Για παράδειγμα, τολμώ να παραδεχτώ πώς έχω χρησιμοποιήσει μέχρι και τον ανάδρομο τον Ερμή, για να μην πάω γυμναστήριο, για να μιλήσω για τον καιρό - βρέχει (άρα θα λιώσω), κάνει κρύο (άρα θα πουντιάσω), κάνει ζέστη (άρα θα κοιμάμαι όρθια από την υπνηλία) όπου στο όνομά του έχουν γίνει ακυρώσεις και ακυρώσεις personal. Είμαι ένοχη κύριε πρόεδρε. Το παραδέχομαι.

Κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι σας και γελάτε με τα όσα γράφω γιατί κάπου μέσα σε όλα αυτά βλέπετε τον εαυτό σας; Τοτε σας έχω  ευχάριστα νέα: μπορείτε να γυμναστείτε στο σπίτι (όχι δεν θέλω να σας κοπούν τα γέλια), και να ξέρετε πως αυτό το workout μπορεί να είναι και πιο απολαυστικό, αλλά και πιο αποτελεσματικό. Εγώ το δοκίμασα και όντως ισχύει. Κάνω μέρα παρά μέρα την πρακτική μου στη yoga μέσα στο σαλόνι χαρίζοντας (είμαι σίγουρη γι αυτό) στιγμές απόλαυσεις στους γείτονες της απέναντι πολυκατοικίας που με βλέπουν να κάθομαι στο κεφάλι μου με τα πόδια στον αέρα ή να κάνω την αναπνοή του λιονταριού κατά την οποία εισπνέω από τη μύτη (μέχρι εδώ όλα καλά) και εκπνέω από το στόμα ανοίγοντάς το, βγάζοντας τη γλώσσα έξω και αλληθορίζοντας (κάπου εδώ οι απέναντι ξεκαρδίζονται), ενώ δύο φορές την εβδομάδα κάνω tabata από το youtube, νιώθοντας τις θερμίδες να παρακαλάνε να μην τις λιώσω.

Όμως επειδή μου αρέσει να είμαι αναλυτική θα σας δώσω 10 λόγους για τους οποίους η γυμναστική στο σπίτι είναι το καλύτερο πράγμα που σας έχει συμβεί.

1. Μπορούμε να φοράμε ό,τι θέλουμε 

Από τις πιτζάμες σας, μέχρι μόνο τα εσώρουχά σας συνδιασμένα με γκέτες μοιάζοντας με την J.Lo στο βίντεο κλιπ του I'm Glad.

2. Η μουσική είναι όλη δική σας

Επιτέλους μπορείτε να ακούτε στο τέρμα τα τραγούδια και τη μουσική που σας εμπνέουν, είτε αυτά είναι τα άπαντα της Beyonce, είτε οι 4 εποχές του Vivaldi. Ο καθένας όπως τη βρίσκει.

Δείτε το άρθρο στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Βρείτε εδώ περισσότερα θέματα για ομορφιά, μόδα, διατροφή και well being.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.