Οικονομική Διακόσμηση: 8 Έξυπνοι Τρόποι για να Ανανεώσετε τον Χώρο σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Οικονομική Διακόσμηση: 8 Έξυπνοι Τρόποι για να Ανανεώσετε τον Χώρο σας

Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης όλο και περισσότεροι άνθρωποι γίνονται πιο δημιουργικοί και χρησιμοποιούν τη φαντασία τους στη διακόσμηση του σπιτιού τους. Αυτό φυσικά είναι πολύ θετικό καθώς το σπίτι σας μπορεί να δείχνει υπέροχο με ελάχιστα χρήματα. Δείτε λοιπόν μερικούς τρόπους για οικονομική διακόσμηση που ξεγελάει.

Εκπτώσεις Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να αποκτήσετε έπιπλα ή διακοσμητικά σε πολύ καλές τιμές είναι οι εκπτώσεις. Είναι καλό να έχετε μερικά πολύ καλά κομμάτια που είναι ακριβά αλλά εσείς τα βρήκατε σε προνομιακή τιμή. Αυτά θα δώσουν αμέσως στιλ στο χώρο σας και θα ενισχύσουν και τα πιο φτηνά αντικείμενα που ίσως έχετε. Ψάξτε λοιπόν για προσφορές και για εκπτώσεις και τσεκάρετε έπιπλα από προηγούμενες σεζόν.

Στις εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε ακριβά έπιπλα σε προνομιακές τιμές

Στις εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε ακριβά έπιπλα σε προνομιακές τιμές.

Δείγματα Τα περισσότερα καταστήματα επίπλων χρησιμοποιούν έπιπλα για να μπορεί ο κόσμος να βλέπει δείγματα του τι διαθέτουν. Συνήθως τα δείγματα είναι τα καλύτερα έπιπλα που θέλουν να διαφημίσουν με σκοπό να πουλήσουν. Μόλις περάσουν μερικοί μήνες οι περισσότεροι καταστηματάρχες βάζουν αυτά τα έπιπλα σε χαμηλή τιμή λόγω του ότι ίσως να έχουν μικρές φθορές - που πολλές φορές δεν είναι καν ορατές. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τέτοιου είδους προσφορές.

Χρησιμοποιώντας τα κατάληλα υλικά μπορείτε και εσείς να φτιάξετε διακοσμητικά που να δείχνουν vintage

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά μπορείτε και εσείς να φτιάξετε διακοσμητικά που να δείχνουν vintage.

Έξυπνες αγορές Μία καλή περίοδος για να αγοράσετε διακοσμητικά για κάθε εποχή του χρόνου είναι αμέσως μόλις περάσει η high season τους. Για παράδειγμα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα αγοράστε Χριστουγεννιάτικα σε τιμές με 70-80% έκπτωση. Κάντε το ίδιο αμέσως μετά το Πάσχα, τις Απόκριες ή το καλοκαίρι και εξοπλιστείτε με διακοσμητικά καλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Δώστε Ξανά Ζωή σε 11 Καθημερινά Αντικείμενα που Συνήθως Καταλήγουν στα Σκουπίδια.

thehomeissue_homestyling04

Αν υπάρχει κάποιο διακοσμητικό που σας αρέσει και βρίσκεται στο σπίτι των γονιών σας, τότε προτείνετέ τους να το ανταλλάξετε με κάτι άλλο.

Ανταλλαγή Αν τα αδέρφια σας ή οι γονείς σας έχουν κάποιο έπιπλο ή διακοσμητικό που σας αρέσει πολύ και θεωρείτε ότι ταιριάζει τέλεια στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να τους προτείνετε να το ανταλλάξετε με κάτι δικό σας ή να τους αγοράσετε κάτι για αντικατάσταση.

Φωτισμός Ο φωτισμός του σπιτιού σας πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία. Για παράδειγμα αν έχετε έναν ωραίο πίνακα τότε μπορείτε να του προσθέσετε κρυφό φωτισμό για να τον τονίσετε. Επιλέξτε όμορφα φωτιστικά με δυνατό φωτισμό για να τονίσετε την υπέροχη διακόσμησή σας.

7 Τρόποι για να Κάνετε Ανανέωση στον Χώρο σας Χρησιμοποιώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε.

Με τον κατάλληλο φωτισμό ένα σπίτι δείχνει πολύ πιο πολυτελές

Με τον κατάλληλο φωτισμό ένα σπίτι δείχνει πολύ πιο πολυτελές.

Έπιπλα σχεδιαστών Υπάρχουν αλυσίδες καταστημάτων που συνεργάζονται κατά καιρούς με διάσημους σχεδιαστές και βγάζουν σειρές επίπλων σε καλές τιμές. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις προσφορές και να αγοράσετε έπιπλα και διακοσμητικά γνωστών σχεδιαστών σε προνομιακές τιμές.

Επενδύστε σε καλά κομμάτια Το να αγοράσετε ένα έπιπλο αξίας θα σας βοηθήσει να κάνετε και τα υπόλοιπα έπιπλά σας να δείχνουν ακριβά. Για παράδειγμα, ένα εντυπωσιακό φωτιστικό θα αναδείξει ολόκληρο το δωμάτιο. Απλά εσείς φροντίστε να αγοράσετε τα υπόλοιπα έπιπλα και διακοσμητικά σε ουδέτερους τόνους που να μην μπορούν να αποκαλύψουν την τιμή τους εύκολα.

Οικονομική Διακόσμηση: 8 Έξυπνοι Τρόποι για να Ανανεώσετε τον Χώρο σας.

Αξιοποιώντας σωστά τα χρήματα σας μπορείτε να φτιάξετε ένα σπίτι που θα φαίνεται ακριβό αλλά θα σας έχει στοιχίσει το λιγότερο δυνατό

Αξιοποιώντας σωστά τα χρήματα σας μπορείτε να φτιάξετε ένα σπίτι που θα φαίνεται ακριβό αλλά θα σας έχει στοιχίσει το λιγότερο δυνατό.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Τρόποι να Διώξετε την Κακή Ενέργεια από το Σπίτι

.

Αν πιστεύετε σε αυτήν τότε σας έχουμε τους τρόπους για να την ξιώξετε.

Νέα Έρευνα: Σώστε τον Γάμο σας Κάνοντας Αυτή την Αλλαγή στο Σπίτι σας!

.

Ένας γάμος μπορεί να σωθεί ή να καταστραφεί αν δεν δωθεί η σωστή προσοχή στη διακόσμηση του σπιτιού.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι Τροφές που Καλμάρουν το Βαρύ Στομάχι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να Μάθετε από τα Όνειρα Αυτό που σας Λείπει;
More in LIVING +, PLUS +
Αυτές Είναι οι Τροφές που Καλμάρουν το Βαρύ Στομάχι

Καλμάρετε το βαρύ στομάχι σας με αυτές τις τροφές.

Close