4 Εναλλακτικές Ασκήσεις για Όσους Μισούν το Τρέξιμο

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

4 Εναλλακτικές Ασκήσεις για Όσους Μισούν το Τρέξιμο

Η ομορφιά του τρεξίματος είναι ότι, σχεδόν όλοι μπορούν να τρέξουν έχοντας στη διάθεση τους μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν θέλουν καν να ακούνε για αυτό το είδος δραστηριότητας. Αν ανήκετε και εσείς στους μη θαυμαστές του τζόκινγκ, μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές δραστηριότητες που να προσφέρουν τα ίδια οφέλη.

Όσοι πάτε γυμναστήριο θα γνωρίζετε, ότι το πρώτο πράγμα που σας λέει ο προπονητής να κάνετε, είναι να ανέβετε στον διάδρομο. Εάν όμως, δεν θέλετε να τον δείτε ούτε από μακριά, τότε μπορείτε να κάνετε ελλειπτικό. Αυτή η άσκηση είναι μια πολύ καλή επιλογή, για όσους δεν αγαπούν το τρέξιμο, αλλά θέλουν να κάψουν θερμίδες. Το ελλειπτικό θα γυμνάσει τόσο το πάνω μέρος του σώματος σας, όσο και το κάτω μέρος, χωρίς να ασκήσει πίεση στις αρθρώσεις σας.

Κυτταρίτιδα Τέλος: Κάντε Επίθεση στα Επίμαχα Σημεία!

Κάντε ποδήλατο. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ποδήλατο και να βγείτε έξω είτε να ανέβετε σε αυτό του γυμναστηρίου σας. Η ποδηλασία κυρίως στη πόλη, αποκτάει όλο και περισσότερους θαυμαστές και επίσης, είναι μια πολύ καλή εναλλακτική του τζόκινγκ, γιατί δεν καταπονεί τις αρθρώσεις και ταυτόχρονα καίει έναν σημαντικό αριθμό θερμίδων.

Κουίζ: Ποιος Είναι ο Τύπος Άσκησης που σας Ταιριάζει;

Δοκιμάστε τη διαλειμματική προπόνηση. Σίγουρα αν δεν την έχετε δοκιμάσει, την έχετε ακούσει. Η διαλειμματική προπόνηση περιλαμβάνει σύντομες εκρήξεις υψηλής έντασης, που εναλλάσσονται με περιόδους ανάπαυσης. Και το καλύτερο μέρος; Καίει λίπος, βελτιώνει πολύ τη φυσική κατάσταση  και δεν είναι απαραίτητη η παρουσία ενός προσωπικού γυμναστή. Απλά πιάστε ένα χρονόμετρο και αρχίστε να κάνετε 1 ή 2 λεπτά άσκηση μέτριας έντασης, για παράδειγμα το ελλειπτικό μηχάνημα ή στατικό ποδήλατο και ύστερα κάντε 1 λεπτό πιο γρήγορης έντασης.

Δείτε το άρθρο στο Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

Βρείτε εδώ περισσότερα θέματα για ομορφιά, μόδα, διατροφή και well being.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Αυτή τη Γυμναστική θα Χάσετε Γρήγορα τα Κιλά του Πάσχα

.

Χάστε τα 1-2 κιλάκια που πήρατε το Πάσχα με αυτή τη γυμναστική.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Λόγοι για να το Καίτε (το Λίπος) στο Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ροζ Αλάτι Ιμαλαϊων: Είναι Όντως πιο Υγιεινό;