Αστρολογία: Αυτά Είναι τα πιο Ευνοημένα Ζώδια της Εβδομάδας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αστρολογία: Αυτά Είναι τα πιο Ευνοημένα Ζώδια της Εβδομάδας

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας, για όλα τα ζώδια, από την Τζούλη Αγοράκη.

Κριός

Μην γυρνάς επιδεικτικά την πλάτη στους ανθρώπους που αγαπάς και μην τους υποσιτίζεις ρίχνοντάς τους ψίχουλα αγάπης. Μη γυρνάς επιδεικτικά την πλάτη στην τύχη σου γιατί κάποια στιγμή θα γυρίσεις και θα βρεις σκιές. Η εβδομάδα ζητά δικαιοσύνη, τιμιότητα στα αισθήματα και καλές προθέσεις. Τα επαγγελματικά σε έχουν ρουφήξει. Κάθε μέρα βάζεις όρια και κάθε μέρα τα καταπατάς. Βάλε πάλι στην πρίζα την ενέργεια και την πίστη στον εαυτό σου και μην αφήνεις τα πράγματα στη τύχη τους. Πάρε την τύχη στα χέρια σου ειδικά στις 21/11 που η Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και παρουσιάζονται ευκαιρίες και στα οικονομικά. Προσπάθησε λοιπόν να μην εξαρτάσαι από τους άλλους και ανέλαβε μόνη σου να προωθήσεις την πραμάτεια σου.

Ταύρος

Αφού έφαγες μια έκλειψη Σελήνης στις 19/11 κατακέφαλα και ήρθαν τα πάνω κάτω, ίσως να αναθεώρησες και πέντε βασικά πράγματα. Η εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις περισσότερα από αυτά που αγαπάς. Να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να συνδεθείς με τις πραγματικές σου επιθυμίες. Όλο αυτό όμως θέλει τιμιότητα. Κυρίως στον ίδιο σου τον εαυτό. Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις να κάνεις, ποιος θέλεις να είσαι και κυρίως που θέλεις να πας. Στα αισθηματικά ίσως φτάσεις να πεις: Οι νύχτες μου είναι καλύτερες από τις μέρες σας! Επαγγελματικά η εβδομάδα βρέχει ευκαιρίες. Με Ήλιο και Ερμή στον Τοξότη αυξάνονται οι ευκαιρίες να δημιουργήσεις ένα ικανοποιητικό κομπόδεμα. Για αυτό, καλό θα ήταν να επωφεληθείς και να βάλεις στη ζωή σου «πρόγραμμα», «συνέπεια» και «συγκέντρωση». Η εβδομάδα σου φωνάζει «στρώσου» στη δουλεία και κάνε τα πράγματα να δουλέψουν και να προχωρήσουν. Τα οικονομικά σου μπαίνουν επιτέλους σε σειρά, καιρός ήταν!

Τα 5 Ζώδια που Μισούν τα Χριστούγεννα -Δεν τα Αντέχουν

Δίδυμος

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα σημάδια που σου δίνονται. Έχεις ουράνια βοήθεια και αν ανοίξεις διάπλατα τα μάτια σου θα δεις ότι η αλήθεια είναι εδώ μπροστά σου. δηλαδή ένα βήμα πριν και σε περιμένει να την οικειοποιηθείς και να τη χωνέψεις. Εντάξει μερικές φορές έχει «κόστος» και θέλει θάρρος να δεις την αλήθεια. Από την άλλη, το έχει πει και ο ποιητής: Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Έλα! Τι σου ζητούν; Χαμογέλα όταν τα πράγματα πάνε καλά. Σταμάτα να έχεις μέσα σου ένα μόνιμο αίσθημα καταστροφής και απώλειας. Μην σκαλίζεις κουραστικά τα πράγματα και τις καταστάσεις που έχεις βρει έναν τρόπο να «τσουλάνε». Στις 22/11 και στις 24/11 ο Ήλιος και Ερμής απ' τον Τοξότη σου λένε προώθησε τα σχέδια σου. Συνδέσου με εκείνον τον εντυπωσιακό Δίδυμο που αν χρειαστεί να πείσει τους άλλους κάνει και ακροβατικά. Η ζωή είναι μικρή που σημαίνει ότι και να κάνεις κοντά εδώ και τώρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο bovary.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιο Ζώδιο Πρέπει να Περάσει τη Σημερινή Ημέρα στο Σπίτι;

.

Δείτε ποιο ζώδιο πρέπει να ξεκουραστεί σήμερα λίγο περισσότερο.

Οι 4 Ζωδιακοί Συνδυασμοί που θα Καταλήξουν να Έχουν τον Χειρότερο Χωρισμό

.

Διαβάστε ποιοί συνδυασμοί ζωδίων θα έχουν τον χειρότερο χωρίσμο.

Το Ζώδιο που Πρέπει να Αποφύγετε Ερωτικά Μέσα στο 2021

.

Δείτε ποιο ζώδιο δεν πρέπει να πλησιάσετε καθόλου το 2021!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κατοικίδιο
Έχετε Κατοικίδιο; 9 Tips Καθαριότητας που θα σας Αλλάξουν τη Ζωή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νηστίσιμη Σούπα Πατάτας Πράσου για τα Κρύα που Διανύουμε