Αυτό Πρέπει να Είναι το Μεγαλύτερό σας Γεύμα για να Χάσετε Βάρος

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτό Πρέπει να Είναι το Μεγαλύτερό σας Γεύμα για να Χάσετε Βάρος

Θα έχεις ακούσει πολλές φορές να σου λένε, ότι κάθε πρωί, θα πρέπει να τρως σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος, καθώς οι θερμίδες που καταναλώνεις ανάλογα και με τις ώρες της ημέρας παίζουν πού σημαντικό ρόλο στην ενέργεια σου αλλά και τη σιλουέτα σου.

Αν μέχρι εφάρμοζες την παραπάνω άποψη του λαού, αλλά δεν έχεις δει κανένα σημάδι βελτίωσης της εξωτερικής σου εμφάνισης, η διατροφολόγος Λέσλι Λάνκγεβιν εξηγεί το γιατί.

Σύμφωνα με την ειδικό, υπάρχει ένα γεύμα το οποίο θα πρέπει να αποτελείται από τη μέγιστη ποσότητα φαγητού κατά τη διάρκεια της ημέρας, άρα και να συγκεντρώνει τις περισσότερες θερμίδες.

Μελέτη που στηρίχθηκε σε δείγμα ογδόντα γυναικών, ηλικίας από 18 έως 45 ετών επιβεβαίωσε αυτή τη θεωρία.

Η Λέσλι Λάνκγεβιν λοιπόν προτείνει, πως το μεσημεριανό γεύμα είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει το 40% της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων, κάτι που σημαίνει πρακτικά, ότι σε μια διατροφή των 1500 θερμίδων, το γεύμα αυτό πρέπει να αγγίζει τις 600 και αφήνει το περιθώριο των 450 θερμίδων για το πρωινό και 450 το βραδινό.

Διαβάστε ακόμα:

Με βάση τη μελέτη, οι γυναίκες των οποίων το μεγαλύτερο γεύμα ήταν το μεσημεριανό παρουσίασαν αυξημένη απώλεια κιλών, και μάλιστα αυτές που ακολούθησαν το πρόγραμμα διατροφής για δώδεκα εβδομάδες έχασαν περίπου 2μιση κιλά παραπάνω από όσες προτιμούσαν να καταναλώσουν περισσότερες θερμίδες στο βραδινό τους γεύμα.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια πολύ μικρή, σχεδόν ανεπαίσθητη αλλαγή στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες, η οποία όμως έχει την ιδιότητα να λειτουργεί προληπτικά και απέναντι στο πρήξιμο αλλά και να βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

Πηγή: bovary.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάσιμο Βάρους: 7 Κινήσεις των 60 Δευτερολέπτων και θα σας Χαρίσουν το Σώμα των Ονείρων σας

.

Φάκελος χάσιμο βάρους: Αυτοί είναι 7 έξυπνοι τρόποι για να αδυνατίσετε, να κάψετε λίπος και να χτίσετε σώμα σε λιγότερα από 60 δευτερόλεπτα.

Κοιλιά τέλος! 9 Καθημερινοί Τρόποι να Απαλλαγείτε από το "Σωσίβιο"

.

Δείτε 9 καθημερινούς τρόπους για να απαλλαγείτε από την κοιλιά.

Κόψτε Εύκολα Εκατοντάδες Θερμίδες Μόνο με μια Μικρή Αλλαγή

.

Κόψτε τις περιττές θερμίδες που καταναλώνετε σε κάθε γεύμα με μερικές απλές κι έξυπνες διατροφικές ανταλλαγές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διατηρήστε το Αυτοκίνητο σας Δροσερό το Καλοκαίρι με ΑΥΤΑ τα 9 Tips

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα 2 Σημεία που Πρέπει Οπωσδήποτε να Βάζετε Αντηλιακό
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Διατηρήστε το Αυτοκίνητο σας Δροσερό το Καλοκαίρι με ΑΥΤΑ τα 9 Tips

Με αυτούς τους τρόπους θα διατηρήσετε το αυτοκίνητο σας δροσερό για τις καλοκαιρινές σας διαδρομές.

Close