«Ποια Είναι τα Απολύτως Απαραίτητα Έπιπλα – Αξεσουάρ που Πρέπει να Πάρω για το Βρεφικό Υπνοδωμάτιο;»

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΙΚΟ

«Ποια Είναι τα Απολύτως Απαραίτητα Έπιπλα – Αξεσουάρ που Πρέπει να Πάρω για το Βρεφικό Υπνοδωμάτιο;»

Η φίλη μας Ιωάννα Χατζή από τη Γλυφάδα μας ρωτάει: «Πρόκειται να φέρω σύντομα στον κόσμο το πρώτο μου παιδί. Ποια είναι τα απολύτως απαραίτητα έπιπλα – αξεσουάρ που πρέπει να πάρω για το βρεφικό υπνοδωμάτιο και τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή τους;»

Η προσμονή του πρώτου παιδιού δημιουργεί μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα και μια μικρή αγωνία που αφορά τα πράγματα που πρέπει να προμηθευτείτε για να καλύψετε τις ανάγκες του. Ας δούμε λοιπόν ποια πράγματα είναι τα τελείως απαραίτητα που πρέπει να έχετε για να φροντίσετε το μωρό σας.

Αυτές Είναι οι Βασικές Αλλαγές που Πρέπει να Κάνετε στο Σπίτι Λίγο πριν Φέρετε το Μωρό σας στον Κόσμο

Κούνια Δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε να προμηθευτείτε μια κούνια όπου το μωρό σας θα κοιμάται με ασφάλεια. Προμηθευτείτε μία που ανταποκρίνεται στην οικονομική σας δυνατότητα και τηρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας.

βρεφικό υπνοδωμάτιο

Δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε να προμηθευτείτε μια κούνια.

Στρώμα Το στρώμα της κούνιας θα πρέπει να είναι σταθερό μέσα στην κούνια χωρίς να υπάρχουν κενά μεγαλύτερα από δύο δάχτυλα μεταξύ του στρώματος και της κούνιας. Επίσης πρέπει να είναι σταθερό. Να θυμάστε πως δεν ψάχνετε ένα στρώμα που θα μοιάζει με το δικό σας, αλλά ένα στρώμα που θα διατηρεί το σχήμα του και θα μένει επίπεδο.

βρεφικό υπνοδωμάτιο

Το στρώμα της κούνιας θα πρέπει να είναι σταθερό

Σεντόνια Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο σετ σεντόνια. Προμηθευτείτε ένα αδιάβροχο προστατευτικό υπόστρωμα. Έτσι θα εξασφαλίσετε πως  το στρώμα σας θα μείνει στεγνό αν το μωρό σας βρέξει το κρεβάτι.

7 Υπέροχα Βρεφικά Υπνοδωμάτια για να Κλέψετε Ιδέες για το Δικό σας

Παπλώματα Θα χρειαστείτε ένα λεπτό πάπλωμα που προστατεύει το μωρό για να μη χτυπήσει στα κάγκελα της κούνιας και  πάπλωμα για να σκεπάζεται.

βρεφικό υπνοδωμάτιο

Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο σετ σεντόνια.

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Επενδύστε σε ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας με δύο δέκτες για να μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας. Τοποθετήστε τον ένα δέκτη στο δωμάτιό σας για το βράδυ και τον άλλο στην κουζίνα, στο καθιστικό  ή στο γραφείο σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

βρεφικό υπνοδωμάτιο

Επενδύστε σε ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας με δύο δέκτες

Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε πριν Αγοράσετε Κούνια για το Μωρό σας

Συρταριέρα Μια συρταριέρα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να αποθηκεύετε εσώρουχα, κορμάκια, κάλτσες και πετσέτες για το μωρό σας.  Μπορείτε, μάλιστα, να βρείτε στο εμπόριο συρταριέρες που έχουν ενσωματωμένη αλλαξιέρα στο πάνω μέρος τους. Αυτές οι συρταριέρες  είναι ιδιαίτερα πρακτικές για να αλλάζετε το μωρό σας και θα σας βοηθήσουν πολύ - προτιμήστε τις!

Δείτε όλα όσα αφορούν το παιδί πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πριν και Μετά: Δείτε Πώς Μια Ντουλάπα Μεταμορφώθηκε σε Βρεφικό Υπνοδωμάτιο

.

Κι όμως, μια μικρή ντουλάπα μπορεί να φιλοξενήσει ένα ονειρεμένο βρεφικό υπνοδωμάτιο.

«Τα Παιδιά μου Μοιράζονται το Ίδιο Δωμάτιο. Τι Χρώμα να Βάψω τους Τοίχους»;

.

Απαντήσαμε στην ερώτηση της Κατερίνας Ευαγγελινού που βρίσκεται σε φάση αλλαγής δωματίου από μπεμπέ σε παιδικό - εφηβικό και δεν ξέρει τι να κάνει με τον ελεύθερο χώρο που μένει στους τοίχους.

Φτιάξτε το Τέλειο Βρεφικό Υπνοδωμάτιο με 8 Σούπερ Οικονομικές Ιδέες!

.

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ονειρεμένο βρεφικό υπνοδωμάτιο χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Βρεφικό Υπνοδωμάτιο: 6 Βήματα που θα το Μεταμορφώσουν!

.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το βρεφικό υπνοδωμάτιο τον απόλυτο παράδεισο για το αγγελούδι σας με 4 έξυπνους τρόπους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μεταμορφώστε το Παιδικό Δωμάτιο Έξυπνα και Οικονομικά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλα τα Δάπεδα που Είναι Ιδανικά για το Παιδικό Δωμάτιο και τι Πρέπει να Προσέξετε!