5 Πράγματα που οι Μπαμπάδες Κάνουν Καλύτερα

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

5 Πράγματα που οι Μπαμπάδες Κάνουν Καλύτερα

Υπάρχουν πέντε πράγματα που οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν καλύτερα, ίσως καλύτερα και από τις μητέρες. Όσο και αν οι γυναίκες γκρινιάζουν και πιστεύουν ότι είναι αλάθητες στην ανατροφή των παιδιών, σε ορισμένα πράγματα οι μπαμπάδες επιλέγουν καλύτερες λύσεις.

Λειτουργούν τουλαχιστον διαφορετικά από τις μαμάδες και το αποτέλεσμα αποδεικνύεται πολύ πιο λειτουργικό για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών επισημαίνει η Τζίνα Θανοπούλου Ψυχο-εκπαιδευτική Σύμβουλος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ένας γονιός είναι καλύτερος από τον άλλο, αλλά ότι οι μπαμπάδες λειτουργούν διαφορετικά. Πολλές φορές οι χειρισμοί τους αποδεικνύονται πιο λειτουργικοί στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Τελικά η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Το θέμα δεν είναι ο ένας γιονιός να μιμηθεί τον άλλο, αλλά τελικά να συνεργασθούν για να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδια πιό ισορροπημένα. Να μερικοί τρόποι που οι μπαμπάδες μπορεί να λειτπουργήσουν πιο ευεργετικά:

9 Πράγματα που Κανένας Άντρας δεν θα Έπρεπε να Έχει Σπίτι του

• Αφήνουν τα παιδιά να αναλαμβάνουν περισσότερες πρωτοβουλίες και ρίσκα. Οι μπαμπάδες γενικότερα επιτρέπουν στα παιδιά να τολμήσουν πιο επικίνδυνες δραστηριότητες. Πιστεύουν ότι τα παιδιά πρέπει να βιώνουν κάτι καινούργιο και πιο επικίνδυνο για να μάθουν καλύτερα. Στο ρίσκο και στον κίνδυνο οι μπαμπάδες είναι πιο ανεκτικοί.

3 Διαφορετικοί Τρόποι για να Δέσετε μια Γραβάτα

• Εμπιστεύονται την διαίσθηση τους. Από μελέτες και ψυχολογικές παρατηρήσεις έχει βρεθεί ότι ένω οι μπαμπάδες ακολουθούν το ένστικτό τους, οι μαμάδες ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ιατρών σε κάποιο ιατρικό πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι ενώ είναι σημαντικό ο γονιός να ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες, εξίσου χρήσιμο είναι ο γονιός να ακολουθεί και την δική του κρίση και σε αυτό το τομέα οι μπαμπάδες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.infokids.gr καθώς και άλλα θέματα που αφορούν το παιδί και τους γονείς.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτούς τους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθεί Κάθε Μπαμπάς που Έχει Κόρη!

.

Αυτοί είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε πιστά αν έχετε κόρες.

Μετά το Διαζύγιο: Ένα Παιδί σε Δύο Σπίτια

.

Ανάμεσα στις άλλες μεγάλες αλλαγές που φέρνει στη ζωή ενός παιδιού το διαζύγιο είναι ότι στο εξής θα πρέπει να μοιράζει τη ζωή του σε δύο σπίτια.

Πώς να Διακοσμήσετε Σωστά ένα Αντρικό Μπάνιο

.

Δείτε πώς θα φτιάξετε το τέλειο αντρικό, εργένικο μπάνιο!

Αυτά τα Χρώματα Θέλουν οι Άντρες στο Σπίτι τους!

.

Οι 7 αποχρώσεις που θα βρείτε παρακάτω είναι αυτές που θέλουν... οι άντρες.

Έρευνα: Να τι Πρέπει να Κάνετε για Καλύτερη Σεξουαλική Ζωή

.

Αυτή η έρευνα θα σας δείξει το μυστικό για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Πρώτη Οικιακή Συσκευή Δοκιμής Κρασιού για να Πίνετε το Κρασί σας Όπως το Θέλετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οδοντόκρεμα: Ανακαλύψτε 8 Εναλλακτικές Χρήσεις της