Κάντε πιο Εύκολο το Ταξίδι για τα Παιδιά σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Κάντε πιο Εύκολο το Ταξίδι για τα Παιδιά σας

Τα πράγματα είναι δύσκολα όταν στην οικογένεια υπάρχει παιδί (και μάλιστα μικρό) με το οποίο ετοιμάζεστε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι. Δείτε πώς θα γίνει πιο εύκολο για όλους.

Η ελευθερία που αισθανόσασταν στο δρόμο όταν ταξιδεύατε προ παιδιού είναι ένα πράγμα το οποίο θα αργήσετε πολύ να ζήσετε ξανά. Τώρα μέχρι να φτάσετε έχετε κλάματα, φωνές, συνεχείς απαιτήσεις και γκρίνια. Αν δεν θέλετε να ξεκινήσετε κάπως έτσι τις διακοπές σας, διαβάστε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε…

Προγραμματίστε την ώρα του ταξιδιού σας Αν τα παιδιά σας είναι πολύ μικρά τότε προγραμματίστε την ώρα του ταξιδιού σας έτσι ώστε να συμπέφτει με την ώρα του ύπνου τους. Έτσι θα περάσετε όλο ή το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού σας με τα παιδιά να κοιμούνται στο πίσω κάθισμα. Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να ταξιδεύουν το βράδυ που τα παιδιά κοιμούνται και η κίνηση είναι πολύ λιγότερη.

Βγάλτε το από το μυαλό σας. Η λύση δεν είναι να τα αφήσετε σε μια ερημική παραλία και να φύγετε...

Βγάλτε το από το μυαλό σας. Η λύση δεν είναι να τα αφήσετε σε μια ερημική παραλία και να φύγετε...

Φορτίστε τα tablet Μπορεί να μην σας αρέσει να ασχολούνται τα παιδιά σας με το tablet όλη την ώρα αλλά τώρα μπορείτε να τα αφήσετε να κάνουν μια ατασθαλία. Αν θέλετε να ηρεμήσετε φορτίστε καλά το tablet σας και δώστε το να δουν παιδικά ή να παίξουν παιχνίδια. Θα ηρεμήσουν για αρκετή ώρα.

Μουσική Δεν σας αρέσει να ακούτε παιδικά τραγούδια αλλά τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Αν θέλετε ένα ήρεμο ταξίδι θα πρέπει να τα υποστείτε. Αφήστε τα παιδιά σας να ακούσουν τα τραγούδια που τα ευχαριστούν και αφεθείτε κι εσείς για τετρακοσιοστή φορά στις αξέχαστες επιτυχίες που τραγουδάνε τα Στρουμφάκια. Πού ξέρετε; Μπορεί και να το διασκεδάσετε τελικά.

Ταξίδι στο Χωριό των Στρουμφ, στο Trulli του Alberobello, Ιταλία!

Ηχητικά βιβλία Διαλέξτε ένα διασκεδαστικό ηχητικό βιβλίο και βάλτε το στο cd player. Αν τα παιδιά σας είναι από 2 ετών και πάνω θα τους αρέσει κάτι τέτοιο και θα περάσει η ώρα προτού το καταλάβετε.

Βάλτε τους σε μια τσάντα τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Βάλτε τους σε μια τσάντα τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Κάντε μικρές στάσεις Εσείς μπορεί να αντέχετε να κάνετε ένα ταξίδι 7 ωρών χωρίς στάση αλλά τα παιδιά σας σίγουρα θα θέλουν να ξεπιαστούν από τα καρεκλάκια που είναι δεμένα τόσες ώρες. Κάντε 1-2 στάσεις κι αν μάλιστα μπορέσετε να σταματήσετε σε παιδική χαρά θα είναι ακόμα καλύτερα. Αυτό που θέλετε είναι να τα κουράσετε για να κοιμηθούν. Εξαντλήστε τα για κανένα μισάωρο στην παιδική χαρά και θα δείτε τα αποτελέσματα με το που θα επιστρέψετε στο αυτοκίνητο.

Δείτε από Πού είναι Εμπνευσμένα τα Κάστρα των Παραμυθιών της Disney!

Έχετε βιβλία και παιχνίδια πρόχειρα για το αυτοκίνητο Φτιάξτε μια μικρή τσάντα για το κάθε παιδί σας και βάλτε μέσα στην τσάντα μερικά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Αφήστε τα να παίξουν και να κάνουν το πίσω κάθισμα «κόλαση». Το παν είναι η ηρεμία σας. Τι κι αν σας πάρει μισή μέρα μετά για να καθαρίσετε τον χαμό που θα έχουν δημιουργήσει…

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές Είναι οι πιο Ρομαντικές Κρουαζιέρες του 2019!

.

Αυτές οι κρουαζιέρες θα σας χαλαρώσουν απίστευτα.

Τα Πρώτα 7 Πράγματα που Πρέπει να Τακτοποιήσετε Μόλις Γυρίσετε από τις Διακοπές

.

Τακτοποιήστε αυτά τα πράγματα μόλις γυρίσετε από τις διακοπές και οργανωθείτε για τη νέα σεζόν.

Summer Blues: Νικήστε Εύκολα το Στρες της Επιστροφής!

.

Εύκολοι τρόποι για να προσαρμοστείτε μετά την επιστροφή από τις διακοπές και να αντιμετωπίσετε δυναμικά το στρες που συνοδεύει την καθημερινή ρουτίνα

Τι πραγματικά Εννοεί το Παιδί όταν λέει «σε μισώ» στους Γονείς;

.

Να τι εννοεί ένα παιδί όταν λέει πως μισεί τους γονείς του.

Εξαφανίστε την κακή διάθεση

.

Υπάρχουν μέρες που χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι μας φταίει, μας φταίνε όλα. Πάρτε μια ιδέα από τα παρακάτω βήματα, τα οποία παίζουν το ρόλο γομολάστιχας σε ότι μας απασχολεί.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Λάθη που Όλοι Κάνουν Όταν Μαγειρεύουν Μακαρόνια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τέλειο Μανικιούρ στο Σπίτι! Ακολουθήστε τα Βήματα και Κάντε το Μόνοι σας!