5 Σημάδια που Δείχνουν ότι το Παιδί σας θα Γίνει Επιστήμονας!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Σημάδια που Δείχνουν ότι το Παιδί σας θα Γίνει Επιστήμονας!

Τα πάντα είναι θέμα γονιδίων αλλά και φυσικά θέμα του περιβάλλοντος που ζει και συμπεριφέρεται ένα παιδί.

Οι περισσότεροι γονείς από τους πρώτους κιόλας μήνες που φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους αποκτούν το σύνδρομο της κουκουβάγιας και το βλέπουν ως το ομορφότερο και φυσικά το εξυπνότερο. Τα περισσότερα παιδιά στις μέρες μας έχουν αναπτυγμένη αντίληψη και ανεβασμένο δείκτη ευφυΐας συγκριτικά με αυτά των  περασμένων δεκαετιών. Σε όλο αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η οικογένειά του, οι καταβολές του και φυσικά ο τρόπος που έχει γαλουχηθεί.

Αν είστε γονείς και εκτός των άλλων αγωνιάτε για το μέλλον του παιδιού σας και για το αν αυτό θα γίνει ο νέος Αϊνστάιν ή ένας λαμπρός επιστήμονας δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε τη συμπεριφορά του.

Συμβουλές από Μπαμπάδες σε Κόρες! Οι καλύτερες είναι αυτές...

Εμείς σας παραθέτουμε μερικά σημάδια που θα σας επιτρέψουν να καταλάβετε σ’ ένα βαθμό αν οι επιστήμες θα είναι το αντικείμενο του όταν μεγαλώσει.

Η ικανότητα του να καταπιάνονται με πολλά και διαφορετικά πράγματα τα καθιστά χαρισματικά.

Η ικανότητα τους να καταπιάνονται με πολλά και διαφορετικά πράγματα τα καθιστά χαρισματικά.

Περιέργεια Αν το παιδί σας έχει περιέργεια να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα σίγουρα είστε σε καλό δρόμο. Αν μονίμως στα αυτιά σας ηχεί η φράση «Γιατί μαμα;» όσο και αν είναι εκνευριστική κατά βάθος θα πρέπει να σας κάνει να χαμογελάτε. Τα παιδιά με έντονη περιέργεια δεν επαναπαύονται μόνο στο «τι» αλλά συνεχίζουν στο «πώς» και το «γιατί» έχουν σοβαρές πιθανότητες να έχουν μια λαμπρή σταδιοδρομία.

Διάβασμα Σύμφωνα με τους επιστήμονες αν το παιδί σας είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και είναι σε θέση να κάνει ανάγνωση μικρών και βασικών κειμένων πριν πάει καν σχολείο έχει σίγουρα παραπάνω ικανότητες από τα άλλα παιδιά της ηλικίας του και θεωρείται προικισμένο.

7 Τρόποι για να Φτιάξετε την Ψυχολογία σας Κάθε Πρωί (τα Αποτελέσματα θα Είναι Θεαματικά)

Η γνώση ανάγνωσης πριν την πρώτη δημοτικού είναι θετικό δείγμα για την μετέπειτα σταδιοδρομία του.

Η ικανότητα ανάγνωσης πριν την πρώτη δημοτικού είναι θετικό δείγμα για την μετέπειτα σταδιοδρομία του.

Ικανότητες Υπάρχουν και αυτά τα παιδιά που παρουσιάζουν ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιοτεχνίες παρά το μικρό της ηλικίας τους. Για παράδειγμα μπορεί να έχει κλίση σε κάποιο μουσικό όργανο ή σε κάποια επιστήμη και όλο αυτό να οξύνεται ακόμα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «αναπαριστώντας» με τη μορφή παιχνιδιού το επάγγελμα που βρίσκει ενδιαφέρον.

Μαθαίνουν γρήγορα Μια «καραμπινάτη» περίπτωση παιδιού που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε προικισμένο είναι αυτή της εύκολης και γρήγορης αντίληψης. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με καινούργιες λέξεις, έννοιες ακόμα και με ιστορικά γεγονότα. Τα παιδιά με αυτό το ταλέντο συνήθως μιλούν γρήγορα και αναπτύσσουν πλούσιο λεξιλόγιο.

Με Αυτά τα Έξυπνα Tips το Παιδί σας θα Θέλει να Διαβάζει Πολύ Περισσότερο

Συγκέντρωση Τα παιδιά που θα χαρακτηρίζαμε χαρισματικά συγκεντρώνονται εύκολα σε οτιδήποτε τους ενδιαφέρει και καταπιάνονται με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εν αντιθέσει με κάτι που δεν τα αφορά για το οποίο μπορούν και να αδιαφορήσουν αλλά και να μην μπορούν να ηρεμήσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Λόγοι για να Αλλάξετε Δουλειά Αυτόν τον Σεπτέμβριο

.

Αυτοί οι 6 λόγοι θα σας πείσουν πως πρέπει σύντομα να αλλάξετε δουλειά.

Βάλτε τάξη στο παιδικό υπνοδωμάτιο και επιλέξτε χρώματα που ηρεμούν (video)

.

Η οργάνωση είναι σημαντικό κομμάτι για την καθημερινή εικόνα του υπνοδωματίου, αλλά πιο σημαντικό είναι ό,τι το παιδί από πολύ μικρό αποκτά οργανωμένη σκέψη.

Έρευνα: Να τι Πρέπει να Κάνετε για Καλύτερη Σεξουαλική Ζωή

.

Αυτή η έρευνα θα σας δείξει το μυστικό για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή!

Δείτε 5 Πράγματα που Έχουν οι Ευτυχισμένοι Άνθρωποι Σπίτι τους

.

Κι όμως όσο περίεργο και αν σας φαίνεται υπάρχουν κάποια πράγματα που αν τα έχετε στο σπίτι σας μπορεί να σας κάνουν όλο και πιο χαρούμενους μέρα με τη μέρα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε πως θα Καταλάβετε αν το Κρασί σας Έχει Χαλάσει

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

12 Απλά Tips για Οικολογία και Οικονομία Μέσα στο Σπίτι