Αυτές Είναι οι Καλοκαιρινές Τροφές που δεν Μπαίνουν Ποτέ στο Ψυγείο

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτές Είναι οι Καλοκαιρινές Τροφές που δεν Μπαίνουν Ποτέ στο Ψυγείο

Υπάρχουν πέντε τρόφιμα που αν θέλεις να τα καταστρέψεις, να τους στερήσεις τη φρεσκάδα και τη γεύση τους, μη διστάσεις, βάλτα να κάνουν παρέα στο γάλα και το βούτυρο!

Θα έχουν σίγουρα άδοξο τέλος και κυρίως τη σημερινή εποχή, ποιος θέλει να πετάει τρόφιμα αντί να τα καταναλώνει; Ας δούμε λοιπόν ποιες τροφές είναι τσακωμένες με την κατά τ ’άλλα συμπαθέστατη ηλεκτρική συσκευή και ποιες είναι οι αιτίες του κακού:

Πατάτες Στο ψυγείο το άμυλο μετατρέπεται σε σάκχαρο. Τόσο απλά. Βάλτες καλύτερα σε χαρτοσακούλες και αποθήκευσέ τις σε ένα σκοτεινό ντουλάπι. Ο ήλιος κάνει τη χλωροφύλλη να συσσωρεύεται και οι πατάτες πρασινίζουν και πικρίζουν.

10 Περίεργα Αντικείμενα που Πρέπει να Βάζετε στο Ψυγείο σας!

Κρεμμύδια Χρειάζονται αέρα για να διατηρούνται φρέσκα. Βάλτα σε μια χαρτοσακούλα στην οποία θα έχεις ανοίξει μερικές τρύπες για να αναπνέουν και μετά κατευθείαν στο ντουλάπι. Μμμ, όχι σε αυτό με τις πατάτες - θα τις κάνουν να χαλάσουν πολύ εύκολα. Δείτε εδώ 14 Απίστευτες Εναλλακτικές Χρήσεις για το Κρεμμύδι - Εκτός Μαγειρικής.

Ντομάτες Η ψυχρότητα επηρεάζει τα χημικά του φυτού της οικογένειας των Σολανιδών με αποτέλεσμα η ντοματούλα να αποκτά τη γνωστή σε όλους μας αδιάφορη έως ανύπαρκτη γεύση. Κλεισμένες στο ντουλάπι θα είναι ευτυχισμένες αφού θα διατηρήσουν και το άρωμα και τη γεύση τους.

Κάντε αυτά τα 5 Πράγματα στο Ψυγείο σας για να Χάσετε Βάρος

Βασιλικός Μετά από λίγες ώρες στο κρύο του ψυγείου, τα φυλλαράκια του θα μαυρίσουν και αποχαιρέτα τον τον βασιλικό που ήξερες. Καλύτερα να έχεις μια γλάστρα στο μπαλκόνι και όποτε χρειάζεσαι να κόβεις από εκεί λίγο, ενώ μπορείς να βρεις και κατεψυγμένο/τεμαχισμένο σε ειδικά κουτάκια- τίποτα βέβαια δεν συγκρίνεται με το φρέσκο.

Πεπόνια Το ψυγείο είναι ορκισμένος εχθρός του αγαπημένου καλοκαιρινού φρούτου αφού μπορεί να μειώσει τον αριθμό των αντιοξειδωτικών του στο... μισό! Από την άλλη, σε θερμοκρασία δωματίου σχεδόν διπλασιάζονται τα επίπεδα συστατικών όπως η βήτα-καροτίνη -που κάνει καλό στην υγεία της επιδερμίδας και στην όραση.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά θέματα στο www.faysbook.gr.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

63 Αντικείμενα που Πρέπει να Πετάξετε από το Σπίτι σας

.

Δείτε ποια αντικείμενα πρέπει να ξεφορτωθείτε οπωσδήποτε από το σπίτι σας.

Δείτε τι θα Συμβεί αν Βάλετε ένα Πορτοκάλι στο Ψυγείο!

.

Με απλά υλικά γίνονται θαύματα μέσα στην κουζίνα.

3 Συμβουλές για να Βάλετε το Ψυγείο σας στη Σωστή Θέση

.

Αυτά είναι τα 3 βασικά στοιχεία που καθορίζουν την σωστή θέση για το ψυγείο σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πατάτες Τηγανητές που Φτιάχνονται στο Φούρνο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι 9 λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια δεν έρχονται κοντά την πρώτη νύχτα του γάμου!
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Πατάτες Τηγανητές που Φτιάχνονται στο Φούρνο!

Φτιάξτε τις πιο νόστιμες τηγανιτές πατάτες... στο φούρνο!

Close