Αφήνετε τα Δόντια σας Χωρίς Βούρτσισμα για μία Μέρα; Δείτε Γιατί Είναι Μέγα Λάθος

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αφήνετε τα Δόντια σας Χωρίς Βούρτσισμα για μία Μέρα; Δείτε Γιατί Είναι Μέγα Λάθος

«Έλα μωρέ, ξέχασα να βουρτσίσω τα δόντια μου για μία μέρα. Τι κακό μπορεί να συμβεί;», είπες στον εαυτό σου, και όχι μόνο μία φορά.

Αν το σκεφτείς, δεν είναι και τόσο παράλογο να σου έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο. Με μία ατελείωτη καραντίνα, που είχε κάνει τις φόρμες δεύτερο δέρμα μας, είναι πολύ πιθανό να ξεχνούσες να βουρτσίσεις τα δόντια σου. Σκεφτόσουν ότι δεν τρέχει και τίποτα εφόσον δεν συναναστρέφεσαι ανθρώπους και δεν μυρίζουν τη δυσάρεστη αναπνοή σου. Και σου έμεινε η συνήθεια.

Αποκτήσετε τα πιο Λευκά Δόντια σε Ένα Μήνα με Αυτή τη Φυσική Συνταγή

Έρχεται όμως μία έρευνα να μάς ενημερώσει ότι έστω και μία μέρα αρκεί για να επηρεάσει τη στοματική υγεία. «Η εν λόγω έρευνα επιβεβαιώνει αυτό που μεγάλοι οργανισμοί, όπως ο Αμερικάνικος Οδοντιατρικός αλλά και ο Περιοδοντολογικός Οργανισμός μάς λένε εδώ και χρόνια. Σε ένα υγιές στόμα, τα καλά βακτήρια εξισορροπούν τα κακά. Σκέψου όμως ότι μπορούν να δυναμώσουν αν περάσουν 12 ώρες και δεν βουρτσίσεις τα δόντια σου», προειδοποιεί ο οδοντίατρος Peter V.Vanstrom.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αυτή τη Φυσική Συνταγή θα Καταπολεμήσετε την Κακοσμία

.

Διώξτε την κακοσμία με τον καλύτερο τρόπο, με ένα υλικό που έχετε στο σπίτι σας.

Πώς να Φτιάξετε Στοματικό Διάλυμα σε 10 Λεπτά με Υλικά από την Κουζίνα

.

Δείτε 2 εύκολους τρόπους για να φτιάξετε φυσικό στοματικό διάλυμα μέσα σε 10 λεπτά με υλικά από την κουζίνα για τέλεια και δροσερή αναπνοή!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ξύλο κοπής
Το Ξύλο Κοπής που Έχει Γίνει Ανάρπαστο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τούρτα Παγωτό Από τον Άκη Πετρετζίκη