Έτσι θα Δημιουργήσετε ένα Βρεφικό Δωμάτιο σε ένα Μικροσκοπικό Σπίτι

Κατηγορίες: ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΙΚΟ

Έτσι θα Δημιουργήσετε ένα Βρεφικό Δωμάτιο σε ένα Μικροσκοπικό Σπίτι

Από τις άγρυπνες νύχτες παρέα με το μωρό που κλαίει μέχρι τις υποχρεώσεις του φαγητού και την πάνας, o γονεϊκός ρόλος είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς που καλείστε να αναλάβετε – και το τελευταίο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε είναι το βρεφικό δωμάτιο.

Πριν και Μετά: Δείτε Πώς Μια Ντουλάπα Μεταμορφώθηκε σε Βρεφικό Υπνοδωμάτιο

Αξιοποιήστε κάθε μικρή γωνιά Μήπως υπάρχει κάποια μικρή ανεκμετάλλευτη γωνιά στο σπίτι σας; Μήπως έχετε μια ντουλάπα την οποία μπορείτε να διαθέσετε για επιπλέον χώρο; Μετατρέψτε τα λίγα αυτά τετραγωνικά σε ένα μικροσκοπικό υπνοδωμάτιο για το μωρό σας. Όσο το μωρό δεν περπατάει, το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος χώρος για μια μικρή κούνια. Διακοσμήστε τον με κάδρα ή μια όμορφη ταπετσαρία και το μικροσκοπικό βρεφικό δωμάτιο είναι έτοιμο προς χρήση.

βρεφικό δωμάτιο

Μετατρέψτε τα λίγα αυτά τετραγωνικά σε ένα μικροσκοπικό υπνοδωμάτιο για το μωρό σας.

Νικήστε την βαρύτητα Κάποιες φορές αξίζει να εξετάσετε την ιδέα να εκμεταλλευτείτε τον χώρο προς τα πάνω. Ειδικά αν το σπίτι σας είναι υπερβολικά μικρό. Μια κρεμαστή κούνια προσφέρει χώρο ώστε το μωρό σας να κοιμάται και σας εξασφαλίζει μερικά τετραγωνικά στο πάτωμα για να μπουσουλίσει όταν έρθει η ώρα. Φροντίστε απλώς να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να την εγκαταστήσει.

βρεφικό δωμάτιο

Κάποιες φορές αξίζει να εξετάσετε την ιδέα να εκμεταλλευτείτε τον χώρο προς τα πάνω.

«Ποια Είναι τα Απολύτως Απαραίτητα Έπιπλα – Αξεσουάρ που Πρέπει να Πάρω για το Βρεφικό Υπνοδωμάτιο;»

Διπλό όφελος Αυτό που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι αποθηκευτικός χώρος. Να μια καλή ιδέα: προμηθευτείτε μία συρταριέρα η οποία θα λειτουργεί και σαν χώρος για να αλλάζετε το μωρό. Εκμεταλλευτείτε τα συρτάρια για να αποθηκεύσετε τα βασικά πράγματα και στο πάνω μέρος της βάλτε ένα μικρό στρωματάκι για τις αλλαγές της πάνας. 2 σε 1!

βρεφικό δωμάτιο

Προμηθευτείτε μία συρταριέρα η οποία θα λειτουργεί και σαν χώρος για να αλλάζετε το μωρό.

Από τοίχο σε τοίχο Αν ήδη έχετε μερικά έπιπλα, αλλά ο χώρος σας είναι πολύ μικρός, μη διστάσετε να τα τοποθετήσετε στην περίμετρο του δωματίου – ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως η κούνια θα είναι από τοίχο σε τοίχο. Το μόνο που χρειάζεται να αφήσετε ελεύθερο είναι λίγος χώρος στο κέντρο για να περνάτε και αργότερα για να παίζει το μωρό σας.

βρεφικό δωμάτιο

Μη διστάσετε να τοποθετήσετε τα έπιπλα στην περίμετρο του δωματίου.

8 Σούπερ Οικονομικές Ιδέες για ένα Τέλειο Βρεφικό Υπνοδωμάτιο!

Επιδιώξτε τη συνοχή Απλά και μόνο επειδή το σπίτι σας είναι μικρό δεν σημαίνει πως πρέπει να θυσιάσετε το στυλ και την αισθητική. Όσα τετραγωνικά και να λείπουν μπορείτε πάντα να επιλέξετε χρώματα που σας αρέσουν και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο. Επιδιώξτε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, δημιουργήστε συνοχή και θα δείτε πως το μικρό σας βρεφικό δωμάτιο δεν θα υστερεί σε τίποτα.

Δείτε όλα όσα αφορούν το παιδί πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

12 Βήματα για Ένα Τέλειο Βρεφικό Υπνοδωμάτιο!

.

Μάθετε τι πρέπει να υπάρχει στο υπνοδωμάτιο που θα υποδεχτεί το δώρο του πελαργού!

Τα 7 πιο Σημαντικά Tips για Ασφάλεια Μέσα στο Παιδικό Δωμάτιο

.

Οι γονείς πρέπει πρώτα να κοιτάνε την ασφάλεια του χώρου για το παιδί τους και στη συνέχεια την αισθητική του.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

vintage βρεφικά υπνοδωμάτια
10 Vintage Βρεφικά Δωμάτια που Σίγουρα θα σας Εμπνεύσουν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βρεφικό δωμάτιο: Δείτε πως θα το Kάνετε Λειτουργικό με Απλά Βήματα