Αυτός ο Τύπος Άσκησης Γυμνάζει το 86% των Μυών του Ανθρώπινου Σώματος -Ενδυναμώνει όλο το Σώμα

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτός ο Τύπος Άσκησης Γυμνάζει το 86% των Μυών του Ανθρώπινου Σώματος -Ενδυναμώνει όλο το Σώμα

Οταν αποφασίσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση δεν χρειάζεται να σκεφτείτε μόνο το περπάτημα και το τρέξιμο. Υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι αερόβιας άσκησης. 

Τα τελευταία χρόνια τα κωπηλατικά μηχανήματα αυξάνονται και πληθύνονται στα γυμναστήρια. Και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτό. Η αερόβια άσκηση που προσφέρει η κωπηλατική είναι υψηλού επιπέδου και ενδυναμώνει πολλούς μυς, δίνοντας προτεραιότητα στους μυς των ποδιών, της πλάτης και των χεριών. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι όταν κωπηλατούμε, χρησιμοποιούμε περισσότερο από το 86% των μυών μας.

Η κωπηλατική κίνηση χωρίζεται σε δύο φάσεις: το τράβηγμα και την επαναφορά. Αυτό από μόνο του ενδυναμώνει όλο το σώμα και γυμνάζει αποτελεσματικά το καρδιαγγειακό. Υπάρχει όμως και καλύτερο γιατί βάζει φωτιά στις θερμίδες και στο λίπος. Μπορείτε να κάψετε περίπου 800 θερμίδες σε μία ώρα και θα εκπλαγείτε με το πόσο λίπος μπορείτε να κάψετε.

Συνδυασμός αεροβικής άσκησης και τόνωσης του μυϊκού συστήματος

Η κωπηλατική είναι ίσως το μοναδικό μηχάνημα που κάνει και τα δύο: σας γυμνάζει αερόβια, ώστε να αυξάνετε τους καρδιακούς παλμούς και να καίτε λίπος, αλλά τονώνει και διάφορες μυϊκές ομάδες, ώστε να αυξήσετε την αντοχή και τη δύναμή σας. Έτσι, αρκεί από μόνη της χωρίς άλλες ασκήσεις και όργανα, για να ολοκληρώσετε ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής. Επίσης με την κωπηλασία μπορείτε να βοηθήσετε τη στάση του σώματος και να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας...

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός Είναι ο πιο Σώστος Τρόπος για να Διπλώνετε τις Πετσέτες

.

Μάθετε τη διαδικασία για να την εφαρμόσετε σε όλες τις πετσέτες σας.

Έτσι θα Σώσετε το Ρύζι σας που Κάηκε!

.

Σώστε το ρύζι που κάηκε με το πιο εύκολο κόλπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή τη Σούπα Μπορείτε να την Τρώτε Όλο το Γενάρη!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Νέα Μεγάλη Μόδα στο Διαζύγιο
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Αυτή τη Σούπα Μπορείτε να την Τρώτε Όλο το Γενάρη!

Η σούπα που μπορείτε να τρώτε όλο το χειμώνα.

Close