Τρίτη 13 Μαρτίου: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τρίτη 13 Μαρτίου: Δείτε τις Αστρολογικές Προβλέψεις για το Ζώδιό σας

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Σήμερα έχετε μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσετε τρέχοντα ζητήματα αλλά και υποχρεώσεις που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα και σας είχαν αγχώσει. Ηρεμήστε, όλα θα πάνε τέλεια!

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Σήμερα είναι η τέλεια ευκαιρία για να συζητήσετε συμφωνίες για ακίνητα ή ένα θέμα που σας προβληματίζει με ένα μεγαλύτερο μέλος της οικογένειάς σας που εκτιμάται τη γνώμη του και σας αρέσουν οι συμβουλές του.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Ο τέλειος συνδυασμός είναι να χρησιμοποιείτε πάντα τα έργα με τα λόγια σας. Αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα χαρακτηριστικά σας που σας κάνει ελκυστικούς και ανταγωνιστικούς.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Ένας φίλος σας θα σας γνωρίσει ένα άτομο που θα σας γοητεύσει, θα σας σαγηνέψει και που ξέρετε… μπορεί να αποδειχτεί πως είναι και ο έρωτας της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι βρείτε χρόνο για να τον διαθέσετε στο σύντροφό σας.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Μια απίστευτη ένταση θα προκληθεί στη δουλειά σας και δυστυχώς θα σας πάρει και εσάς η μπάλα, παρόλο που δεν φταίτε. Χειριστείτε όμως την κατάσταση με εξυπνάδα και χωρίς πρόχειρες και βεβιασμένες κινήσεις. Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Ένα έντονο παρασκήνιο που συνέβαινε εδώ και καιρό θα αποκαλυφτεί σήμερα και θα σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην εμπιστευτείτε ξανά άτομα που δεν ξέρατε πολύ καιρό, όμως θεωρούσατε πως ήταν φίλοι σας.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Αφήστε για λίγο τη δουλειά σας και αφιερώστε το χρόνο σας στην προσωπική σας ζωή. Οικογένεια, φίλοι, σύντροφος σας διεκδικούν και σας κάνουν σκηνές που τους έχετε παραμελήσει. Και μεταξύ μας έχουν απόλυτο δίκιο.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Σήμερα όλοι σας φέρονται με θαυμασμό και σεβασμό και είναι λες και στο πρόσωπό σας αναβοσβήνει ένα εκτυφλωτικό φως που τους ελκύει όλους. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας για να πετύχετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Το ταξίδι που τόσο θέλετε ίσως είναι πιο κοντά σας από οποιαδήποτε άλλη φορά. Σχεδιάστε το και κατόπιν κάντε το. Η αλλαγή παραστάσεων και οι καινούργιες εικόνες θα σας κάνουν απίστευτο καλό.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Το τελευταίο διάστημα νιώθετε πως πιέζεστε πολύ και ψάχνετε συνεχώς έναν καλό λόγο για να απομακρυνθείτε για λίγο από τη δουλειά σας και να διαθέσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Μια πρόταση που θα σας κάνουν για μια νέα επαγγελματική στέγη θα σας βάλει σε σοβαρές σκέψεις για το αν πρέπει να την αποδεχτείτε ή όχι. Μην βιαστείτε να απαντήστε. Ζυγίστε πρώτα τα θετικά και τα αρνητικά.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Σήμερα σας προτείνουμε να έχετε συνεχώς ανοιχτά τα αυτιά σας και να ακούσετε τις συμβουλές που σας προσφέρουν οι άλλοι, τόσο για τη δουλειά σας, όσο και για την προσωπική σας ζωή.

Καλημέρα!

Πηγή: Faysbook.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πείτε Αντίο στο Μακρύ Καρέ, Αυτό είναι το Κούρεμα του 2018

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ασφάλεια
Ασφάλεια Σπιτιού: Αυτό Είναι το Μικρό Λάθος με τον Μεγάλο Κίνδυνο!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Πείτε Αντίο στο Μακρύ Καρέ, Αυτό είναι το Κούρεμα του 2018

Το κούρεμα αυτό θα κάνει θραύση το 2018!

Close