4+1 Σημάδια για να Καταλάβετε ότι σας Λένε Ψέματα

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

4+1 Σημάδια για να Καταλάβετε ότι σας Λένε Ψέματα

Ίσως δεν έχετε κάνει ποτέ «λεκτικό μασάζ» σε μια πληροφορία για να βγείτε από τη δύσκολη θέση ή να φανείτε καλύτεροι στα μάτια των άλλων. Με απλά λόγια δεν έχετε πει ποτέ ψέμματα…Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σας διαβεβαιώνουμε ότι ανήκετε στη μειοψηφία, αφού το ψέμα δυστυχώς είναι κομμάτι της καθημερινότητας.

Οι άνθρωποι λένε ψέματα για τα πιο σημαντικά μέχρι και τα πιο ασήμαντα ζητήματα. Και άλλοτε μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος ψεύδεται και άλλοτε όχι. Αν όμως το υποψιάζεστε μάθετε μερικούς τρόπους για να βεβαιωθείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο jenny.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 7 ψέμματα που λέμε καθημερινά στον εαυτό μας!

.

Τα χειρότερα ψέμματα είναι αυτά που λέμε στον εαυτό μας. Ζούμε συνεχώς σε μία άρνηση και κάνουμε πράγματα πολλές φορές από φόβο. Φοβόμαστε ότι δε θα βρούμε την αγάπη και όταν τη βρίσκουμε φοβόμαστε μήπως τη χάσουμε. Φοβόμαστε πως αν δεν έχουμε την αγάπη θα είμαστε δυστυχισμένοι. Δες ποια είναι τα 7 ψέμματα που λες […]

4 Υπέροχες και Καλοκαιρινές Προτάσεις για Ρομαντικές Βραδινές Βόλτες στην Αθήνα!

.

Αυτές είναι οι πιο ρομαντικές βραδινές βόλτες που μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα.

6 Μαγειρικές Συνήθειες που Πρέπει να Κόψετε Σήμερα Κιόλας!

.

Δείτε ποιες μαγειρικές συνήθειες πρέπει να κοπούν επειγόντως αν θέλετε να φτάσετε τις δημιουργίες σας στο επόμενο επίπεδο.

4 Πράγματα που Αρνείστε να Αλλάξετε στο Σπίτι σας Γιατί Είναι Μπελάς

.

Δείτε ποια είναι τα προβλήματα για τα οποία συχνά λέτε ψέμματα στον εαυτό σας για να μην τα αλλάξετε, και πώς να τα λύσετε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

spring rolls
Spring Rolls από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Φυσικές Συνταγές Ομορφιάς με Υλικά που Έχετε στην Κουζίνα Σας!