5 Εύκολοι Τρόποι να Εξοικονομήσετε Ενέργεια Αυτόν τον Χειμώνα

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

5 Εύκολοι Τρόποι να Εξοικονομήσετε Ενέργεια Αυτόν τον Χειμώνα

Όπως έχει γίνει πλέον ευρέως γνωστό, οι αυξήσεις στο κόστος ενέργειας προοικονομούν την άφιξη ενός πολύ απαιτητικού χειμώνα.

Εν όψει της ενεργειακής κρίσης που έχει πλήξει την παγκόσμια αλλά και εγχώρια σκηνή τους τελευταίους μήνες, πολλά νοικοκυριά αναζητούν τρόπους να αντιμετωπίσουν την εκτόξευση της τιμής της κιλοβατώρας και την δραματική αύξηση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Καθώς τα πράγματα τον ερχόμενο χειμώνα δεν προβλέπεται να αλλάξουν προς το καλύτερο, εμείς βρήκαμε 5 λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας για να μετριάσετε την κατανάλωση ρεύματος και να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

Έξυπνα πολύμπριζα

H ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται από ηλεκτρονικές συσκευές όπως τηλεοράσεις, φούρνους μικροκυμάτων και υπολογιστές όταν είναι απενεργοποιημένες ή σε κατάσταση αναμονής, είναι μια σημαντική πηγή σπατάλης ενέργειας. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι το 75% της ενέργειας που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία των οικιακών ηλεκτρονικών συσκευών καταναλώνεται όταν αυτές είναι απενεργοποιημένες, γεγονός που μπορεί να σας κοστίσει πολύ ακριβά.

Γι' αυτό όμως υπάρχουν τα έξυπνα πολύμπριζα, η καλύτερη λύση για να διακόπτεται η τροφοδοσία των ηλεκτρονικών συσκευών όταν δεν χρησιμοποιούνται. Οι έξυπνες λωρίδες ισχύος μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να απενεργοποιούνται σε καθορισμένη ώρα, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αδράνειας, μέσω απομακρυσμένων διακοπτών ή με βάση την κατάσταση μιας συσκευής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο bovary.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 91% των Γυναικών δεν Μπορούν να Απαντήσουν σε Αυτές τις Ερωτήσεις. Εσείς;

.

Πρόκειται για απίστευτα σημαντικές ερωτήσεις και πρέπει να γνωρίζετε τις απαντήσεις!

Νηστίσιμα Πασχαλινά Κουλουράκια Χωρίς Ζάχαρη

.

Τα πιο εύκολα νηστίσιμα κουλουράκια που μπορείτε να φτιάχνετε από τώρα ξανά και ξανά μέχρι το Πάσχα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Κορυφαίες Συμβουλές για μια Οικολογική Ανανέωση της Διακόσμησης του Σπιτιού σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κρεβάτι
Να Γιατί δεν Πρέπει να Στρώνετε το Κρεβάτι σας Κάθε Μέρα!