Οργανώστε τις Συνταγές σας για να Βρίσκετε Πάντα Αυτήν που Θέλετε!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Οργανώστε τις Συνταγές σας για να Βρίσκετε Πάντα Αυτήν που Θέλετε!

Σε όλους μας έχει τύχει να ψάχνουμε να βρούμε μια συνταγή όταν τη χρειαζόμαστε και να μην μπορούμε να τη βρούμε με τίποτα. Πετάξτε το τετράδιο της γιαγιάς και ανοίξτε τον υπολογιστή (ή το tablet σας).

Ψάξαμε και βρήκαμε όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορείτε να αποθηκεύετε τις συνταγές σας με απόλυτη ευκολία και πρακτικότητα. Καθώς ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας οι περισσότεροι τρόποι είναι ηλεκτρονικοί και αν και θα χρειαστεί λίγη δουλειά στην αρχή, μακροπρόθεσμα θα σας διευκολύνουν πάρα πολύ.

Google Drive To Google Drive είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να οργανώσετε τις συνταγές σας. Είναι πανεύκολο στη χρήση και έχει το εξής θετικό: μπορείτε να μπείτε και να δείτε τις συνταγές σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, λάπτοπ ή κινητό. Βρείτε συνταγές που σας αρέσουν στο ίντερνετ και αποθηκεύστε τις στο Google Drive. Περάστε εκεί και τις συνταγές που έχετε σε χειρόγραφη μορφή ώστε να τις έχετε όλες μαζεμένες.

Οργανώστε τις συνταγές σας με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα ώστε να τις βρίσκετε εύκολα όπου και αν είστε

Οργανώστε τις συνταγές σας με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα ώστε να τις βρίσκετε εύκολα όπου και αν είστε.

Pinterest Φέτος το Pinterest είχε μια τεράστια άνοδο καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες το χρησιμοποιούν. Αν είστε πιο οπτικός τύπος θα λατρέψετε το Pinterest και τον τρόπο που θα οργανώσει τις συνταγές σας με το βάρος πάντα να πέφτει στη φωτογραφία. Μπορείτε να βρείτε αμέτρητες συνταγές στο Pinterest και να τις προσθέσετε σε δικούς σας πίνακες ανά κατηγορία ώστε να τις βρίσκετε εύκολα μαζί με φανταστικές εικόνες.

ChefTap Πρόκειται για ένα Android application που όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει λένε πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην οργάνωση συνταγών. Άλλα παρόμοια apps είναι το Paprika και το PepperPlate αλλά και πάλι το ChefTap τα ξεπερνάει και αυτά. Μέσω του ChefTap μπορείτε να περάσετε συνταγές που έχετε στα bookmarks, στα pins του Pinterest, αλλά και να εισάγετε συνταγές που βρήκατε σε άλλα sites. Η δωρεάν version του σας επιτρέπει να βάλετε μέχρι 100 συνταγές για να το δοκιμάσετε.

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για την οργάνωση συνταγών. Βρείτε αυτή που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για την οργάνωση συνταγών. Βρείτε αυτή που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας

Διαβάστε επίσης:

Evernote Αν θέλετε ένα application που να κάνει και για υπολογιστή τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Evernote. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα οργάνωσης σημειώσεων. Δημιουργήστε εύκολα κατηγορίες συνταγών και βάλτε εκεί τις αγαπημένες σας συνταγές όπως θα κάνατε σε ένα αρχείο Word. Το Evernote μοιάζει με το Word, απλά είναι καλύτερο για συνταγές γιατί τις αποθηκεύει στο λογαριασμό σας ώστε να τις χρησιμοποιείτε από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Ντοσιέ Εκτός από τους μοντέρνους τρόπους αποθήκευσης συνταγών, υπάρχει και ο παραδοσιακός. Να οργανώσετε δηλαδή τις συνταγές σας μέσα σε ένα ντοσιέ. Μπορείτε μάλιστα να χρησιμοποιήσετε δύο ντοσιέ - ένα για τα αλμυρά και ένα για τα γλυκά. Βάλτε κατηγορίες σε κάθε ντοσιέ ώστε να βρίσκετε τη συνταγή που ψάχνετε πιο εύκολα και να μην χρειάζεται κάθε φορά να ξεφυλλίζετε όλες σας τις συνταγές.

Αν είστε πιο παραδοσιακοί τύποι, οργανώστε τις συνταγές σας σε όμορφα ντοσιέ

Αν είστε πιο παραδοσιακοί τύποι, οργανώστε τις συνταγές σας σε όμορφα ντοσιέ.

Οργανώνοντας με αυτούς τους τρόπους τις συνταγές σας θα δείτε πως θα γλιτώσετε πολύ χρόνο από το ψάξιμο που κάνετε κάθε φορά όταν θέλετε να μαγειρέψετε κάτι και δεν θυμάστε όλα τα υλικά. Βάζοντας τις συνταγές σε κάποιο application στο τάμπλετ, το κινητό ή τον υπολογιστή σας, θα μπορείτε να ψάξετε για αυτές ακόμα και όταν είστε στο σούπερ μάρκετ ή στη λαϊκή και θέλετε να θυμηθείτε τα υλικά μιας συνταγής.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πολύ Χρήσιμες Συνήθειες των Οργανωτικών Ανθρώπων

.

Έτσι θα οργανώσετε μια για πάντα το σπίτι σας -και τη ζωή σας- με 7 πολύ απλές συνήθειες.

Οργανώστε Ολόκληρο το Σπίτι σε 25 Μέρες: Δείτε τι Πρέπει να Κάνετε Κάθε Μέρα

.

Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο θα οργανώσετε ολόκληρο το σπίτι χωρίς να κουραστείτε.

11 Πανέξυπνες Λύσεις με Αντικείμενα που Έχετε ήδη στην Κουζίνα σας

.

Δείτε 11 πράγματα στην κουζίνα σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητά σας με έξυπνο τρόπο.

6 Μαγειρικές Συνήθειες που Πρέπει να Κόψετε Σήμερα Κιόλας!

.

Δείτε ποιες μαγειρικές συνήθειες πρέπει να κοπούν επειγόντως αν θέλετε να φτάσετε τις δημιουργίες σας στο επόμενο επίπεδο.

5 Λάθη που Όλοι Κάνουν Όταν Μαγειρεύουν Μακαρόνια

.

Αυτά τα tips θα σας βοηθήσουν να πάρετε Master στα μακαρόνια. Δείτε τα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Θέλετε να Ζήσετε Περισσότερο; Φάτε ΑΥΤΟ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές είναι οι Καθημερινές Συνήθειες που Επιδεινώνουν την Ακμή