15 Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή σας (Άμεσα) Καλύτερη!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

15 Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή σας (Άμεσα) Καλύτερη!

Ναι, τα μικρά πράγματα κάνουν τη (μεγάλη) διαφορά.

Μπορεί η ζωή σας να γίνει καλύτερη και πιο εύκολη; Οι ειδικοί απαντούν «ναι» -αρκεί να ξεκινήσετε από σήμερα να κάνετε πράξη τα μικρά αλλά σούπερ αποτελεσματικά tips που σας δίνουν. Για να δείτε ποια πράγματα θα σας βοηθήσουν να ζήσετε... κι εσείς καλύτερα, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση.

1. Δεν έχετε κρεμάστρα για κλειδιά; Απλά, τοποθετήστε τα κλειδιά σας στο πορτοφόλι ή τα παπούτσια (ναι, καλά διαβάσατε!) που θα φορέσετε αύριο! Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ξεχνάτε ποτέ τα κλειδιά σας ακόμα κι αν αλλάζετε ρούχα και τσάντα συνέχεια.

2. Υποχρεώσεις τέλος! Όχι, δεν εννοούμε να διαγράψετε τελείως την έννοια τους από το λεξικό σας και να τις βγάλετε πλήρως από την καθημερινή ρουτίνα σας. Για να τις κάνετε πιο υποφερτές όμως, οι ειδικοί σας προτείνουν να προσθέσετε μερικές δραστηριότητες που σας αρέσουν. Βρείτε λοιπόν λίγο χρόνο για το αγαπημένο χόμπι σας στο καθημερινό πρόγραμμά σας και θα ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή!

3. Βάλτε «τικ» ... στους στόχους της ζωής σας που έχετε ήδη πραγματοποιήσει.Έτσι, η αυτοπεποίθησή σας και η όρεξη να κάνετε νέα πράγματα θα αγγίξει την κορυφή. Για άμεσα αποτελέσματα, οι ειδικοί διατείνονται ότι είναι καλό να ανανεώνετε την λίστα σας καθημερινά. Με άλλα λόγια, οι στόχοι σας δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλοι και σύνθετοι αλλά μικροί και απλοί.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μη χάνετε τα κλειδιά σας; Αυτή εδώ η συγκλονιστική εφεύρεση!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μη χάνετε τα κλειδιά σας; Αυτή εδώ η συγκλονιστική εφεύρεση!

4. Η τέχνη... του τοίχου Οι εικόνες, οι φωτογραφίες, οι πίνακες που μας αρέσουν μας φτιάχνουν τη διάθεση, ανανεώνουν κι αναβαθμίζουν την εικόνα του χώρου μας. Τα έργα «τέχνης» λοιπόν είναι must για μια πιο χαρούμενη ζωή! Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα κάδρα σας; Δείτε εδώ φρέσκους τρόπους για να τα διακοσμήσετε!

5. Βρείτε σπίτι στον Μπομπ Σφουγγαράκη Και με αυτό εννοούμε να αγοράσετε μια θήκη για το σφουγγάρι για τα πιάτα. Αν και αυτή η μικρή αλλαγή δε θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε το πλύσιμο των πιάτων, θα σας βοηθήσει να κρατάτε στο σφουγγάρι καθαρό και να γλιτώσετε τα νεύρα και την ταλαιπωρία του να το ψάχνετε (και να το βρίσκετε μουλιασμένο) κάτω από τις στοίβες πιάτων. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα σφουγγάρι για τα πιάτα. Δεν θέλετε να μάθετε μερικά από αυτά, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

6. Από το οκτώ στο άπειρο Σας εκνευρίζει που τα ακουστικά σας μπλέκονται συνέχεια; Για να αποφύγετε τα νεύρα και τα χρήματα που ξοδεύετε για την αγορά νέων, τυλίξτε τα έτσι ώστε τα καλώδιά τους να σχηματίζουν τον αριθμό 8.

Οι ειδικοί μίλησαν: τα αγαπημένα σας έργα τέχνης σας φτιάχνουν τη διάθεση!

Οι ειδικοί μίλησαν: τα αγαπημένα σας έργα τέχνης σας φτιάχνουν τη διάθεση!

7. Κάντε push-ups! Λίγη γυμναστική πριν από ένα –επαγγελματικό ή μη–ραντεβού θα σας γεμίζει ενδορφίνες, δηλαδή εκείνες τις ορμόνες που μας κάνουν νιώθουμε χαρούμενοι και κάνουν το στρες παρελθόν! Μήπως έχετε (κρυφό) στρες; Οι 4 συνήθειες που θα βρείτε εδώ μπορεί να σας αποκαλύψουν την αλήθεια.

8. Γίνεται (ο) λιχούδης –τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη λίστα του σούπερ μάρκετ. Γιατί; Γνωρίζοντας ότι στις σακούλες σας έχει θέση και η αγαπημένη σας λιχουδιά, θα μειώσετε τα παρορμητικά τσιμπολογήματα και θα κρατήσετε τη γραμμή σας άθικτη!

9. Φασούλι, το φασούλι Μπορεί να μη γεμίζει το σακούλι, αλλά φροντίστε να κρατάτε πάντα πάνω σας 5€ σε ψιλά. Βάλτε τα στο ντουλάπακι του αυτοκινήτου σας ή σε ένα ξεχωριστό πορτοφολάκι στην τσάντα σας. Γιατί; Έτσι, θα έχετε πάντα ψιλά πάνω σας σε περίπτωση που συμβεί κάτι έκτακτο, θέλετε να βγάλετε άμεσα ένα εισιτήριο για το μετρό και πολλές άλλες αντίστοιχες καταστάσεις.

Μία στο τόσο πρέπει να ενδίδουμε στον (αγαπημένο μας) πειρασμό!

Μία στο τόσο πρέπει να ενδίδουμε στον (αγαπημένο μας) πειρασμό!

10. Κόψτε το! Κρύψτε ένα ψαλίδι σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Πέρα από εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, αποτελεί το αντικείμενο εκείνο που πάντα «αγνοείται» μέσα σε κάθε σπίτι.

11. Τα καινούρια σας σεντόνια Το έχουμε ξαναγράψει: δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να γυρίζετε σπίτι κουρασμένοι και να ξαπλώνετε σε καινούρια, φρέσκα και καθαρά σεντόνια. Εμείς σας προτείνουμε να αγοράσετε 2-3 σετ καλής ποιότητας και αυτό γιατί αν κοιμηθείτε σα βασιλιάδες, θα ξυπνήσετε νιώθοντας βασιλιάδες.

12. Τηλεόραση στοπ! Κλείστε την τηλεόραση-κι όχι μόνο γιατί δεν αντέχετε να ακούτε άλλο δυσοίωνες ειδήσεις. Κάθε ώρα που περνάτε μπροστά από την μικρή οθόνη αυξάνει κατά 1,3% την πιθανότητα εμφάνισης των συμπτωμάτων άνοιας, ειδικά αν έχετε περάσει τα πρώτα -άντα. Δείτε εδώ 5 έξυπνους τρόπους για να την κρύψετε!

Τα καθαρά σεντόνια είναι η μισή αρχοντιά!

Τα καθαρά σεντόνια είναι η μισή αρχοντιά!

13. Ρίξτε το στην ανάγνωση Αντί να χαζεύετε στο κινητό σας μέχρι να σας πάρει ο Μορφέας στη γλυκιά αγκαλιά του, άφηστε τα μάτια σας να ξεκουραστούν –επιτέλους- από την οθόνη και πιάστε ένα βιβλίο! Οι ειδικοί μάλιστα τονίζουν ότι τα βιβλία μάς φέρνουν πιο γλυκά και καλά όνειρα.

14. Γίνετε (μικρός) εξερευνητής Το κλειδί για ένα υγιές και δυνατό μυαλό είναι η απουσία ρουτίνας, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Οι μικρές αλλαγές σε διάφορες καθημερινές, επαναλαμβανόμενες και σχεδόν αυτοματοποιημένες διαδικασίες και συνήθειες, όπως το πού κάθεστε όταν τρώτε ή ποια διαδρομή επιλέγετε για να γυρίσετε σπίτι μετά τη δουλειά, αποτελούν την ιδανική εξάσκηση για το μυαλό σας.

15. Οι ιππότες της στρογγυλής τραπέζης Νομίζετε ότι έχετε μεγαλώσει για να παίζετε... παιχνίδια; Ξανασκεφτείτε το! Πέρα από ότι ορισμένα από αυτά ακονίζουν τις πνευματικές ικανότητές μας, τα παιχνίδια σας φτιάχνουν τη διάθεση. Μην περιμένετε άλλο: καλέστε τους φίλους. Το πρόγραμμα απόψε έχει πόκερ και monopoly!

Ζόρισαν τα πράγματα; Ρίξτε στο στο παιχνίδι!

Ζόρισαν τα πράγματα; Ρίξτε στο στο παιχνίδι!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαμηλή Ενέργεια: Γράψτε Τέλος με 8 Κινήσεις!

.

Καταπολεμήστε την κούραση, αναζωογονήστε το σώμα και το πνεύμα σας και γεμίστε ενέργεια εφαρμόζοντας αυτές τις διασκεδαστικές και εύκολες στρατηγικές.

Το Αισιόδοξο και Γεμάτο Χρώματα Σπίτι της Brooke Shields στα Hamptons

.

Αυτό είναι το σούπερ αισιόδοξο σπίτι της Brooke Shields στα Hamptons.

Τέλεια Μέρα, Κάθε Μέρα: Μπείτε Ξανά σε Πρόγραμμα με αυτό το Ημερήσιο Πλάνο!

.

Ακολουθήστε το πλάνο που σας προτείνουμε για να μπείτε εύκολα και γρήγορα σε πρόγραμμα χωρίς να χάσετε... το μυαλό σας!

Αυτές οι Τροφές Θα σας Χαρίσουν Χαμόγελα!

.

Αυτές οι 4 τροφές- μαγικά φίλτρα υπόσχονται να σας ανεβάσουν την διάθεση με μια μπουκιά!

Απολύμανση στο Σφουγγάρι Πιάτων Μέσα σε 5 Λεπτά!

.

Ένα εύκολο tip για να ξεφορτωθείτε τα μικρόβια που παραμονεύουν στην επιφάνειά του και να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το σφουγγάρι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Λόγοι για τους Οποίους οι (περισσότεροι) Άνθρωποι Απατούν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φτιάξτε Μόνοι σας το Δικό σας Φυστικοβούτυρο!