Ιαπωνία: Κατάφεραν να Φτιάξουν το Πρώτο Τρένο που Μπορεί να Γίνει Αόρατο!

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Ιαπωνία: Κατάφεραν να Φτιάξουν το Πρώτο Τρένο που Μπορεί να Γίνει Αόρατο!

Αυτό το τρένο θέλει πολύ φαντασία για να το δει κανείς.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις μαγικές πλατφόρμες χάρη στον Χάρι Πότερ αλλά αποδεχόμαστε ως μόνιμο τόπο κατοικίας του το μαγικό σύμπαν των ομώνυμων βιβλίων και ταινιών. Σύντομα, όμως, θα χρειαστεί να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει για να δούμε και (αλλά όχι για να ανέβουμε) το πρώτο αόρατο τρένο στον κόσμο! Δείτε εδώ ένα αυτοκίνητο που θέλει... πότισμα.

Το απίστευτο σιδηροδρομικό θαύμα αναμένεται να λάβει χώρα στην Ιαπωνία μέχρι το 2018 και να δημιουργηθεί από την αρχιτέκτονα Καζούγιο Σεγίμα. Συγκεκριμένα, η αρχιτέκτονάς του κάνει προσπάθεια ώστε τα βαγόνια του να μην ξεχωρίζουν καθόλου από το τοπίο. Αυτό είναι το πιο πράσινο σπίτι στον κόσμο.

Κανείς δε θα μπορεί να δει το τρένο όταν αυτό αναπτύσσει ταχύτητα!

Κανείς δεν θα μπορεί να δει το τρένο όταν αυτό αναπτύσσει ταχύτητα!

Πώς πιστεύει ότι θα το καταφέρει; Σύμφωνα με τη Σεγίμα, το συγκεκριμένο τρένο θα έχει «ημι-ανακλαστική» επιφάνεια κι έτσι θα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι αόρατο, μόνο όταν θα αναπτύσσει ταχύτητα.

H γνωστή αρχιτέκτονας Καζούγιο Σεγίμα έχει ήδη βάλει την υπογραφή της σε κτίρια τα οποία ενσωματώνονται στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Αποκορύφωμα μάλιστα αποτελεί το περίφημο σχέδιο της για το Le Louvre Lens Museum στη Γαλλία, το οποίο έκανε εκτεταμένη χρήση μετάλλων αντανακλαστικής δύναμης. Παράλληλα, ανέλαβε να σχεδιάσει αυτό το τρένο για τα 100 χρόνια της Seibu Group, εταιρεία γνωστή για τα τρένα υψηλής ταχύτητας που διαθέτει.

Το Le Louvre Lens Museum δια χειρός Καζούγιο Σεγίμα.

Το Le Louvre Lens Museum δια χειρός Καζούγιο Σεγίμα.

Πέραν τούτου, η βραβευμένη Σεγίμα θα σχεδιάσει και το εσωτερικό του τρένου, το οποίο θα κάνει τα πρώτα του δρομολόγια μέσα στο 2018.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαστορέματα στο Σπίτι: Δείτε τα πιο Αστεία Λάθη που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση

.

Πραγματικά απορούμε με το τι σκεφτόντουσαν οι μάστορες που έκαναν αυτά τα λάθη. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αστεία και πείτε μας ποιο σας άρεσε περισσότερο.

Με ΑΥΤΑ τα Αρχιτεκτονικά Λάθη θα Ξεκαρδιστείτε στα Γέλια

.

Πόρτες που οδηγούν στο κενό και ATM για μπασκετμπολίστες είναι η σημερινή σοδειά από διάφορα αρχιτεκτονικά λάθη που σας βρήκαμε.

OMG! Αυτό Είναι το πιο Νόστιμο Τσουρέκι που Δοκιμάσαμε

.

Αυτή τη συνταγή κρατήστε την για την ημέρα του Πάσχα!

Τι κοινό έχουν ο Brad Pitt, ο Kanye West και ο Moby;

.

Το μεγάλο κοινό σημείο τους δεν είναι ότι είναι διάσημοι, επιτυχημένοι, πολυεκατομμυριούχοι και βέροι Αμερικάνοι... αλλά ένας κοινός πόθος! Και οι τρείς θα ήθελαν να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι και συγκεκριμμένα...


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Υπέροχα Χτενίσματα που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αυτή την Άνοιξη!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πασχαλινά Αυγά που θα... Λυπάστε να Τσουγκρίσετε
More in OMG!, PLUS +
5 Υπέροχα Χτενίσματα που Πρέπει να Δοκιμάσετε Αυτή την Άνοιξη!

Αυτά τα χτενίσματα πρέπει να τα δοκιμάσετε!

Close