Αυτός Είναι ο Λόγος που ο Steve Jobs δεν Άφηνε τα Παιδιά του να Χειριστούν iPad

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτός Είναι ο Λόγος που ο Steve Jobs δεν Άφηνε τα Παιδιά του να Χειριστούν iPad

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά είναι αληθινό. Ο δημιουργός που έβαλε τα iPads στη ζωή μας, δεν επέτρεπε στα δικά του παιδιά να περνούν το χρόνο τους με αυτά.

Μπορεί ο Steve Jobs να έγραψε ιστορία στην εξέλιξη της τεχνολογίας και να κέρδισε δισεκατομμύρια δολάρια από τις συσκευές iPod, iPad και iPhone, όμως αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι στην οικογένειά του είχε επιβάλει αυστηρούς κανόνες σε ό,τι αφορά στη χρήση της νέας τεχνολογίας.

Ο αρθρογράφος Nick Bilton των Times της Νέας Υόρκης, είχε γράψει το 2014 για μια συνομιλία του με τον τότε επικεφαλής της Apple, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου iPad. «Δεν το έχουν χρησιμοποιήσει. Έχουμε βάλει περιορισμούς στη χρήση της τεχνολογίας από τα παιδιά μας στο σπίτι», είχε πει ο Steve Jobs στον Bitton.

Διαβάστε επίσης:

«Low-tech γονιός»

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στους New York Times με αφορμή την παρουσίαση του νέου iPhone, αποκαλύπτεται ότι ο Steve Jobs, ο οποίος πέθανε το 2011, χαρακτήριζε τον εαυτό του σαν «low-tech γονιό». Όταν το 2010 τον ρώτησαν εάν το iPad αρέσει στα παιδιά του, εκείνος απάντησε: «Δεν το έχουν χρησιμοποιήσει. Στο σπίτι, περιορίζουμε τη χρήση τεχνολογίας στα παιδιά μας». Ο Walter Isaacson, που πέρασε πολλές ώρες στο σπίτι του Jobs, αποκαλύπτει στο βιβλίο του με τίτλο «Steve Jobs» ότι ο ιδρυτής της Apple επέμενε ότι όλη η οικογένεια πρέπει να τρώει μαζί κάθε βράδυ. Στο μεγάλο τραπέζι της κουζίνας συζητούσαν για βιβλία, για ιστορία και άλλα θέματα, χωρίς κανένας από την οικογένεια να χρησιμοποιεί iPad ή υπολογιστές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.infokids.gr καθώς και άλλα θέματα που αφορούν την τεχνολογία.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 σε 1: Πλυντήριο και Στατικό Ποδήλατο Μαζί!

.

Αυτό είναι το πρώτο ποδήλατο που ταυτόχρονα πλένει και ρούχα.

Ένας Τρόπος για να Φρεσκάρετε τα Ρούχα σας Χωρίς Πλύσιμο!

.

Κι όμως, μπορείτε να ανανεώσετε τα ρούχα σας με μια κίνηση!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Σίγουρη Μέθοδος για να Γίνετε 100% Πρωινός Τύπος σε 21 Μέρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πού Γυρίστηκαν στην Πραγματικότητα 5 Δημοφιλείς Σειρές
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Η Σίγουρη Μέθοδος για να Γίνετε 100% Πρωινός Τύπος σε 21 Μέρες

Μπορείτε εύκολα να γίνεται πρωινός τύπος ακολουθώντας μερικά απλά tips που θα σας αλλάξουν εύκολα συνήθειες μέσα σε 21 μέρες.

Close