Δείτε τι Πρέπει να Κάνετε για να μην Νιώθει Κάποιος Άβολα όταν Χρησιμοποιεί το Μπάνιο σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Δείτε τι Πρέπει να Κάνετε για να μην Νιώθει Κάποιος Άβολα όταν Χρησιμοποιεί το Μπάνιο σας

Πολλές είναι εκείνες οι φορές που έχετε αισθανθεί άβολα όταν επισκεφτήκατε μια όχι και τόσο οικεία σ’ εσάς τουαλέτα.

Είναι αυτή η ώρα που κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας πρέπει απαραιτήτως να την επισκεφτείτε αλλά έχετε και σ’ ένα βαθμό μια συστολή που σας κρατάει πίσω. Άραγε τι πρέπει να κάνετε εσείς ως οικοδεσπότες για να νιώσουν οι καλεσμένοι σας ακόμα πιο άνετα όταν θελήσουν να επισκεφτούν την τουαλέτα σας; Υπάρχουν βασικά πράγματα που οφείλετε να φροντίσετε για την καλύτερη παραμονή τους στο μπάνιο σας.

Έχετε αποθέματα χαρτιού τουαλέτας Από τις πιο άβολες στιγμές στη χρήση μιας «φιλικής» τουαλέτας είναι να ξεμείνετε από χαρτί υγείας. Δεν έχετε χειρότερο! Ως οικοδεσπότες οφείλετε να φροντίσετε για αποθέματα χαρτιού στην τουαλέτα των καλεσμένων τα οποία και θα έχετε τοποθετήσει σε εμφανές σημείο έτσι ώστε να μην μπουν στη διαδικασία να ανοίγουν τα ντουλάπια σας ψάχνοντας απεγνωσμένα χαρτί. Ελάτε στη θέση τους και σκεφτείτε πόσο άβολο θα ήταν αν βρισκόσασταν εσείς σε μια παρόμοια κατάσταση.

Τα αποθέματα χαρτιού σε εμφανές σημείο θα διευκολύνουν πολύ τους καλεσμένους σας και δε θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Τα αποθέματα χαρτιού σε εμφανές σημείο θα διευκολύνουν πολύ τους καλεσμένους σας και δε θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αρωματικό τουαλέτας Ίσως από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που μια τουαλέτα χρειάζεται να έχει. Το αρωματικό προσφέρει μια ευχάριστη διάθεση, μια φρεσκάδα και μια καθαριότητα σε όποιον επισκεφτεί την τουαλέτα σας. Προδιαθέτει ευχάριστα όποιον την χρησιμοποιήσει ενώ τον κάνει να νιώθει άνετα. Δείτε πώς να φτιάξετε μόνοι σας το πιο μυρωδάτο αρωματικό για το μπάνιο σας.

Κρύψτε ό,τι δεν θέλετε να φαίνεται Στα ντουλάπια και τους αποθηκευτικούς χώρους του μπάνιου σας μπορείτε να κρύψετε ότι δεν θέλετε να είναι σε κοινή θέα ή ενδεχομένως αντικείμενα που μπορεί να «προδώσουν» πράγματα για εσάς. Προσωπικά πράγματα, είδη υγιεινής αλλά και πολλά γυναικεία «αξεσουάρ» είναι καλύτερο να φυλάσσονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ακόμα και ένα πράγμα μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού από τους «καλοθελητές» φίλους σας.

Μπάνιο: Κάντε το Πανέμορφο με τους πιο Έξυπνους και Ιδιαίτερους Τρόπους!

Καθαρίστε το μπάνιο σας  Το μπάνιο σας κρύβει πολλά τόσο για εσάς όσο και για το χαρακτήρας σας. Ένα όχι και τόσο καθαρό μπάνιο είναι δεδομένο πως θα σχολιαστεί όσο και φίλοι σας να είναι οι καλεσμένοι. Αν είστε γυναίκα και ζείτε μόνη θυμηθείτε το καπάκι της τουαλέτας να είναι πάντα σηκωμένο. Καταλαβαίνουμε ότι στην καθημερινότητά σας δεν δίνετε σημασία σε κάτι τέτοιο ωστόσο στο σπίτι θα έχετε σίγουρα και μερικούς άντρες καλεσμένους που πολύ πιθανό να μην θυμηθούν να το σηκώσουν πριν κάνουν χρήση της λεκάνης.

Καθαρό Μπάνιο με τον πιο Γρήγορο Τρόπο

Ένα καθαρό μπάνιο είναι ο καθρέπτης του σπιτιού αλλά και των οικοδεσποτών.

Ένα καθαρό μπάνιο είναι ο καθρέπτης του σπιτιού αλλά και των οικοδεσποτών.

Μπάνιο και θόρυβοι  Ένα ακόμα πράγμα που ως οικοδεσπότες είναι καλό να προσέξετε είναι οι θόρυβοι που προέρχονται από την τουαλέτα σας. Επειδή θέση στο μπάνιο είναι δύσκολο να αλλάξετε σκεφτείτε κάτι έξυπνο και ειδικά αν αυτό βρίσκεται σχεδόν δίπλα από εκεί που διασκεδάζετε. Αν κάποιος φίλος σας θέλει να το επισκεφτεί θα έχει στο μυαλό του σίγουρα αν θα ακουστεί κάτι το οποίο μπορεί να τον «κρατήσει» και να μην εκπληρώσει τις ανάγκες του. Εκεί έρχεται η δική σας παρέμβαση. Λίγο η μουσική, λίγο οι ομιλίες, τα γέλια και οι χαρές θα υπερκαλύψουν τους όχι και τόσο ευχάριστους θα λέγαμε θορύβους που μπορεί να προέρχονται από ένα μπάνιο.

Οι θόρυβοι στο μπάνιο μπορεί να προδώσουν τους καλεσμένους σας γι’ αυτό φροντίστε να έχετε δυνατά τη μουσική και να επικρατεί μια σχετική φασαρία στο χώρο.

Οι θόρυβοι στο μπάνιο μπορεί να προδώσουν τους καλεσμένους σας γι’ αυτό φροντίστε να έχετε δυνατά τη μουσική και να επικρατεί μια σχετική φασαρία στο χώρο.

Tip: Αν θέλετε να κερδίσετε βραβείο για την καλύτερη φιλοξενία μπάνιου που έχει γίνει ποτέ σκεφτείτε λίγο περισσότερο τις γυναίκες. Είδη πρώτης ανάγκης αλλά και υγιεινής που κάθε γυναίκα μπορεί να χρειαστεί πρέπει να υπάρχουν στο μπάνιο και σε εμφανές σημείο χωρίς να τις αναγκάσετε να σας ζητήσουν το οτιδήποτε.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Κάνετε Οικονομία στο Καζανάκι!

.

Δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολα μπορείτε να βάλετε τέρμα στις περιττές σπατάλες που ξεκινούν από το καζανάκι!

Αυτά Είναι τα Gadget Μπάνιου που δεν Ξέρετε ότι Θέλετε

.

Ενισχύστε την τουαλέτα σας με μερικά οικονομικά gadget που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Tips για να Κρατήσετε το Μπάνιο Καθαρό για Περισσότερες Ημέρες!

.

Γιατί να καθαρίζετε κάθε μέρα το μπάνιο; Με αυτά τα κόλπα θα μείνει αυτό καθαρό -κι εσείς ήσυχοι- για περισσότερες ημέρες.

Βήμα-βήμα πώς θα Αλλάξετε το Καπάκι της Τουαλέτας σας

.

Σας έχουμε τον τρόπο για να αλλάξετε το καπάκι της τουαλέτας μόνοι σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε τι θα Συμβεί αν Πίνετε για ένα Μήνα Νερό με Λεμόνι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το Αντικείμενο που Κρύβει τα Περισσότερα Μικρόβια σε ένα Δωμάτιο Ξενοδοχείου
More in LIVING +, PLUS +
Δείτε τι θα Συμβεί αν Πίνετε για ένα Μήνα Νερό με Λεμόνι

Η αλλαγή που θα νιώσετε στον οργανισμό σας θα σας ενθουσιάσει.

Close