Πείτε μας τί ζώδιο είστε να σας πούμε… πώς οδηγείτε!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Πείτε μας τί ζώδιο είστε να σας πούμε… πώς οδηγείτε!

Επηρεάζει το ζώδιό μας την οδική μας συμπεριφορά (και τα ατυχήματα που προκαλούνται από… το πέρασμά μας);

Την επόμενη φορά (ο μη γένοιτο) που θα τρακάρεις -ελαφρά ελπίζουμε- συγκέντρωσε όλη τη γοητεία σου, πετάρισε τα βλέφαρά σου (ως άλλη… Μίνι Μάους) και πες με αθωότητα: «Δε φταίω εγώ… το ζώδιό μου!». Δεν σου υπόσχομαι ότι θα γλιτώσεις από το να αποκαταστήσεις τη ζημιά, αλλά τη δικαιολογία την έχεις και μάλιστα «με τη βούλα», αφού η ασφαλιστική εταιρία «HELLAS DIRECT» πραγματοποίησε έρευνα και μας παρουσίασε τους καλύτερους και τους πιο… ζημιάρηδες οδηγούς του ζωδιακού!

Δείτε πώς διακοσμούν τα σπίτια τους τα ζώδια του νερού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά στοιχεία του τμήματος Ζημιών της εταιρίας, οι Κριοί -αν και παρορμητικοί- είναι οι κυρίαρχοι του δρόμου αφού έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα. Το αντίθετο ισχύει για τους -συμπαθέστατους κατά τα άλλα- Παρθένους , οι οποίοι έχουν τη χειρότερη βαθμολογία καθώς χάνουν κρίσιμο χρόνο αντίδρασης γιατί (μάντεψε!) υπεραναλύουν την κατάσταση!

Πολύ καλοί και προσεκτικοί οδηγοί αποδεικνύονται οι Υδροχόοι, οι Τοξότες (ευχαριστούμε!) και οι Αιγόκεροι.

Πολύ κοντά στους Παρθένους συναντάμε τους Λέοντες, οι οποίοι κάνουν λίγες ζημιές αλλά σοβαρές (είναι να μην κάνουν κάτι τα λιοντάρια, θα το κάνουν τέλειο!) και τους Σκορπιούς που κάνουν πολλές -αλλά ευτυχώς- μικρές ζημιές.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) είναι πιο επιρρεπή στις θραύσεις κρυστάλλων (25% των περιπτώσεων), με τους Λέοντες να έχουν 53% πιθανότητες να χρειαστούν επισκευή στα κρύσταλλα από ατύχημα που τους προκάλεσαν Τοξότες!

Δείτε, επίσης, πώς διακοσμούν το σπίτι τους τα ζώδια της γης.

Οι Ιχθύες πρέπει να προσέχουν καθώς έχουν 90% περισσότερες πιθανότητες να πέσουν θύματα κλοπής από τους Ζυγούς (έτσι είναι οι Ζυγοί κλέβουν καρδιές… και αυτοκίνητα!).

Συνεπώς, παρακαλούνται οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι να επιλέξουν μικτή ασφάλιση αφού είναι τα ζώδια που προτιμούν τα πιο ακριβά αυτοκίνητα! Κάλυψη για θραύση κρυστάλλων χρειάζονται οπωσδήποτε οι Δίδυμοι και οι Λέοντες, ενώ προγράμματα για περιπτώσεις κλοπής τα ζώδια του νερού (Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι).

Οι Ταύροι καλό θα είναι να… αποφεύγουν τους Κριούς, αφού έχουν 70% πιθανότητες να τραυματιστούν από αυτούς! Κάλυψη για περιπτώσεις πυρκαγιάς χρειάζονται οι Παρθένοι, Δίδυμοι, Ταύροι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, και Τοξότες καθώς είναι ζώδια που… «ανάβουν φωτιές»! Πάντως, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, όταν οδηγείς πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, να φοράς πάντα ζώνη, να μην πίνεις και να μην τρέχεις. Στο φανάρι, όμως, σου επιτρέπουμε να φλερτάρεις με τον κούκλο του διπλανού αυτοκινήτου...Και μην ξεχάσεις καθώς βάζεις πρώτη ταχύτητα να τον ρωτήσεις… τί ζώδιο είναι! Για να φυλάμε τα ρούχα μας… απ’ όλες τις απόψεις!

Διαβάστε περισσότερα θέματα ψυχολογίας στο www.faysbook.gr.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Ανάλογα με το Ζώδιό σας

.

Ποιος είπε ότι τα ζώδια δεν επηρεάζουν το γούστο σας στη διακόσμηση και τις επιλογές σας; Δείτε λοιπόν τι λένε τα άστρα για το στιλ σας.

Αυτό είναι το Νο1 Λάθος που Κάνετε όταν Οδηγείτε

.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό λάθος που κάνετε όταν οδηγείτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αδυνάτισμα: Αυτή είναι η Δίαιτα που Καίει το Περισσότερο Λίπος!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τσεκάρετε τους πιο Περίεργους Χώρους που Υπάρχουν σε Σπίτια Διασήμων!