική σου εξέλιξη.

Δίδυμοι

Αυτό το καλοκαίρι μέσα από έντονα Αστρολογικά γεγονότα σου ζητά να αναλάβεις επιτέλους την «ευθύνη» να αφήσεις πίσω σου μάσκες και παιχνίδια ρόλων, χειρισμούς και παιδικές επιλογές και να συνειδητοποιήσεις ποιος πραγματικά είσαι, βγάζοντας από πάνω σου ό,τι είναι «ψεύτικο» και «φορετό», ό,τι είναι κατασκευή, φαντασία ή παρανοϊκή απαίτηση και σου αποκλείει το να είσαι άνθρωπος. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό σου ζώδιο του Υδροχόου για όλο το καλοκαίρι και μάλιστα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε φαινομενικά Ανάδρομη πορεία, σου τονίζει πως μπορείς να ξεγελάς κάποιον για μια φορά ή πολλούς για πολλές φορές, αλλά δεν μπορείς να ξεγελάς όλους για πάντα. Η αλήθεια φαίνεται όπως και το αυθεντικό πολύ γρήγορα ξεχωρίζει από το ψεύτικο. Διότι το αυθεντικό λαμβάνει τη στήριξη της ίδιας της ζωής και προάγει την εξέλιξη, ενώ το ψεύτικο συγκρούεται και καταρρέει από την αλήθεια της ζωής. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν σου ζητά να αφήσεις οριστικά πίσω σου ό,τι σε παραντουράει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μεταξύ τρέλας και παράνοιας παριστάνοντας κάτι που δεν είναι εστιάζοντας στα «καθαρά» παιχνίδια και προπάντων σε μια υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την τάση σου για φυγή, ώστε να φύγεις οριστικά από το ανεύθυνο και ψεύτικο προς το αληθινό σε κάθε τομέα της ζωής σου. Θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα ευθύς αμέσως από αυτό το φθινόπωρο αν το κάνεις, με την είσοδο του Δία στο απέναντί σου ζώδιο του Τοξότη.

Καρκίνος

Αυτό το καλοκαίρι έρχεται ήδη φορτισμένο με την επιρροή της Έκλειψης Ηλίου στο ζώδιό σου σε διάμετρο με τον Πλούτωνα θέτοντας βαθιά ζητήματα που έχουν σαφώς να κάνουν με τραύματα παλιά που ενδεχομένως σε καθήλωσαν ή ανακυκλώνονται μέσα από αυτοκαταστροφικές επιλογές και συμπεριφορές, όπως εθισμοί, εξαρτήσεις και επιλογές προσκόλλησης που σε αποδυναμώνουν και σε απομυζούν και το χειρότερο σου στερούν το σκοπό της ζωής σου. Αυτό το καλοκαίρι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις φαντάσματα του παρελθόντος που σχετίζονται με «κακές μαμάδες» και «κακούς μπαμπάδες», παιχνίδια κυριαρχίας, επιβολής, αλλά και θέματα που σχετίζονται με εγκατάλειψη, προδοσία αλλά και αποδυνάμωσης, ελευθερώνοντας τον εαυτό σου από ό,τι πλέον λειτουργεί εγκλωβιστικά για εσένα. Η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Κρόνου απέναντί σου άλλωστε μιλά για το οριστικό τέλος τέτοιων καταστάσεων και η εύνοια του Δία από τον φιλικό σου Σκορπιό σου ζητά να πεις αντίο σε αυτές, επιλέγοντας μια τελείως άλλη φάση ζωής, που σε αναγεννά. Μια πλειάδα ανάδρομων Πλανητών άλλωστε και μια σωρεία ισχυρών Αστρολογικών γεγονότων σου φωνάζουν ξεκόλλα και προχώρα παρακάτω. Εστίασε στο παρόν και αποχαιρέτα το νεκρό παρελθόν. Αυτό το καλοκαίρι θα χρειαστεί να διαχειριστείς οικογενειακά ζητήματα, ζητήματα σχέσεων, σπιτιού και κληρονομιές με ένα τρόπο ενήλικο και τόσο μετρημένο ώστε να αποδώσουν υπέρ σου. Δράσε με ρεαλισμό και λογική αποφεύγοντας υπερβολές που τις φτιάχνεις με υπερσυναισθηματικοποίηση και δράματα. Κοινώς ωρίμασε.

Λέων

Και αυτό το καλοκαίρι το πάρτυ συνεχίζεται με δύο Εκλείψεις ξανά μανά στον άξονά σου και τον Άρη απέναντί σου όλο το καλοκαίρι στο ζώδιο του Υδροχόου και μάλιστα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Και το κέφι συνεχίζεται, με τον Ουρανό να σου ζητάει να αλλάξεις τα πάντα από τον Ταύρο και τον Δία από τον Σκορπιό να σου φουσκώνει τα μυαλά με περηφάνια και αλαζονεία πιστεύοντας ότι μπορείς αυτά που στην πραγματικότητα δεν μπορείς και οδηγώντας σε, σε χίμαιρες. Και αυτό το καλοκαίρι θα χρειαστεί να αφήσεις καρμικά πίσω την αλαζονεία και την περηφάνια σου λέγοντας οριστικά αντίο σε «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες» αλλά και παιχνίδια κυριαρχίας, δύναμης, επιβολής, υποτίμησης με στόχο το ποιος έχει το πάνω χέρι. Ακολουθώντας ένα τελείως διαφορετικό καρμικό δρόμο όπου συμπορεύεσαι και δεν κυριαρχείς, συμπορεύεσαι και δεν φοβάσαι μην σε κυριαρχήσουν. Ελευθερώνοντας οριστικά τον εαυτό σου από παιδικά φαντάσματα που σε εγκλωβίζουν σε έναν άσκοπο φαύλο κύκλο από μάχες. Ο Άρης απέναντί σου, σου δίνει όλα τα εχέγγυα να συνειδητοποιήσεις πως ο ελεύθερος άνθρωπος είναι εσωτερικά ελεύθερος όποιες και αν είναι οι συνθήκες γύρω του. Και αναζητώντας αυτή τη θέση που σε ενδυναμώνει εσωτερικά τόσο ώστε να παραμένεις ελεύθερος όποιες και αν είναι οι εξωτερικές συνθήκες. Η μάχη αυτό το καλοκαίρι όπως καταλαβαίνεις είναι μέσα σου.

Παρθένος

Αυτό το καλοκαίρι εκ των πραγμάτων ευνοεί βαθιές αναθεωρήσεις που θα σε οδηγήσουν σταδιακά σε μια πιο ώριμη και αποτελεσματική οργάνωση της ζωής σου σε κάθε τομέα επιλύοντας και εξυγιαίνοντας στρεβλώσεις και παράλογες πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν από τα παιδικάτα σου. Τρεις Εκλείψεις, η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ουρανού στον Ταύρο, αλλά και η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου και μάλιστα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία έρχονται με στόχο να αποκαλύψουν και να απογυμνώσουν ψεύδη και απάτες, αλλά και τραύματα που σχετίζονται με «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες» που σε τραυμάτισαν μέσα από παιχνίδια κυριαρχίας, δύναμης, υποτίμησης, προδοσίας, βίας, εγκατάλειψης με τα γνωστά αποτελέσματα στην τωρινή ζωή σου. Αυτό το καλοκαίρι σου δίνει όλα τα εχέγγυα να πεις το φτου ξελευτερία, αποχαιρετώντας οριστικά επιλογές αποδυνάμωσης και αυτοκαταστροφής και επιλέγοντας αυτό που σε ενδυναμώνει και σε εξελίσσει. Άλλωστε ένας υποστηρικτικός κύκλος γύρω σου με την θετική επιρροή του Δία, σου ανοίγει προοπτικές εξέλιξης ώστε να προχωρήσεις σε νέες επιλογές και κυρίως σε μια άλλη στάση ζωής και επιλογών. Μετά από κλυδωνισμούς και ταλαιπωρίες λόγω χάωσης και μπερδέματος, από αυτό το καλοκαίρι όλα μπορούν σταδιακά να μπουν στη θέση τους με την προϋπόθεση να αφήσεις κάτω τις ξένες ευθύνες και να αναλάβεις πλήρως τις δικές σου και μόνο.

Ζυγός

Αυτό το καλοκαίρι το φτου ξελευτερία θα το συναντάς παντού μέσα σου και γύρω σου. Η Έκλειψη Σελήνης και ο Άρης ανάδρομος στον φιλικό σου Υδροχόο άλλωστε για όλο αυτό το καλοκαίρι δεν αφήνουν περιθώριο για τίποτα άλλο. Ουσιαστικά μιλούν για την απελευθέρωσή σου από τα θέλω των άλλων και την τάση σου επίσης να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των άλλων, εγκαταλείποντας τις ευθύνες απέναντι στον εαυτό σου. Σε αυτή ακριβώς τη λογική και η Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο σε διάμετρο με τον Πλούτωνα, αλλά και η Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα έρχονται με κυρίαρχο καρμικό στόχο να σε ελευθερώσουν από ζητήματα που σου χρέωσαν «κακοί μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες», είτε θελημένα είτε άθελά τους. Παιχνίδια κυριαρχίας, υποτίμησης, επιβολής, εγκατάλειψης, προδοσίας που σε διαπαιδαγώγησαν και σε οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι αν θέλεις να αγαπιέσαι πρέπει και να υποτάσσεσαι στα θέλω των άλλων. Αυτό το καλοκαίρι, αν του το επιτρέψεις, θα σε οδηγήσει σε ένα τελείως άλλο τρόπο σχέτισης αυτών που σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να αγαπιέσαι για αυτό που είσαι. Χωρίς παιχνίδια, χωρίς ρόλους, χωρίς ταλαιπωρία, μασκαρέματα και κούραση, έτσι απλά σαν άνθρωποι που σχετίζονται με την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή, είτε προάγει το μαζί, είτε προάγει το σε απόσταση. Το ίδιο ισχύει εκτός από τις προσωπικές σου σχέσεις και στο κομμάτι των επαγγελματικών και οικονομικών σου σχέσεων, όπου αν αφήνεις κάτω ευθύνες τρίτων, θα λαμβάνεις μπόνους κι όπου αναλαμβάνεις τις δικές σου και μόνον αυτές, έξτρα μπόνους.

Σκορπιός

Αυτό το καλοκαίρι σε βάζει στους πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Ό,τι Αστρολογικό γεγονός υπάρχει σε αγγίζει έντονα και σε προτρέπει να βγεις επιτέλους από το λαγούμι του φόβου, του πένθους και της μοναξιάς που έχεις παραχωθεί εδώ και καιρό και να ξανοιχτείς σε επιλογές αναγέννησης, ζωής, δημιουργίας και έρωτα όπου θα συνεργάζεσαι και δεν θα κυριαρχείς. Ήρθε η ώρα καρμικά να αφήσεις την περηφάνια σου και την αλαζονεία σου και να σχετιστείς όχι σαν Θεός ή σαν δαίμονας, αλλά σαν άνθρωπος απλός με ανάγκες και επιθυμίες. Κοινώς ήρθε η ώρα που όλο το Σύμπαν σε προτρέπει να κάνεις αυτό που τρέμεις όπως τις αμαρτίες σου: να ανοιχτείς. Και μάλιστα να ανοιχτείς παντοιοτρόπως ζητώντας ταπεινά και ανθρώπινα στήριξη, κατανόηση, παραδεχόμενος ότι δεν τα ξέρεις όλα. Να βγεις δηλαδή από το λαγούμι σου με στόχο να «μάθεις». Να μάθεις να χαίρεσαι, να κάνεις επιλογές εποικοδομητικές και όχι αυτοκαταστροφικές, να μάθεις να αγαπάς, να αγαπιέσαι, να ζητάς, να δίνεις, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη των αναγκών σου και παύοντας να τις απαιτείς ή να τις χρεώνεις στους άλλους. Που όλο αυτό μαζί θα πει να εξανθρωπιστείς και να ανοίξεις την καρδιά σου συνειδητοποιώντας ότι είσαι άνθρωπος που έχει ανάγκη άλλους ανθρώπους. Γέμισε με πλούτο μέσα σου και έλκε με κάθε τρόπο τον πλούτο απέξω σου. Άφησε  οριστικά πίσω σου «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες», αλλά και παιχνίδια δύναμης, εγκατάλειψης, βίας, προδοσίας, ελέγχου και χειρισμού, κλείνοντας οριστικά τα νταλαβέρια σου με τους εφιάλτες του παρελθόντος και αναλαμβάνοντας την ευθύνη να πας τώρα που μεγάλωσες εκεί που θα λάβεις αυτά που δεν είχαν να σου δώσουν τότε και που δέχονται και σέβονται το όχι σου σε αυτά που δεν θέλεις να λάβεις και το ίδιο φυσικά θα κάνεις κι εσύ. Αυτό το καλοκαίρι να θυμάσαι είναι γεμάτο δώρα.

Τοξότης

Αυτό το καλοκαίρι είναι ο προθάλαμος ενός φθινοπώρου όπου ο Κυβερνήτης σου ο Δίας εισέρχεται με τιμή και δόξα στο «σπίτι» του, δηλαδή στο ζώδιό σου. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν είναι ο χρόνος που σου απομένει για να τον υποδεχθείς καθώς του πρέπει. Διότι εάν δεν φροντίσεις να πετάξεις τα άχρηστα και βλαβερά, θα τα επεκτείνει τόσο που θα πετάξουν αυτά εσένα από το φθινόπωρο και μετά. Που θα πει ότι καρμικά με τη βοήθεια τριών Εκλείψεων και σχεδόν όλων των Πλανητών σε φαινομενικά Ανάδρομη πορεία, ήρθε η ώρα της ανακαίνισης. Ήρθε η ώρα να καθαρίσεις τους στάβλους του Αυγεία, αποχαιρετώντας και απομακρύνοντας οριστικά τον εαυτό σου από ό,τι παραπαίει μεταξύ τρέλας και παράνοιας αλλά και από «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες» μέσα σου και γύρω σου, που ανακυκλώνουν αυτοκαταστροφικά παιχνίδια κυριαρχίας, υποτίμησης, βίας, εγκατάλειψης, προδοσίας, επιλέγοντας μια νέα πορεία ζωής. Άλλωστε η παρουσία του Κυβερνήτη σου του Δία ήδη στο Σκορπιό, μιλά για ευκαιρίες αναγέννησης σε κάθε τομέα της ζωής σου που ενισχύουν το καλό μέσα σου και γύρω σου. Αυτό το «καλό» που σε δυναμώνει και σε εξελίσσει είναι ο στόχος σου υπαρξιακά και καρμικά απελευθερώνοντας το «κακό» που σε αποδυναμώνει και σε καθηλώνει. Οι όποιες ανατροπές και δυσκολίες είναι απλώς βοηθητικές για να το κάνεις καλύτερα. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι είσαι το ζώδιο που κυβερνά την προοπτική, την πίστη και την ελπίδα.

Αιγόκερως

Αυτό το καλοκαίρι με την Έκλειψη Ηλίου στο απέναντί σου ζώδιο του Καρκίνου σε όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου αλλά και τον Κρόνο σε αυτό και τη πλειονότητα των Πλανητών σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, όλο το Σύμπαν σου βροντοφωνάζει πως ήρθε η ώρα να αφήσεις την κορυφή της περηφάνιας και της αλαζονείας που συχνά κατοικοεδρεύεις και να σχετιστείς στενά με τον άνθρωπο που είσαι, αυτόν που έχεις κάνει άλογο κούρσας μεταξύ μας. Άφησε πίσω σου τραύματα και φαντάσματα που σε στοιχειώνουν από τα παιδικάτα σου και σχετίζονται με «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες» που για να είναι «περήφανοι» για εσένα σε έχρησαν υπεράνθρωπο, τέλειο και αλάνθαστο με επιβιωτικές συνέπειες, αν δεν πειθαρχούσες. Και σε χειρίστηκαν με παιχνίδια δύναμης, κυριαρχίας, επιβολής, υποτίμησης, εγκατάλειψης, προδοσίας, βίας, ώστε να αποδώσεις κατά το δοκούν, μην επιτρέποντας καμία αδυναμία, ευαλωτότητα και κυρίως κανένα λάθος. Χτίζοντας μια βιτρίνα γύρω σου που φυσικά καρμικά αναπαράγει θλίψη και μοναξιά. Διότι ο τέλειος πρέπει να είναι μόνος του, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος αν επιτρέψει να τον πλησιάσουν οι άλλοι να αποκαλυφθούν οι ευαλωτότητες και οι αδυναμίες του. Να αποκαλυφθεί το ότι είναι κι αυτός άνθρωπος με ανάγκες, όρια αντοχής και ευαλωτότητες όπως όλοι οι άνθρωποι. Και κυρίως ότι δεν γνωρίζει τα πάντα, έχει κενά και έχει ανάγκη τους άλλους για να τα καλύψει. Αυτό το «άνθρωπος» είναι που χρειάζεται καρμικά να απελευθερώσεις από ενοχές και πεποιθήσεις αυτό το καλοκαίρι, ώστε να πάρεις επιτέλους τα δώρα του να είσαι άνθρωπος.

Υδροχόος

Με δύο Εκλείψεις στον άξονά σου και τον Άρη στο ζώδιό σου για όλο το καλοκαίρι και μάλιστα το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, αλλά και τον Κυβερνήτη σου τον Ουρανό να σε λοξοκοιτά από τον Ταύρο πλέον, το φτου ξελευθερία είναι το κυρίαρχο καρμικό ζήτημα που έχεις να διαχειριστείς. Το να ελευθερώσεις τον εαυτό σου εσωτερικά από όλα αυτά που σε κρατούν δέσμιο σε φαντάσματα και τραύματα με «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες» που ανακυκλώνουν παιχνίδια αυτοκαταστροφής, κυριαρχίας, επιβολής, υποτίμησης, εγκατάλειψης, βίας και χειρισμού που σε απομυζούν, σε καθηλώνουν και σου στερούν το δικαίωμα της εξέλιξης σου. Συνειδητοποιώντας πως τώρα πια που μεγάλωσες έχεις το δικαίωμα της επιλογής της ζωής που θέλεις. Είσαι ελεύθερος αν μέσα σου είσαι ελεύθερος, μιας και κανένας πια δεν θα σου δώσει την ελευθερία σου εκτός από εσένα. Αυτή την καρμική επανεκκίνηση ζητά σύσσωμο το Σύμπαν να πραγματοποιήσεις αυτό το καλοκαίρι, αλλάζοντας εσένα και όχι τους άλλους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της εσωτερικής σου ελευθερίας ότι κι αν αποφασίσουν οι άλλοι γύρω σου. Αλλάζοντας πνευματικά στάση και αποχαιρετώντας έναν ολόκληρο κύκλο ζωής, «ανοίγοντας» την καρδιά σου να υποδεχθείς μια νέα φάση ζωής που το δικαίωμα της ελευθερίας σου αναγνωρίζεται ως η βάση της οποιαδήποτε συμφωνίας ή επιλογής.

Ιχθύες

Αυτό το καλοκαίρι μετά από ένα μεγάλο διάστημα απανωτών αλαλούμ και καταστάσεων εκτός ορίων που φλέρταραν συχνά πυκνά με την παράνοια και την τρέλα, σου ζητά να πάρεις απόσταση και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σου προτείνει να συνεχίσεις το αγαπημένο σου παιχνίδι, αυτό της φυγής από την πραγματικότητα όταν τα «πράγματα» δεν σε βολεύουν ως έχουν. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη της συνέπειας των επιλογών σου και επαναπροσδιορίζοντας αν θες να επιβαρύνεσαι με αυτά τα κόστη. Μια ισχυρή Έκλειψη άλλωστε στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου σε Όψη με τον Κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα φέρνει στο προσκήνιο για το ύστατο χαίρε, τραύματα και φαντάσματα από τα παιδικάτα σου που σχετίζονται με «κακές μαμάδες» και «κακούς μπαμπάδες», αλλά και παιχνίδια υποτίμησης, κυριαρχίας, επιβολής, βίας, εγκατάλειψης, προδοσίας, χειρισμού και διαστρέβλωσης με στόχο να θεραπευτείς οριστικά από αυτά. Να απελευθερώσεις ό,τι δε σε εξελίσσει και να ελευθερωθείς για μια νέα φάση ζωής, αναλαμβάνοντας πλέον εσύ την ευθύνη του τρόπου οργάνωσής της. Άλλωστε η παρουσία του Δία στο φιλικό σου ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει όλα τα εχέγγυα να βγεις αναγεννημένος από τέλματα και αδιέξοδα χρόνων, αλλάζοντας απλώς τη στάση σου και κανέναν άλλον, προχωρώντας σε μια καινούργια φάση ζωής απολύτως ενδυναμωτική για εσένα και ίσως και για κανέναν άλλον από αυτούς που δεν θέλουν να πάνε παρακάτω. Πες αντίο και προχώρα.
Πηγή: www.heliofoto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Πρέπει να Επικεντρωθείτε στη Δουλειά σας και να μην Ασχοληθείτε με Τίποτα Άλλο

.

Δώστε βάση στη δουλειά σας και αφήστε στην άκρη όλα τα άλλα που σας απασχολούν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

φίλοι
Να τι Σκέφτονται οι Μισοί σας Φίλοι για Εσάς Σύμφωνα με την Επιστήμη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Επόμενη Επιλογή στα Φωτιστικά σας θα Είναι (Μάλλον) Αυτή
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ
φίλοι
Να τι Σκέφτονται οι Μισοί σας Φίλοι για Εσάς Σύμφωνα με την Επιστήμη

Η επιστήμη σας λέει τι νιώθουν οι φίλοι σας για εσάς.

Close