Αυτή Είναι η Ακριβής Ποσότητα Αντηλιακού που Πρέπει να Βάζετε στο Σώμα και το Πρόσωπό σας

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτή Είναι η Ακριβής Ποσότητα Αντηλιακού που Πρέπει να Βάζετε στο Σώμα και το Πρόσωπό σας

Το ήξερες πως δεν υπάρχει αδιάβροχο αντηλιακό και ας λένε οι εταιρίες το αντίθετο;

Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός και τα ρούχα σου γίνονται πιο αποκαλυπτικά...πρέπει να προστατευτείς από τον ήλιο. Ναι, ναι ξέρω. Θέλεις να μαυρίσεις γιατί όλο τον χειμώνα αυτό περίμενες. Σε πληροφορώ πως μπορείς να μαυρίσεις και με το αντηλιακό σου. Δεν θέλεις να γεράσεις πρόωρα, έτσι δεν είναι; Ο ήλιος αφυδατώνει το δέρμα με αποτέλεσμα να ζαρώνεις πιο γρήγορα και αποκτάς και περισσότερα σημάδια. Τι πρέπει να γνωρίζεις λοιπόν για το αντηλιακό σου; 

► Δεν σημαίνει πως το SPF 50 προστατεύει την επιδερμίδα σου περισσότερο από το SPF 30. Ο αριθμός συμβολίζει την διάρκεια που μπορείς να είσαι εκτεθειμένη στον ήλιο, δηλαδή 30 φορές περισσότερο. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για το 50 γιατί ουσιαστικά μετά από δύο ώρες το αντηλιακό ή έχει φύγει με το νερό ή το έχει ήδη απορροφήσει το δέρμα σου. Καλό είναι να γνωρίζεις πως το SPF 50 εμποδίζει 98% τις ακτίνες UV και το SPF 30, 97%.

Αυτό Είναι το Μεγάλο Λάθος που Κάνετε με το Αντηλιακό σας

► Δεν υπάρχει αδιάβροχο αντηλιακό. Υπάρχουν μόνο κάποια αντηλιακά που είναι φιλικά με το νερό που σημαίνει πως αντέχουν άλλα 80 λεπτά αφού βγεις από τη θάλασσα. Όλα τα άλλα που γράφουν δεν ισχύουν.

► Όπως προανέφερα το αντηλιακό εμποδίζει την πρόωρη γήρανση. Από διάφορες έρευνες φαίνεται πως αυτοί που χρησιμοποιούν καθημερινή αντηλιακή προστασία έχουν 24% λιγότερες ρυτίδες.

► Η σωστή ποσότητα που πρέπει να βάλεις για να καλύψεις όλο το σώμα σου είναι όσο ένα σφηνοπότηρο. Για να καλύψεις το πρόσωπο και τον λαιμό σου χρειάζεσαι όσο ένα κουτάλι της σούπας.

► Τα σημεία που ξεχνούν οι περισσότεροι να βάζουν αντηλιακό είναι ανάμεσα στα δάχτυλα ποδιών και στα χείλη. Είναι πολύ σημαντικά να φροντίζεις και αυτά.

► Μην αφήνεις το αντηλιακό σου να βράζει στον ήλιο γιατί χαλάει. Κρύψ'το μέσα στην τσάντα σου κάτω από την ομπρέλα για να το κρατήσεις όσο πιο δροσερό γίνεται.

Πηγή: www.followme.gr 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί είναι Απαραίτητο να Βγαίνετε Κάθε Μέρα 20 Λεπτά στο Μπαλκόνι Σας;

.

Αρκούν μόνο λίγα λεπτά για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να ανέβετε και ψυχολογικά.

Μην Χρησιμοποιήσετε Ποτέ ΑΥΤΟ για Μαύρισμα

.

Το μαύρισμα πρέπει να γίνεται πάντα με προσοχή και μέτρο.

Μάθετε πως δεν θα Καείτε Ποτέ Ξανά από τον Ήλιο

.

Ήρθε η ώρα που τα καλοκαιρινά καψίματα θα αποτελούν μόνο… παρελθόν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διώξτε τη Δυσάρεστη Μυρωδιά από τα Αθλητικά σας με ένα Αλάνθαστο Κόλπο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βρήκαμε τη Συνταγή για την πιο «Κρύα» Σαλάτα του Καλοκαιριού!